Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...vagy 2T motor benzinjébe fáradtolajat kever, mert "az is olaj, bazzeg, nem mindegy"?

sajnos ez megtörtént.
én még fostam is igazi meleg tejtől meleg habos kb 1liter 10évesen
itt vagyok. A többibe benne vana selejt termék, és az emberi böszmeséget is ide sorolnám. Pl. honnan kellene tudnom, hogy az ember fél perc után már hidegen szabályoztatja a motorját melegítés gyanánt? (4T Husaberg)
Jó nektek,én má lassan magamat szopom,me az a biztos
Most, hogy van "szerencsém" szarvasmarhatelepek körül nyüzsögni, láttam igazi tejet...amit dobozban veszünk, az a sajt, túró és vaj gyártása közben keletkező technológiai mosóvíz. És ez nem vicc, tényleg így van.
nekem is csak gondoltam irok valami humorosat
Uff mindenkinek

Nekünk egyenesen a Riskátol jön a tej
én már csak mizot iszom
és akkor nem meséltem a fiumei úti dohányfermentáló üzemről vagy pláne nagykőrösi konzervgyárról
Minnyá okádok
Hát...akciósba sok minden elmegy...a klóros 15 fokos víz megfiatalítja a legöregebb tyúkot is...
Ne hülyéskedj,az gyári hiba mennyi autót visszahívnak most is mind egy fos
Na igaze,húú de járkálnák így geciskedni,csak arra hátul kurva hideg van
és a 10% mitől van?
Volt,hogy bolti lopóst megfogtam,bevittem hátra az irodába,a folyosón meg kis tanulócsaj mosogatta ládába a földön a penészes párizsi rudakat,meg volt vagy 6 láda összerohadt fagyasztott minden szar.Kérdem tőle,te mit csinálsz?Aszongya mosom le a penészt.Mondom,te ezt ki is teszitek eladni?Aszongya,persze.Kérdem,ki mondta ezt neked?Hát a főnök,na lett cirkusz,lopóshoz jött járőr,me körözték,a bótba meg ÁNTSZ minden faszom,szabadidőmből szoptam 6 órát,de kaptam bíremelést
3 hónapig voltam ott, aztán a cég tönkrement...Szolnok, Treff kft, benne volt a TV-ben, átcímkézés...(mondjuk én is csináltam, de a kötözött sonkáról dörzsi-szivaccsal a penészt súrolni érdekesebb volt).
Mikor eljöttem, hogy megyek vissza fősulira, a főnök próbált ottartani, nagyon megkedvelte a zsírtól mosolygós pufi arcocskám.
Kérdezd már meg a Kutya gyereket az Aprilia blokkféllel. Szerelőképzés...... Hagyjál már.
szerintem az állatgondozók a legprofibbak.csak akkor van baj ha a gépsas nekifordul a gondozójának
Ebben is igazat adunk. De TÉNY: a kőműves segédmunkástól a lépcsőház gondnokon át az állatgondozóig MINDENKI szerel Magyarországon. A felújítás utáni meghibásodások 90%-a szerelési hiba miatt van.
gondolom sokáig nem huztad... föleg hogy a ládák is drasztikusan kezdtek fogyni
Ne viccelj, mikor meghozták ládákban (nagyrabecsült húsos, ami nem tejes) a friss pörcöt és tepertőt, ott álltam felette, és kiettem belőle a húst
ilyen nincs.még be is irja
nem haragudj de nem tudtam megállni,az első gondolatom ez volt:" a bunkó leette a császárszalonnáról a húst" wáháhá gondolom az utána ment valami menzára vagy valahova...
az beletartozik a "ha nem sík buta" körébe.Az ok-okozatot amugy tanítják minden szerelőképzésnél
Ebben igazad van. A motor ebben az esetben a telefonszámommal kell hogy vándoroljon. Enélkül kicsit biztosan bonyolultabb. Nekem sem ez a lételemem nyilván. De legalább nem fásulok be, és van min gondolkodni.