Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is elég mán egy jó 85-ös is ,mútkó róbáltam,le se akartam szállni róla
Eztete,nem értem .Lehet fáradt vagyok már
Kivéve, ha erősebb, mint a lovasa.
nem minden az erő...már megtanultam
Most méé jó hogy ha erős egy gép nem?
Jóból keveset adnak.
Alakul,mint púpos gyerek a prés alatt Élőben nagyon picike ám
Attól még gyorsabb nem leszel De,kitujja
akkor majd gyere akkor,ha már 150 lovas lett a géped
kevés a széria?
Egész formás kis gyerek
elmennék én csak most rendbevágom meg jön a fincsi cucc hozzá! lesz rajta egy fmf sst meg egy power core egy v-force3 egy power wing oszt nagyjából ennyi a tuning
Meg már Ő az első
Nem tudom,bevagyok táblázva De Idő meg nemvan
Apuka, mikor tudsz jönni?
motorozás
Ej,ej,mi a terv?
akkor majd gyere el valamelyik hétvégén csapatni felénk
na megint a hittérítés...
és ha mindegyiken ricky ül akkor melyik lesz a jobb?
beugratós kérdés...
Nem 2T-4T kérdés, nekem 2 álmom volt/van/lesz, 2T CR 250 és a 4T CRF 250, de ahogy a 2T megy, az egészen megfoghatatlan, nagyon szeretem, igényli a tiszteletet, topon kell lenni fizikailag és szellemileg is, nem valami barátságos darab
Mondjuk én még béna vagyok.
CR250 2003
az nem gond:D van autó vannak utak egyszer kétszer el lehet menni! haveromnak most hoztunk kalocsáról egy 144-es sx-et
amúgy én el nem adom ezt a motort! ha ezzel megtanulok úgy isten igazán akkor jöhet bármi:D a nagyok is lenyomják a 2Tvel a 4T-t a pilóta a kormány mögött a lényeg! hozzáteszem a fent tartás az meg semmi!tavasszal raktam bele dugót nem keveset motoroztam vele meg azért versenyen kapta az ívet most levettem a hengert semmi baja a wösner kovácsolt dugón a megmunkálási felület le sem kopott még a teflon bevonatból is van rajta szal magáért beszél cr 250r!
Te rendes gyerek vagy, nem bántásnak szántam, csak ilyenkor nem az kell, hogy mindenki újra és újra felhívja a figyelmem rá, hogy hibáztam. Mint mikor bemész moziba, feltörik a kocsid, és utána hónapokig hallgatod, hogy "mé oda álltál, én sosem állok oda" "mé hagytál értékeket benn, én bezzeg sose hagyok" stb...
itt magyarországra is lehet hozattni vagy jobb ha van amcsiban ismerős?
remélem rosszul érzem hogy cinikus a hangnem....
sokszor rendeltem már kintről, ebayről is. itt is sokmindenkinek segítettem, hoztam cuccot. veled is beszéltem anno, hogy szólj ha kell segítség. ezért csodálkoztam. de sorry, hogy rákérdeztem.

a "cégről" meg annyit, hogy sziasztokkal köszön a beta verziójú honlap....ugyanmár.