Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz
A TM-be nem tudom, hogy milyen való, meg kellene nézni, hogy jó-e az 5-ös átmérőjű és 0,8mm-es menetemelkedésű. A CR125-be tuti jó lesz amit magamnak is rendelek, az minden Showa/Kayaba telóba való. Akkor felírtalak téged is
csö,irtam ec-be
Felírtalak, még várok 2 napot, hátha kell valakinek, és rendelek (most velem együtt 3-an vagyunk).
Ha megjött a cucc, szólok. Így néz ki a szelep, és ebben a pillanatban 4609.8 Ft postával, mindennel, de 3 napja 4670 Ft volt, szóval talán még megy le.
pénzt hova mikor/meddig kell utalni , mikor lesz belőle valami? neked utalok csak pénzt!
Távgyógyításból nem lesz jó, mutasd meg szakembernek. Ki tudja, hogy néz ki benne az olaj, vagy a kuplungkosár be van-e verődve, vagy a bowdennel mi a baj...
Showa/Kayaba telókba való, M5 x 0,8-as menetű, mindennel együtt olyan 4500-ra várható, pluszmínusz pár Ft az árfolyamingadozás. Itthon ugyanezt a típust 5990-ért adják, ennél olcsóbban nem találtam.
üdv!
milyen telóba rendeled a légtelenitőt? gondolom SHOWA van a CR-ben! és a 4500 cakkli-pakli a vámmal,postával annyi?
Sziasztok!
Ma motorozni indultam volna, de a CR nem így gondolta... Indul szépen azzal gond nincs, kuplung be 1es és megjöttünk... nem emel ki a kuplung, bovden állítással orvosolni gyorsan nem lehetett bovden nincs elszakadva mozgatja amit kell... deknit még nem szedtem le, hogy megnézzem a lamellákat... Esetleg valakinek tippje ötlete mi lehet? Ja és tegnap meg mentem vele
Mikori micsodába? Cr250, azt sejtem.
ha már arra jársz kérdezd meg légyszi hogy van e még hátsó komplet rugóstaguk...meg hogy mennyi?
köszi
Szerdán valszeg elugrok a lent említett helyre.
Már szétszedtem és nagyon kivan a rugó felüli karmantyu. Kivan belőle szakadva egy kis darab. Ma Kiskunmajsán az összes ilyen boltot végigjártuk. Egy ik helyről a másikra küldtek minket. Van két motoros bolt, de egyikbe se tudtak adni. Majd megpróbálom Szegeden. Ott azt mondják van egy hely, ahol gyártanak.
Addig is elsőfék meg gáz van, ugyh óvatosan lehet menni.
Köszönöm a segítséget.
szia,
ahogy mondta Sokadikx is, csak munkahenger van.
De először szedd szét, pucold ki, mert lehet csak összeszedett egy kis koszt és azért ereszt.
De neked szerintem ők sincsenek messze
http://www.krosszmotorok.hu/
Szeva!

Bontóban csak karmantyút nem adnak, hanem csak komplett munkahengereket. Menj el egy Honda boltba vagy egy olyan helyre ahol készítenek karmantyúkat
Tudnál nekem is segíteni? Hátsófék munkahengerhez kellenének karmantyuk.
No, rendelek légtelenítő szelepet az első telómba, ha kell még valakinek, szóljon, olyan 4500Ft körül jön ki kezelési költséggel, postával.
Juhuuu.
OK...megnézem
ugyanmár...mi parasztok tartsunk össze.
Jaj most jut eszembe hátsó fékpedált is megkérdeznéd? 91-es az enyém is. Eltörtem
Majd legközelebb szólok hamarabb (NA jó ez csak vicc volt )
Akkor előre is köszönöm, hogy foglalkozol egy messzi földi, vidéki parasztgyerek gondjaival.
nem kell kép.....én vagyok az erősebb !
1ébként jófej figura...nem csinál gondot belőle.
Különben meg szólhattál volna előbb baby ....akkor már elrendeztük volna