Én arra gondolok hogy a szar gyűrű miatt nincs elég kompresszió és ezért nem úgy teker a lendkerék ahogy kell. Vagy valami ilyesmi. Én a szikráról beszéltem nem a gyújtásról magáról . Én azt tanácsolom hogy először kimérni mindent aztán a holtpontot megnézni beállítani....Kellett nekem retro crossmotor
akkor bocs ha megsértenék valakit is de ilyenről még nem halottam csak az magyarázza meg nekem valaki hogy miközevan a kettőnek egymáshoz mert nem értem. ez nem sértés kép mondom csak szeretném tudni
A dugattyú-gyűrű nincs megsérülve mert állítólag attól is szarakodhat a szikra? Mindegy ne találgassunk majd a könyvből mert már én is tanácstalan vagyok. Addig minden jót
Ha ragaszkodsz az msn-hez akkor majd a párom címén dumálunk. Én sem vagyok jobb helyzetben még kell szereznem mérőeszközt aztán minden vezetéket átnézni azt sem tudom hol kezdjem nem vagyok villamosmérnök. Mennyibe voltak az alkatrészek amiket leírtál?
még nem mert egyáltalán nincs szikra elvittük 1 szerelőhöz de az meg szarik bele az egészbe ma megyünk elhozzuk tőle már 3 hete vannála és közben már vetünk jeladó+tekercset és ma szólt hogy amit vetünk szerinte az nem jó és a hét elején már megkapta de most sem szolt volna ha nem hívjuk így már az eladóval sem tudunk mit kezdeni most az is azt mondaná hogy 1 hétmulva szólunk hogy nem jó. ez van ilyen a szerelő és inkább elhozzuk tőle és valamit kezdünk vele majd mi.
akkor szerda körül felteszed nekünk az infókat előre is köszönöm a segitséget
az faxa figy kelenének nekem gyujtás adtok gondolok it erre tekercs cdi jeladó trafó ugy olvastam hogy szereztél 1 könyvet légyszives oszd mármeg az infókat velem már van 2 cdi-nk 2 tekercsünk 2 jel adónk de gyujtásunk az nincs légyszives ha tudsz segits
szevasz légyszives vegyélmárfel msn re mert lene 1-2 kérdésem a cr125 gyujtásal kapcsolatban az 1 ik haveromnak a cr-jének is ez a baja az msn cimem az adtlapomon van köszi előre is ja és sürgős lenne.
Köszi mindent Csika mester ! Sokat segítettél lassan egy motorszerelőt nevelsz belőlem. Majd írok még ha lesz időm. A könyvet mikor és hogyan kapom meg? Csütörtökön rendeltem meg.
Kikéne mindent mérni.Majd a könyvből kitudod Próbálhatnád a leállítógomb nélkül,meg megnézni,minden csatlakozásod fasza-e,esetleg nincs -e eltörve megkeményedett vezeték(Ahhoz meg vágd.le róla a borítást,sokan nem teszik,tele lesz vizes földdel ááá,azt takarítsd meg,tekerj rá újszalagot.Test meg normális legyen,a vázat ott csiszold meg.Ha néha van,néha nincs(az nembaj,ha kicsi,akkor piti bajod van.Multit szerezz azt mérd ki.2 perc alatt megtudod,hol nem jó.
Itt meg írkálhatunk egy hétig is
ok szevasz
tekercs+jeladó=15 ezer
a trafó az jó
akkor szerda körül felteszed nekünk az infókat előre is köszönöm a segitséget
üdv: józsi
első sárvédő hibátlan 2000.
hátsó sárvédő 2000-
hűtőterelő 3000 a pár
fékkar honda gyári 2000
490 athena henger szett használt dugóval de minden hibátlan 40.000 ! uj ára 160.000!
kipufogó könyök gyári 12.000 yoshimura 20.000ft
crf250 r gyári kipuf rendszer hibátlan 25.000ft 2004-2005
első kerék hibátlan 39.000
fékcső első uj 6000ft
főtengely 40.000!egy hajtókat többe kerül
gyári honda dugattyú szett 25.000ft
22 es gyári uj kormánybefogo 9.000
keréktengely 4000
stb stb, akciós olajok olajszűrők,ruházat is
info@motoaction.hu
Köszi!
Itt meg írkálhatunk egy hétig is