Helló! Olyan kérdésem lenne hogy nem e tud valaki jó állapotú Honda crf 150r tipusu crossmotort 400tól-600 ezer ft ig.koko126@citromail.hu erre a cimre irjatok:)előre is köszi
Nem mi nem vagyis hát 1 motor 2quad plusz egy terepjáró na azok voltunk mi nem volt nehéz nem észrevenni meg csak mi álltunk föl kocsival a dombra
akkor elnéztem nem rmx volt de te láncoltad a motort a villanyoszlophoz vagy hová és még ki is volt írva rá hogy eladó ha jol emléxem és ha te vtál az
megkérdezhetem hogy menyiért viték el a cr-t?
én is mostanában szeretnék venni majd!
Szia.
Nem sajnos már nincs meg a CR-em ahogy meghirdettem egy hét sem kellett máris volt rá két jelentkező szerencsém volt hogy ilyen gyorsan eladtam. RMX-el biztos nem láttál hanem fater sárga Hyosungjával voltam kint lehet hogy azt láttad. Nem Ti álltatok a sarokban az egyik dombon az elején motorokkal még verseny előtt?
maserati tobbet eszik :-) vagy 25ot .... a turbo az ilyen.
cr pedig hibrid ... hol megy a motor, hol toljuk, foleg enduroban. ha nagyobb lennek, a hatamon vinnem, igy csak tolom.
Nem láttam még, de tudom, ki adja el. Jó állapotban van állítólag, rohadt erős, egy Jani nevű kalocsai srácé, aki krosszgépeket ad-vesz, meg hajt is, rendes forma.
Ja, hogy erről van szó. Azt hittem endurozni akarsz venni krosszmotort, azért érdekel a fogyasztása. Így már világos, hogy az a kérdés, hogy Maseratit vagy CR-t vegyél-e?
...ha belegondolok, most vasárnap lesz az ötödik? hatodik? Elvesztettem a fonalat. Ma reggel rájöttem, hogy csak fel kéne rakni a kézvédőt, igaza volt Sanya mesternek. Időnként elgémberedtek az ujjaim a hidegtől.
lánckerék