Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz a segítséget megtaláltam
ha gondolod:D
Segged ne töröljem ki
ha már te csak pénzért adod... akkor legalább abban segíts, hogy hány napot lapozzak vissza:))
Nem neked szólt,mert nekem csak pénzért van.De ha nem vagy lusta visszalapozol,valamelyik nap is linkelték önzetlen emberek,az egyik fajtát.
[24594] ...

A 'nagyöregeknek' kell megköszönni, tőlük van...
nemtudom, hogy ez nekem szólt e de nagyon tudnék neki örülni :)
faszom se akar ezért is pénzt adni...
Tudok vagy nem ?Már én se tudom mit tudok,vagy mit nem
sziasztok! tudtok abban segíteni, hogy honnan tudok letölteni service manuált 125ös cr emhez?
Magyar órákra nem nagyon engedtek be,mi?
Köszönöm keme. Erről van szó lehet ezt normálisan is. Teljesen igazad van....
Rendes tőled, hogy segíteni akartál másnak, jó szándék van benne, de van olyan pillanat az életben, mikor egy őszinte "nem tudom" többet segít, mint egy félrevezető találgatás.
Feleslegesen hisztizel,mert én nem fikáztalak!De én sem próbálok tanácsot adni egy atomfizikusnak,mert nem értek hozzá!
A csika annyit írt nekem annak idején hogy '89 cr-rel neki is voltak ilyen gondjai de azok gyűrű gondok voltak. Tünetek kicsi szikra stb. Én meg félreértettem biztos mert én nem értek a motorokhoz annyira mint ktm meg a többi motorszerelő mester! Asszem befejeztem a fórumozást mert ide egyes emberkék fikázni járnak
nem azért vittük a szerelőhő ja és nem az én motoromrolvanszó azért vittük a szerelőhöz mert vet asrác 1 cdi-t de kicseréltük nem volt jó úgyse na netalálgasunk hogy mi van vele se multiméter se adatok semmi akkor így honantudjam hogy mihez nyuljak
Mester!tudnál segíteni úszószint állításban?
Helóka,én olyat nem írtam,olvasgassál vissza szépen. Ha meg érdekelnek a szerelés részletei,mi a fasznak hordod,jeladó,gyújtótekercs meg doboz cserére szerelőhöz a motort?Ahhoz nem kell ész,a legbonyolultabb szerszám hozzá a lehúzó
Azzal,hogy elmondom miket nézz vagy mérj nem leszel elöbre,mert se szerszámod se műszered,de még csak tudásod sincs hozzá!Aztán lehet magad felhúzni,de a távszerelésnek nincs sok értelme!
Az helyett hogy sírsz a röhögéstől segíts annak aki kérdez okoska Na mindegy inkább nem húzom fel magam nem éri meg.
csika ha vagy légyszíves meséld már el nekem a gyűrűnek miközevan a gyújtás hoz nagyon kiváncsivá tettél, meg amugy is engem érdekelnek a motor szerelés részletei.
A picsába,sírok a röhögéstől
Ilyen egy mondatot
Én arra gondolok hogy a szar gyűrű miatt nincs elég kompresszió és ezért nem úgy teker a lendkerék ahogy kell
hello!
tudnátok nekem abban segíteni,hogy az úszószint állításnál a 16mm-t honnan kell mérni?