Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1800 eu ! 2004 es ! romaniabol vagyok!
a motor nem ugy nez ki ahogyan fel van teve ide ! mas matricaszettt.....
mit kérsz érte? hol laksz? évjárat?
most lett ujbol matricazva....! uj gumi elol hatul , fogaskerek elol hatul tiszta uj ! lanc is...................
viper en az en pacim is elado...!
Helló! Olyan kérdésem lenne hogy nem e tud valaki jó állapotú Honda crf 150r tipusu crossmotort 400tól-600 ezer ft ig.koko126@citromail.hu erre a cimre irjatok:)előre is köszi
Köszi a válaszokat!
A mocim most kap új dugót meg téli átnézésen van. Remélem jövő hétre kész lesz és akkor becsatlakozom!
Igen Én láncoltam oda a motort. 260-ért sikerült eladnom.
Nem mi nem vagyis hát 1 motor 2quad plusz egy terepjáró na azok voltunk mi nem volt nehéz nem észrevenni meg csak mi álltunk föl kocsival a dombra
akkor elnéztem nem rmx volt de te láncoltad a motort a villanyoszlophoz vagy hová és még ki is volt írva rá hogy eladó ha jol emléxem és ha te vtál az

megkérdezhetem hogy menyiért viték el a cr-t?
én is mostanában szeretnék venni majd!
gyere ki vasárnap
mi olyan 9 től kint leszünk,mert előtte még motorozunk a pályán..utána meg edzés 10 től
Szia.
Nem sajnos már nincs meg a CR-em ahogy meghirdettem egy hét sem kellett máris volt rá két jelentkező szerencsém volt hogy ilyen gyorsan eladtam. RMX-el biztos nem láttál hanem fater sárga Hyosungjával voltam kint lehet hogy azt láttad. Nem Ti álltatok a sarokban az egyik dombon az elején motorokkal még verseny előtt?
HEllo! Meg van még a cr-ed? ha igen akk eladó-e ? am nem téged láttalak a Fóti EC-n egy rmx el?
Igen mindenki hibázhat csak meglepődtem hogy Misseco kipufogó. Na mind1 nem lényeg aki akarja megérti.
Mindenki hibázhat, elgépelte. Te is a volt CR-edre odaírtad véletlenül, hogy 1994-es, közben 1991-es
Misseco moto elődob Véletlenül nem Messico?
ez meg az enyém kistesoja, biztos jo lehet :-)
maserati tobbet eszik :-) vagy 25ot .... a turbo az ilyen.
cr pedig hibrid ... hol megy a motor, hol toljuk, foleg enduroban. ha nagyobb lennek, a hatamon vinnem, igy csak tolom.
Nem láttam még, de tudom, ki adja el. Jó állapotban van állítólag, rohadt erős, egy Jani nevű kalocsai srácé, aki krosszgépeket ad-vesz, meg hajt is, rendes forma.

http://www.kepesmotor.hu/honda...
sziasztok!

valaki tud erről a mociról valamit? pár napja ezt nézegetem:)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/h
onda_cr_125r-3467965
Ja, hogy erről van szó. Azt hittem endurozni akarsz venni krosszmotort, azért érdekel a fogyasztása. Így már világos, hogy az a kérdés, hogy Maseratit vagy CR-t vegyél-e?
...ha belegondolok, most vasárnap lesz az ötödik? hatodik? Elvesztettem a fonalat. Ma reggel rájöttem, hogy csak fel kéne rakni a kézvédőt, igaza volt Sanya mesternek. Időnként elgémberedtek az ujjaim a hidegtől.
Most vasárnap is lesz (mint eddig minden hétvégén).
10:00-tól Taksonyban, még tart az akció, 2000Ft/fő.
Keme:
a fotógalériádban láttam, hogy novemberben voltatok MX edzésen. Szívesen becsatlakoznék legközelebb. Megoldható?

Thx!
a tiédet én is majdnem
alattam nem fasza a telód,aztán egy gödörbe érkezésnél olyat szitált,hogy azthittem hogy ott halok meg bazz
nem baj az