itt vagyok. A többibe benne vana selejt termék, és az emberi böszmeséget is ide sorolnám. Pl. honnan kellene tudnom, hogy az ember fél perc után már hidegen szabályoztatja a motorját melegítés gyanánt? (4T Husaberg)
Most, hogy van "szerencsém" szarvasmarhatelepek körül nyüzsögni, láttam igazi tejet...amit dobozban veszünk, az a sajt, túró és vaj gyártása közben keletkező technológiai mosóvíz. És ez nem vicc, tényleg így van.
Volt,hogy bolti lopóst megfogtam,bevittem hátra az irodába,a folyosón meg kis tanulócsaj mosogatta ládába a földön a penészes párizsi rudakat,meg volt vagy 6 láda összerohadt fagyasztott minden szar.Kérdem tőle,te mit csinálsz?Aszongya mosom le a penészt.Mondom,te ezt ki is teszitek eladni?Aszongya,persze.Kérdem,ki mondta ezt neked?Hát a főnök,na lett cirkusz,lopóshoz jött járőr,me körözték,a bótba meg ÁNTSZ minden faszom,szabadidőmből szoptam 6 órát,de kaptam bíremelést
3 hónapig voltam ott, aztán a cég tönkrement...Szolnok, Treff kft, benne volt a TV-ben, átcímkézés...(mondjuk én is csináltam, de a kötözött sonkáról dörzsi-szivaccsal a penészt súrolni érdekesebb volt).
Mikor eljöttem, hogy megyek vissza fősulira, a főnök próbált ottartani, nagyon megkedvelte a zsírtól mosolygós pufi arcocskám.
Ebben is igazat adunk. De TÉNY: a kőműves segédmunkástól a lépcsőház gondnokon át az állatgondozóig MINDENKI szerel Magyarországon. A felújítás utáni meghibásodások 90%-a szerelési hiba miatt van.
nem haragudj de nem tudtam megállni,az első gondolatom ez volt:" a bunkó leette a császárszalonnáról a húst" wáháhá gondolom az utána ment valami menzára vagy valahova...
Ebben igazad van. A motor ebben az esetben a telefonszámommal kell hogy vándoroljon. Enélkül kicsit biztosan bonyolultabb. Nekem sem ez a lételemem nyilván. De legalább nem fásulok be, és van min gondolkodni.
sajnos ez megtörtént.