Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel most ugy is járhatatlanok az utak itt akkora hóvan ugy se igen motoroznék, igy alapos átnézés/javitás/csere hogy motoros szezonban ne legyen vele gond.
Köszönöm szépen, mert egyébként én is erre gondoltam hogy ez lehet a problémája neki, hogy kicsit megkoptak... Nah majd hétvégén szét is kapom és megnézem hogymit lehet tenni vele vagy csere, a henger,dugó,hajtókar állapotát is feltétlenül megnézem ahogy előzőleg irtam mert nem szeretném hogy széthulljon alattam. A blokkba milyen olajat ajánlasz? Előre is köszönöm mindenki segitségét szivesen fogadok bármilyen tanácsot illetve segitséget
Nem hazudni
Köszönöm gyors válaszod, mindenféleképpen átnézem a motorját anélkül hogy nem nézném át nem is igen akarom használni!
Egyenlőre nem szeretném elárulni, annyit mondhatok hogy 100-200 között valahol
A 70-90 üzemóra szerintem elég kockázatos amennyiben a hengered még NICASIL-os, ha már esetleg acélperselyes, akkor talán meg lehet kockáztatni, de ez már akkor is kockázatos, ha törik a dugó/gyűrű, még nagyobb bajt csinál. Ha rendesen cseréled a váltóban az olajat (max 10-15 üzemóra) és jó minőségű olajjal kevered a benyát, akkor is 50 üzemóra-körül meg kell nézni a dugó/henger állapotát (le kell húzni nincs mese), sok bajtól és persze költségtől óvhatod meg magad. ...És persze nem tudhatod, hogy ebben a dugóban/hengerben hány üzemóra van eddig? Amit mondott a volt gazdi, az általában (eddigi tapasztalatok) nem annyi szokott lenni! Gondolj csak a '94-es évjáratra..... Szerintem, mielőtt elkezdődik a szezon, húzd le a hengert és győződj meg saját magad mindenről (nem utolsó szempont, hogy a hajtókar állapota is látszik majd). Ez a legjobb tanács, ami csak adható.
A robbantott rajzon nem a te típus, -és évjáratod van, de azért nem kerestem azt konkrétan, mert a tiedén is így néz ki, mint ezen!
Hali! Berugás problémáját a berugó tengelyen levő, kapcsolódó fogaskerékpár kopása okozza, ahogy Husqy is írta. Az egymáshoz szorításukért felelős rugó amúgy is egy nagy menetemelkedésű viszonylag lágy nyomórugó, de az erősebbre cseréjével sem fog javulni a helyzet, sőt más problémát is okozhatna. A megoldást odaírtam a képre.
A motor '91-es évjáratú a berugókarnál nem rugó problémád lesz hanem valszinű a kilincsműnél lesz a gond. Vannak itt a fórumon tagok akik sztem ebben segitenek neked. Dugócsere függ a hsználatától is, de átlagban 70-90üó-át elmennek, de ha nem raksz bele ennyit akkor is max évente nemárt ránézni mielőtt szétpereg! A dugó az márkától függően és szerencsétől 20-tól akár 30-ig terjedhet! Csattogás alatt nem tudom mit értesz, de sztem a legjobb megoldás ha csináltatod a kilincsművet akkor ugyis lesz időd egy alaposabb átnézésre és én a hengert lehuznám róla megnézni, hogy milyen állapotban van a dugó-henger-hajtókar.
Mennyiért sikerült hozzájutni, ha nem titok?
Még annyit szeretnék hogy ezeknél hány üzemóránként illik kb. dugót illetve hajtókart cserélni? kb milyen árban lehet hozzá kapni?
Illetve még hogy a motorja nem csörög vagy zörög de "csattog", nem tudom ez esetleg normális a hondánál? hétvége folyamán tudom majd átnézni a motorját is mert akkor lesz rá időm, addig is kérdezgetek ami eszembe jut
Sziasztok!
Segitségeteket szeretném kérni! Tegnapi nap folyamán hozzájutottam egy 250-es Cr-hez ami a képen is van. Igazából rengeteg más motort szereltem már de hondával nem volt még dolgom így idegen területre értem
Néhány infó érdekelne a motorral kapcsolatban, pl.:kép alapján hanyas évjáratú lehet a masina? Én 94-esként vettem.
2. Első teleszkóp szimering-es, milyen méretü szimering kell bele illetve mire figyeljek h szétszedem.
3.Blokkal kapcsolatban, power szelep milyen elven müködik? illetve a berugókar elracsnizik tehát nem igazán lehet berugni a motort ez mitől lehet? volt tulaj szerint a berugó rugó miatt..., blokkba milyen olajat használtok? Egyenlőre még nem igazán nézegtem a gépet majd hétvégén addig infókat gyüjtök hogy mire figyeljek! Előre is köszönöm
Nem hiszem
szeva mester!

4 t nek lesz baja ha egy kicsit olajos a benzin?
gyorsan kellett hozni aztán nem volt csak kicsöpögtetett motor olajos kanna!
hm,érdekes Te ezt szeded?
"Köszöni a miénk cég hogy Ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula. Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékozató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén."

"Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendő bele Önnek szevezetetében. Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy. Nem hany magatol, nem jó. Teherbe beleshet ha hany maganak ujjatol. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum."

"Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez áltánosságot megvéve egy hét. Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét."

"Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét. Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való."

"Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan."

"Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek! Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula. Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart."

"Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember."

"Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek hogy miént terméket Ön nyeli."
Végre egy értelmes ember
Na, készítettem hozzá MAGYAR nyelvű leírást, mert a programozása elég rosszul van angolul leírva, félreérthető. Ha valaki igényli, felteszem ide majd, ha vesz valaki, annak meg odaadom kinyomtatva vagy mailben.
én is ebben biztam mert rád nem fogadnék hogy sikerül
Legó,a gyerekkel rakatom össze,4 hónaposaknak való csörgő
Ok!
ebből mi lesz
Majd még ma beviszem,csak még emezt kiszámolom,meg osszetolom,rád szólok,ha bent vagyok
Az jó, köszönöm!
Mint az állat,most pihegek Azt menek tovább,van mit csiányi