Féltékenységből volt barátnőjére támadt egy férfi szamurájkarddal Salgótarjánban, a nő meghalt. A vele lévő férfit egyik kezét a támadó csuklóból levágta, a másikon az ujjait metszette le egy boltban. Meg nem erősített információk szerint hétfő éjszaka ő is meghalt. A szamurájkardos elmenekült, kommandósok fogták el.
komoly bazzeg
Véres leszámolás történt hétfőn este Salgótarján belvárosában. Egy férfi szamurájkarddal megtámadott egy párt a Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Volt barátnőjének kettéhasította a fejét (korábbi hírek arról szóltak, hogy a nő a kezén sérült meg). Szemtanúk szerint a támadó többször is lesújtott a nő fejére, aki a bolt előtti járdán összeesett, életét a mentősök már nem tudták megmenteni.
DVETT20091215002
A megtámadott pár másik tagja az élelmiszerboltba menekült, ahol segítségért kiabált, de a bent lévők semmit nem mertek csinálni. A férfit a boltban érte a támadás, ahová a szamurájkardos utána szaladt, hogy ott folytassa a kaszabolást: a védekező férfinak levágta az egyik kezén az ujjait, másik karjába belevágott és a kezét csuklóban levágta. A fejére is lesújtott, majd elmenekült Somlyóbánya felé. Meg nem erősített információk szerint ő is meghalt. A szamurájkardost nem sokkal később a Cserhát bevetési alosztály kommandósai fogták el.
A boltban volt még egy vásárló is, ő és az eladó sem sérült meg a támadásban.
'1 perces néma csenddel emlékezzünk meg egy motoros társunkról aki tegnap vesztette életét, egy gyilkosság áldozata lett. Féltékenység miatt történt az egész. Egy üzlet elött a volt férj rátámadott a motoros társunkra illetve a csajára. A nőnek teljesen szét vágta a fejét bozótvágóval. de még el tudott menni a bejáratig é ott halt meg. A férfi (motoros) beszaladt az üzletbe a hentespultig ott gyorsan telefonált barátjainak de már késő volt. A gyilkos a védekező férfinak levágta az egyik karjáról az ujjait a másikról pedig a csuklóját és végül a fejébe állította a bozótvágót.Szörnyű de sajnos így történt. Ezt neki küldöm:http://www.youtube.com/watch?v...
Simán lenyelem az ötkilóst,bármelyik pályán oszt ráülök a nyusziötre az szíttekerem a belit Ez volt kb 20 éve Ma megmá,a pocket is meglepetést okoz 10 perc után a tesco parkolóban oldalt csúszva
Már nagyon sokszor feltették ezen az oldalon ezt a kérdést, és nagyon sokan meg is válaszolták! A legjobb tanács, ami csak adható, hogy ha endúrózni szeretnél, akkor ne vegyél crossmotort, hanem endúrót vegyél. Nincs kedvem felsorolni, hogy miért, ha van energiád olvass vissza a fórumban. Crossmotor cross-pályára való nem endúrózni!
Hát tudod, soha nem szeretném megtudni! ...És bár csak senkinek se kellene! Én abszolút mértékben a saját szórakoztatásomra csinlom és ahogy említettem is, csak hobby és csak "öröm-motorozás". Nem is vágyom többre. Ámulattal nézem a "nagyokat" és kurva jó lenne tudni úgy, ahogy ők, de annyira azért nem izgatja a fantáziámat, hogy bevállaljak olyanokat, aminek a kimenetele kétséges lenne. Szeretek jó társasággal, haverokkal kimenni pályára, ahol a motorozás mellett belefér a hülyülés , jókat dumálunk, ilyenek. Nekem ennyi bőven elég!
Egy dugó nem tudom mennyit bír ki enduróba nem akarok hülyeséget mondani. Benzinen kívül kell 2T olaj a benzinbe, légszűrőolaj esetleg több légszűrő, váltóolaj, láncspray, endurózás közben a gyakori defekt miatt egy pár belső. Láncszett, esetleg kuplung vagy gáz bowden és még ami váratlanul elkopik vagy tönkremegy. Ennyi jutott most eszembe.
Segítségeteket kérném. Kinéztem magamnak egy 97-es évjáratú 125-ös cr-t. De páran elvették tőle a kedvem. Arra lennék kíváncsi, hogy ha nem pályáznék vele csak endúrózgatnák, és csak hétvégente használnám, kb. mennyi idő közönként kell dugót cserélni? és megköszönném ha valaki elmondaná hogy egy szezon ideje alatt benzinen kívül mire és mennyit kell költeni.?
erről tudnék mesélni milyen az a mosoly amikor körűlötedd egy roham mentőnyi mentős rajtad legozik , és közben a helikopter rotorja éppen a fejed felett csapja a levegőt ahogy éppen leszállni készűl.... mindez egy KX 500 kis malör miatt ...
A felől meg semmi létségem, hogy egy 125-ben is van erő (bár soha nem próbáltam - ez is igaz), sőt már beszélgettünk is egyszer erről, ahogy nézem a 2T 125-öket, szerintem nagyobb rutin és tapasztalat kell hozzá, mint mondjuk egy 250-hez. De ezt csak sejtem, mert ahogy említettem is, még nem próbáltam.
Hát, szó ami szó, elég óvatos duhaj vagyok, meg nem is az ideális korban vagyok a kezdéshez, ezért csak módjával feszegetem a saját határaimat. Mindig csak egy kicsivel vállalok többet. Annyit, amennyiből talán még nem lehet baj. Kinőttem én már abból a korból, hogy vagánykodni próbáljak. Egyrészt nem is biztos hogy menne, másrészt meg nem szeretném megtudni, hogy milyen is a mentőautó ablakából kivillanó mosoly. ....valószínűleg nem az a mosoly a legőszintébb!
Visszafelé nagyon érdekes a dolog, most vasárnap 125-össel voltam az edzésen, élveztem a kis motoros BMX-et, van abban olyan erő, ha felpörög, hogy ihaj.
Miután az ember átül egy cr 250-ről az 500-asra, akkor lehet igazán különbséget tenni. A 250-essel sokkal jobban lehet "finoman" menni, és bár nem sok a tömeg különbség az 500-as javára, nagyon észrevenni, ha rajta ül az ember. Jóval nehézkesebb a nagyobbik, rezonancia van rajta olyan, hogy hihetetlen. Viszont az is igaz, hogy a pályán szinte majdnem mindegy, hogy hanyadikban vagy, mindenhonnan megy, nagyon nyomatékos már egészen alsó ford. szám tartományban is. Ha mondjuk viszonylag közel van egymáshoz 2 ugró és a második előtt kevés a hely a rágyorsításhoz, akkor sem kell visszakapcsolgatni, csak csavarint egyet az ember a jobb csuklóval, és tol olyat alattad, hogy még vissza is kell venni belőle. Eleinte (amíg szenvedtem a CDI-vel), volt olyan gondolatom, hogy eladom, de most, hogy már jó lett, nem adnám el, max. egy jó lehetőség esetén (na meg lóvé esetén) lecserélném egy 2000-körülire. Én spec. nagyon megkedveltem!
Legjobb, mikor valaki közli, hogy mit kell szarni az 500-astól, ő bezzeg lenyelezi neki simán. (Éppen azt nem mondja hozzá, hogy egy egyenes földúton, egy olyan elkarburált, kopott motornak, amiben annyi kompresszió van, mint egy Babettában)
Széééépen kell vele menni. Nem a motor gyilkos, hanem aki ráül.
komoly bazzeg
Véres leszámolás történt hétfőn este Salgótarján belvárosában. Egy férfi szamurájkarddal megtámadott egy párt a Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Volt barátnőjének kettéhasította a fejét (korábbi hírek arról szóltak, hogy a nő a kezén sérült meg). Szemtanúk szerint a támadó többször is lesújtott a nő fejére, aki a bolt előtti járdán összeesett, életét a mentősök már nem tudták megmenteni.
DVETT20091215002
A megtámadott pár másik tagja az élelmiszerboltba menekült, ahol segítségért kiabált, de a bent lévők semmit nem mertek csinálni. A férfit a boltban érte a támadás, ahová a szamurájkardos utána szaladt, hogy ott folytassa a kaszabolást: a védekező férfinak levágta az egyik kezén az ujjait, másik karjába belevágott és a kezét csuklóban levágta. A fejére is lesújtott, majd elmenekült Somlyóbánya felé. Meg nem erősített információk szerint ő is meghalt. A szamurájkardost nem sokkal később a Cserhát bevetési alosztály kommandósai fogták el.
A boltban volt még egy vásárló is, ő és az eladó sem sérült meg a támadásban.