Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek a dolgok nagyon régen voltak, azóta sokminden történt, én is csak tíz éve kerültem vissza a motorosok közé.
Én meg 70-es
Ááá akkor csajoltunk,együtt?Parti Bélát alias cufi-t is ismered akkor?
így van én 67-es vagyok
Azaz,csak én még takonyabb voltam mint ti.Még 3.osztályban nyomtam. Akkor biztos,hogy ismerjük egymást .
én akkor mindenhol ott voltam, mint mindegyik győri 83-tól 87-ig
aztán katonaság és szétesett az egész csapat
Na eza baje,rámmeg nem,pedig má akkor is nagypofám volt Csavarogtam,csajozni meg haverozni állandóan.
Az a második volt,és a kisebb,a nagy átalakított világoskékből kiszakadt románba a futómű,arrú beszítem,azzal vittük a Győrieket 2 napos komlói versenyről,Sikondára,stb ide -oda.Já de jó vót,nem voltál köztük?
dehogynem őrá emlékszem ő sokat volt velünk.
Te másodosztályban mentél akkor? Tőlünk abba a Skultéti Józsi ment Az se nem rémlik?
a busz nem Tápióbicskés, hanem egy egyszerű barna ikarusz volt.
Jó az most is
az a kép amit multkor küldtem az én vagyok
Nebammeg,télleg vagy csak hülyéskedel? Tápióbicskés busz rémlik?
különben csak most álltam neki igazán az oldalnak, nézd meg kb fél év múlva........szuper lesz.
Akkor nekünk ismerni kellene egymást, de én sajnos nem emlékszem rád, tudod az öregség nem múlik el nyomtalanul, mit is kérdeztél?
Amúgy megnéztem,egyre szebb az oldalad,tényleg jó,csak hát az árak.Szép meg igényes,kifogástalan,kár hogy nem az enyém Nekem nem lehet,me akkó nem kapnák semmit Győrbe sok haverom van,mentünk ott jó pár versenyen,meg tömték belénk a sok kekszet,de má 20 éve volt eszembe jutottak régi szépidők,ezé,nem piszkálódok veled 9-en jöttek mindig,meg egy csaj is volt velük,ej de mennyit buliztunk
és ha fel fúrják?
Az még szép lenne,ha csalódnál,jó is néznék ki
Nem számítottam tőled jobbra, legalább nem csalódtam
Mondom,a kutyám is látta Méretezzé katalógusból,azt tudom rigába nem megy bele
DE MOST KOMOLYAN
Nemtudom,a gas gas.ból vettem ki