Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem volt egy megpiszkált simsonom ami ette a 10 et,de fele annyira se ment mint most a cr
hát Magyarországon nem tudom én amcsiból rendelem! egyszerű kis baszom izé mégis 100-130dolcsi
és honnan lehet ilyet beszerezni?
Okés,a kúcsot add a portásnak Jó éjtet
No. Ettem, fórumoztam, szaporodtam, fórumoztam, ennyi mára. Léptem aludni.

A csajos képek nézegetését meg verjétek ki a fejetekből, értve? Verjétek ki!
Na, olyantot egyszer vezettem, Impreza WRX-et, 2001-est. Kár volt eszembe jutattni, azóta is rohadtul hiányzik...
Subaru Libero 4WD
de szeretem én azt a frászt istenem subaruba is kéne egy powervalve.faszt 2
Csavard bele egy borítékba azt add fel nekem,azt elmondhatjuk má söröztünk együtt
Kuplunggggoljjá rá
áhh megitattam a pirossárga szivacsot
enyémen is csak egy ideje megy tökéletesen, mióta állítottunk rajta, a franc essen bele...a frászt hozza rám néha
Ne pocsékold,nyald fel,vagy szívószállal szídd össze
Kűggyek egy ládával? Nem iszok,bár má a gyerek szülögetésre bekéne rúgni,esszercsak,me lassan beöregszek
na most tényleg kiköptem a maradék söröm.há buzi e vagy
ott jön csak meg...aszittem dobok egy akkora hátast amikor megnyitott az "erő velünk van"szelep......abba se bírtam hágyni
Határozottan igazad van,csak az első áldozóknak meglepi,me állóhelyből odahúzza, megijed,elveszi-majd megin odahúzza,azt addig ijesztgeti magát,hogy még magának is bebeszéli,hogy egy kúrva erős mocin ült,ost vagy 3 hétig ez a sztori a suliban
akkó pözsgőzünk.csajos pia de birjuk
Van-e élet a poweren túl...
én ugy mondanám hogy ezt a powar alatti dolgot,125 esetében...hogy 0
Jaja,oszt segíccsé,nékije Há tudod,na ,hát előbb még ment mint állat,há na,há tudod
Szegaaaaaa Söröm nincs,pezsgő mint állat,meg olyan tüzesjáték,mi kell?
ez az iszonyatosan húz powerig kifejezés....elég durván hangzik
Szevaaaaaaaaa