Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aki keres az talál,de aki talál, az KERES
...csak azt tudunk barátom! Most pl. az egész fórum ilyet keres NEKED! ...azért annyira kihalt!
1995ös CR250 váltójába milyen olajat érdemes tenni és mennyi megy bele? Köszi!
cső. Kiment a cdi-m a cr emből tudtok egyet szerrezni!? fontos!
cső. Kiment a cdi-m a cr emből tudtok egyet szerrezni!? fontos!
Hello! Nagy valószinűséggel a kuplungkosarat tartó nagy anya lazult le! Szinte 100%!
Ez az egy versenyt futott csoda 7ezer Ft lenne, kicsit drágálom.
Öreg guma nem buli Tudok má 2-3 pízé jónak kinézőket,megkerestek sokkal,mondtam neki,ha kell szólok.
MXBéla mester vergődött rajta egy edzésnyit, de nem az ő hibája, egy öreg Deestone gumi ez, már erősen vége volt. Amit adtam, azt odaadtam
Már szereztem másikat, Bélától, de sajnos annak a bütykei törnek sorba le, iszonyat rideg Dunlop, a gumis haver is megizzadt vele, pedig géppel tette fel. Elvileg szerdán szerzek egy "egy saras versenyt futott" első gumit, ha olyan.
Úgyvan!Sőt a cz-ket Na ezen se,húúszkilós csaj fetrengett,vagy má elvót érve mint öregapám kotonja Na,most milyen jó jött vóna neked amit esszer hozzám vágtál
Sőt, minek a tárcsafék, az is olyan buzis, vissza a DOBFÉKEKET!

Na, ilyen szépen kinyílt a gumim, mint a rózsa...:
okés,rendben holnap megnézem!
kuplung kosarat azt te megtudnád csinálni/tatni?
ha igen kb mibe kerülne?
jaja,mert a régebbieken évek óta megszüntették jövőre má porszívó-elszívó utatsepregető,úthengeres magad előtt locsoló,fűtlenyíró, legsimább utatkileső magátelvezető,alkarse kell hozzá motrikat lehet majd kapni,mindezt krosszra
Fogalmam sincs, de klasszul mutat. Állítólag elég megnyomni, és kijön a levegő, ahelyett, hogy egy pici csavart tekergetnél ki-be, hátha elhagyod, de szerintem ez csak marketing...
Jóvan na,nemtuttam,hogy nektek nem számít a súly De mire jó?
A kettő együtt bizony megvan legalább 8 gramm...Egye kutya, innentől boxeralsó helyett fecskét hordok, nehogy belassuljak emiatt a két szelep miatt.
Minek eze?Nem elég ami a belsőkben van,kell a + súly?
hátakkó,minek ide írogatol,szedjed szétfele,azt meglátod Meddig tart?
szinte ugyanaz....csak a furat bordázása más! Legalábbis az enyém más mint Kennex 500asa :)
Meg kellene nézned milyen modul a fogaskerék, meg hogy hány borda van a furatban.
MSN most nem m1...laptopozom
90 CR250...vagy a Suzuki RM...hogy melyik évjárat azt még nyomozom....
Mester!
cr 500-éval nem egyezik a 250-nek a berugoja?
ha igen,nem kérhetnélek meg,hogy megcsináld?
ha éppen gépközelben vagy,akkor légyszíves gyere msn-re szeretnék beszélni erről a dologról!
hello!
kuplung kosarat nem tudtok 250-hez?91-es.
meg még kéne berugo mechanika,mert eléggé szalajt..
Tudom hogy távszerelés nincs. Csak mondom megkérdem hátha valaki járt így mostanában... Lesz időm megnézem mi a helyzet vele, aztán kiderül. Azért köszönöm a segítséget!
Holnap megrendelem, azt írja a srác, hogy másfél hét alatt itt van. Szólok mindenkinek, ha megjött.
rendben!majd akkor jelezz itt hogy mikor utaljak! olvasom a fórumot úgy is...
üdv