Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÉP nincs róla?
Na,ha ezt nekem memmonja valaki,milijen CR hengerfeje ,adok nekije ingyen egy fekete blokkot
majd estere csinalok ! koszi hogy segittek.....
muti a képeket
Sziasztok, segítség kellene 94-es CR250-eshez középblokkot keresek, váltó felölit. Ha valaki tud akkor segítsen, köszi
javitthato.......meg van repedve az a gond kuldok kepeket ...................betomettem es megint elrepedt :| esetleg szerintetek probaljam meg argonnal?
na, mielőtt végképp elvesznénk abban, hogy vajon viccelek-e vagy nem, és elterjed, hogy mekkora zsidó geci vagyok:
1. a 94-es HPP-s, a tiéd RC szelepes
2. bele lehet rakni a 94-es motorját, de könyörgöm, hogy néz az ki, gány
3. mi baja a saját blokkjának, ami nem javítható 300ezerből?
csak kerdeztem
.....
Ennyi pénzért had ne én járjak utána mindennek.
az evjaratok is fuggnek ? vagy a blokk talal minden evjarathoz?
Óccsó,óccsó Fekete bblokkos
Hogyne. Igaz, fekete blokk, 94-es CR125-é, de hibátlan. 300ezerért.
vlaki nem tud cr 125 os blokkkot ? vagy mennyibe jarnak ? ....koszi
en osszetevesztetem ! crf 150 endurom van....:|
sirály,meg vagyok nyugodva. köszi a help-et!
Ha a szám 55-el kezdődik akkor 93-as ha 56-al akkor 94-es. Ennyire egyszerű.
elfelejtetem: e-mail: koko126@citromail.hu
msn: koko126@windowslive.com
tel: 06 20 / 477 90 48
Haliii! 400-500(550) eft ba valaki nemtud jóó állapotu crf 150 est? előre is köszönöm:) Egy kép mintának:D
Ő se tujja
hogyezeddig nem jutott eszembe viszont még így sem teljesen kerek, mertogy: 5500021-től 5507773-ig irja az 1993-as típust, ebből következtetve 7752darab készült. viszont az enyém száma 5509180. akkor a 9159. darab volna az enyém? de akkor a maradék 1407db? vagy rosszul gondolom?
Mit szeretnél?
Valaki hegessze meg vagy van e valakinek vagy honnan lehet beszerezni újat vagy mi a kérés?
a power nél egy kis pálca van elrepedve ami már egyszer heggesztve volt és a heggesztésnél megint elkezdett repedni.
Sziasztok Segítséget szertnék kérni
http://www.filefront.com/14670...
Ha ezt leszeded ebben tuti meg van