Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De legalább feléledt a fórum
Időnként betéved valaki, és felteszi a nagy kérdést (egy HONDA fórumban), hogy "mit vegyek, melyik a legjobb, RM, YZ, CR?" vagy ilyesmit. Aztán összecsaphatnak a táborok, meggyőzik az emberünket, hogy mittoménmelyik a legjobb, erre ő rá se néz a többire, hanem megveszi az ajánlott motort? Hát én a Hondákat szeretem, abból a 2T-ket ismerem jól, de tudok mondani olyan Kawa KX250-est (ugye, Matyi? ), amiért a piaci ár felett is adnék pénzt, ha vennem kéne motort, de ültem már olyan 1988-as(!) Suzuki RM250-esen is, ami marha jó kis gép volt, és pl. a 2008-as KX250F máig is egy álmom. Aztán hogy a Suzuki se maradjon ki, ugye ismerünk olyan RMZ450-et, ami már vagy 200 órán túl van, és mégis megy.

...a vigyori fejet tényleg lehagytam, azt hittem egyértelmű, hogy ez vicc, bocs
Ok de miért?
ne szívassd szegényet még megzavarodik és vesz egy ződet
jobb a honda
az indok meg azé jobb, mer jobb
Oké. Na, akkor:

a Yamaha jobb.
A szívem még jó. A válaszodnál nem láttam semmilyen vigyorgó szmájlit .Ezért gondoltam hogy komolyan írtad azt amit írtál. A kérdés pedig nem hülyeség, csak akkor jó ha alá is tudod támasztani
Mielőtt szívinfarktusig hergeled magad, ez csak egy kamu válasz volt egy hülye kérdésre. Most komolyan, szerinted hogy lehet ekkora marhaságot kérdezni...
Ha jobb, miért is? Miben jobb a honda mint yami?
Indokold is meg!
Tessék itt van egy
http://www.kepesmotor.hu/honda...
A motor nem az enyém!
szerintem a YAMNDA
A Honda.
Sziasztok

Szerintetek melyik a jobb motor a Honda CRF 250 X vagy a YAMAHA wr 250 F
Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne van esetleg itt a fórumon HM honda tulaj illetve ezzel a típussal való ismerettel rendelkező egyén?Elsősorban HM CR250.
kösszkössz
Jobbulást ,mindkettőtöknek
lázasak vagyunk, kögöhünk még mindig.
Tán háború van otthon? Mongyad neki, béke
Van mindkettő De nem menek sehova,az autó is belefagyott a kávicsbá,jó meleg van ittenge,kisedugomazorromatse Tetőkről úffújja a szíl a havtat,hogy azészakisarkcsillag is csak jelenthet nékije
Jöhet. De vegyvédelmi ruhában és oxigénpalackkal gyere, itthon eléggé forró a levegő
Lehet,de csak teszkósat Válogatás nincs
Juhu!
A 94-es blokk helyett lehetne kérni egy szatyor narancsot inkább?
Télleg kávéfőző Ilyenkor nem hagyod kibontakozni az embert,ejnye ejnye
kicsit. amúgy jó kép, hirtelen kotyogós kávéfőző alulnézetére tippeltem.

Husqvarna CR?
Hát ott van Kicsit mosódott,olyana