Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyne lenne gyorsabb a KX hiszen van benne póver:D
Minket itt mindig minden elkerül,időjárásban ez még jó is,de amúúúúgy
Szokásosan semmi különös. Nincs homokos pályánk, így csak dagonyázási lehetőség van sajna.
Ma voltam Szolnokon, esett a hó arrafele.
Mi újság északon?Jegesmedvék már az udvaron?Nálunk má bejárnak a struccok
30 at.
Természetesen lehet, ha hiszel benne
A Cr az nem eszik az zabál Sokol rádió a kormányra,szivacs helyett
Csövi
Forró zsírban?
Telefonban hallottam már olyat, hogy "miért nem gyártanak KARDIGÁN-tengelyes krosszmotort, akkor nem kéne sprézni a láncot", kétszer visszakérdeztem rá, úgyhogy nem félrehallás.
Szevaaaaaaaaaaa
Te Zozo. Nem tudod, mennyit eszik 100-on egy CR125? És hogy lehet a gyújtására Hi-Fi-t kötni?
A lánckerék az lánckerék,a fogaskerék meg fogaskerék,nem véletlenek az elnevezések.(kérek az ilyen olyan motrim váltójába a 3.sebességhez való lánckerékpárt )Mellesleg a diplomáimmal járok a budira,azokkal törlöm,mert másra má nem jók
Egyértelműen nem hehe
...és vajon gyorsabb-e a powerszelepes KX500 a CR500-nál?
Hella mindenkinek.

Kardán van Gardán?
Íves retesz vagy lendkerék ék?
Szimering vagy karmantyú vagy G gyűrű?
Hengereltfejtömítés,vagy víppumpa szimmercsingcsung,vagy valahun repedt valami,nyomozz azt mettanálod
Ugyan látom benned a szándékot és az igényt a tudásra, és a Wikipediát is ügyesen forgatod, de sajnos a lánckerék ettől se lesz fogaskerék. Ez, amit idézel, a fogaskerék-fogasléc párra vonatkozik: "...forgóról haladó mozgás jellegét", amit most mondasz, az meg tipikus "ha minden bogár rovar, akkor biztos minden rovar bogár"
A lánckeréknek van ugyan foga, de attól nem fogaskerék.
Elnézést én nem tudom én is tanultam géptant igaz biztos nem olyan komolyan mint te, de szerintem helyes megfogalmazás amit leírtam és ez a lánckerékre vagy fogaskerék nevezzük ahogy akarjuk igaz rá!(feladata az, hogy egy másik alkalmasan elkészített alkatrészhez (általában egy másik fogaskerékhez)szóval akár a lánc....)
Most jöttem rá, hogy a négy év gépipari technikumom és a mérnöki diplomám mit sem ér...minket azzal vezettek félre, hogy a lánckerék NEM fogaskerék.
Egyébként azért jöttem hogy meg kérdezzem valaki rendelt már innen?
http://www.midwestactioncycle....
Ehhez nekem is kell szólnom:D De csak azért mert én is bele estem abba a nevezzük hibának bár igazából egyáltalán nem hiba hogy a lánc kerék helyett fogas kereket írtam! Szóval ha pontosak akarunk lenni a lánckerék is fogaskerék mivel az is fogakkal rendelkező "kerék"
De ha gépészeti szemszögből is meg akarjuk fogalmazni akkor a Fogaskerék egy tengellyel rendelkező kerék fogakkal a kerülete mentén, feladata az, hogy egy másik alkalmasan elkészített alkatrészhez (általában egy másik fogaskerékhez) csatlakoztatva forgatónyomatékot tudjon átadni egy másik tengelynek megváltoztatva a mozgás jellemzőit: irányát, szögsebességét, nyomatékát, forgóról haladó mozgás jellegét.( nem okoskodás csak tisztázzuk a témát, mert én is kaptam a magamét egyszer)
Szevasztok a cr 250 nagyon nehezen indul a kipufogóba fehéres olaj van lerakodva. és a hütöben mindig kevesebb vizet találok föleg inditáskor nyomja ki szerintetek mi lehet a gond?
Válaszotokat előre is köszönöm !
Sokszor sikerül, de van, mikor olyan hangulatomban vagyok, hogy nem bírom a fájdalmat
Szeva látom má,te se birod megállni