Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy is vagyok csak minden nap olvasom a fórumot és ritkán szólok hozzá
Ez majnem jó, viszont MEO3 elég sok évjáratban benne van,csak ez a 4 karakter egyezik az enyémmel.
Jó reggelt! Nem tudtok olyan programról vagy katalógusról amivel motorszám alapján ki lehet deríteni az évjáratot? Köszönöm előre!
Mindenki alvad?
A gyengéje,hogy meg kell venni,meg kőtni is kell rá
Helló. Valaki irjon nekem tapasztalatot CRF 450x-röl! Pl.:menyit megy el km-re?, mikor kel generálozni,mi a gyengéje? supermotonak szeretnék egyet vásárolni(utcára)! Válaszotokat nagyon várom!
19,ha jobb idő lesz mehetünk
köszönöm!holnap rácsörgök a srácra!
te merrefelé vagy pesten?
valamikor egy kis enduro?
06209118545
xv-kerben nyomom!
tudsz adni elérhetőséget?
az enyém kifli volt és horpadt,rá sem ismertem mikor visszakaptam,melyik kerületben vagy?
ecsém,te vagy az orákulum itt a sportmotoron!
tényleg fasza munkát végzett a hűtős,teljesen meg vagyok vele elégedve,Gyömrőn van a srác,ha a hely megfelel megadom a számát.
nagyon szépen köszönöm!
Dr/Drz fórumban Drz07(régi nevén mendei) őneki csinálták a hűtőjét és mostanában pedig kakukk is csináltatta a drz-n,írj be a fórumban biztosan kapsz elérhetőséget.
Hello!
Házilag nem igen szerintem...
Valamelyik fórumban olvastam,hogy rá volt csavarodva a vázra a hűtő és nagyon szépen megcsinálták neki mintha nem is lett volna megcsavarodva.
Valamikor utánaolvasok hol olvastam.
Bontó. Jobb ötletem nincs.
csak az a probléma,hogy már nemigazán látja el a feladatát!
nagyon könnyen megforr a gép
a lemezkékkel nincs probléma,azokat már megcsinálgattam.
az egész kapott oldalról egy ütést,és be van nyomódva.
Ha nem enged, hagyni kell a fenébe. Enyém is megvan nyomva baloldalt de nem basztatom ,amíg a feladatát ellátja!
Hali! Hol horpadt és mennyire? Ha a cső is horpadt, akkor az necces, ha a hőleadó felületet növelő lemezkék sérültek, akkor az türelem-játékkal igen. Én az enyémeken mikor újítottam fel, akkor kb 6 órát szarakodtam, de jó lett.
helloszia!
azt szeretném kérdezni,hogy a behorpadt hűtőt lehet házilag valami úton-módon javítani?
fenykepek, eleg csunyak, szal csak finoman - http://kuruc.info/r/35/52227/
néger volt, ráadásul kissebségi onkormanyzat tag vagy mifasz, szal viccess. persze macsettával, mert az alanyi jogon jár ....
salgótarján....
biztos valami puttó cigány volt