MXBéla mester vergődött rajta egy edzésnyit, de nem az ő hibája, egy öreg Deestone gumi ez, már erősen vége volt. Amit adtam, azt odaadtam
Már szereztem másikat, Bélától, de sajnos annak a bütykei törnek sorba le, iszonyat rideg Dunlop, a gumis haver is megizzadt vele, pedig géppel tette fel. Elvileg szerdán szerzek egy "egy saras versenyt futott" első gumit, ha olyan.
Úgyvan!Sőt a cz-ket Na ezen se,húúszkilós csaj fetrengett,vagy má elvót érve mint öregapám kotonja Na,most milyen jó jött vóna neked amit esszer hozzám vágtál
jaja,mert a régebbieken évek óta megszüntették jövőre má porszívó-elszívó utatsepregető,úthengeres magad előtt locsoló,fűtlenyíró, legsimább utatkileső magátelvezető,alkarse kell hozzá motrikat lehet majd kapni,mindezt krosszra
Fogalmam sincs, de klasszul mutat. Állítólag elég megnyomni, és kijön a levegő, ahelyett, hogy egy pici csavart tekergetnél ki-be, hátha elhagyod, de szerintem ez csak marketing...
szinte ugyanaz....csak a furat bordázása más! Legalábbis az enyém más mint Kennex 500asa :)
Meg kellene nézned milyen modul a fogaskerék, meg hogy hány borda van a furatban.
MSN most nem m1...laptopozom
Mester!
cr 500-éval nem egyezik a 250-nek a berugoja?
ha igen,nem kérhetnélek meg,hogy megcsináld?
ha éppen gépközelben vagy,akkor légyszíves gyere msn-re szeretnék beszélni erről a dologról!
Tudom hogy távszerelés nincs. Csak mondom megkérdem hátha valaki járt így mostanában... Lesz időm megnézem mi a helyzet vele, aztán kiderül. Azért köszönöm a segítséget!
Már szereztem másikat, Bélától, de sajnos annak a bütykei törnek sorba le, iszonyat rideg Dunlop, a gumis haver is megizzadt vele, pedig géppel tette fel. Elvileg szerdán szerzek egy "egy saras versenyt futott" első gumit, ha olyan.
Na, ilyen szépen kinyílt a gumim, mint a rózsa...:
kuplung kosarat azt te megtudnád csinálni/tatni?
ha igen kb mibe kerülne?
Meg kellene nézned milyen modul a fogaskerék, meg hogy hány borda van a furatban.
MSN most nem m1...laptopozom
cr 500-éval nem egyezik a 250-nek a berugoja?
ha igen,nem kérhetnélek meg,hogy megcsináld?
ha éppen gépközelben vagy,akkor légyszíves gyere msn-re szeretnék beszélni erről a dologról!
kuplung kosarat nem tudtok 250-hez?91-es.
meg még kéne berugo mechanika,mert eléggé szalajt..
üdv