Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva
ha nagy erőtöbbletet akarsz,akkor a pro circuit works rezó+pro c. shorty dob!
ez nekem is bevállt.iszonyat erős lesz tőle a gép!
mellesleg carmichael,stewart,pastrana,meg lényegében mindenki ilyen rendszert használt,még annó a 2t-s orszakban...
sőt,még mindíg...a freestyleosok is
rendeld be amcsiból,én is ezt tettem
65-70 körül van
megéri nagyon
Halihó! nem tudom hátha van itt köztetek olyan aki ebben jártasabb mint én de érdeklődnék hogy honda cr 250r-hez melyik rezonátort érdemesebb megvenni az FMF-et vagy a PRO Circuitot? és ezek közül is melyik tipust? persze a factory-n kívül mert ugye az gyári rezo adottságokkal randelkezik:D Itt elsősorban az erő növelésre teszem a hangsujt
Akkor nyomjuk,minnyá eltelik az is
...látom 'má, lassan kezdődik a második gyerekkorod. ! ...lassan nekem is
Szerinted egy CR-fórumban mit fognak neked ajánlani? (Azt vedd meg - mivel az évjárat majdnem ugyanaz, persze ha csak valóban - amelyik jobb állapotban van. Persze bele nem látsz úgy se, vétel után érdemes mindegyiket szétborítani és a szükséges dolgokat cserélni. Ezzel számolj!) Ami a blokkon kívül van, azt le tudod ellenőrizni nagyjából, de tökéletes az is csak akkor lesz, ha felújítod magadnak.) Ez van.
hellosztok
szeretném ki kérni a véleményeteket mert motor vásárlás elöt álok. van mán kinézet moci 2márkárol lenne szo Honda cr250es 1996 vagy Yamaha yz250e1997 segitsetek!véleményetekre vagyok kiváncsii.meiket éri meg jobban?
hali ,van egy megmaradt gyári új gázbowdenem eladó 2001-es 125-ös CR-hez, 3500 huf áron.
Cseréltem ma egy babettába,szívószelepeket,összerakom,nem indul,nézem,gyertya, fagyálló,benzin,fékolaj,láncspray minden van a polcon,semmit nem hagytam ki belőle.Índítózok nem indul,rugdalom nem indul,nézem van e szikra a kályhában,nincs me nincs is begyújtva.Agyalok tovább,egyszercsak leesett a polcról egy belső gumi,látom nincs rajta szelepsapka,na mit gondoltok mit hagytam rajta a babetta szívószelepeken?

a szelepsapkát
Mi van urak,mindenkinek lemerült az akku?
hol lehet ennyiér beszerezni ilyen akksit ennyiér?
Hellosztok!
Én is ilyen akksival próbálkoztam,én a levegőszűrő házba tettem bele és ha jól emlékszem 55w-os vagy 35w-os izzóval próbáltam pontosan nem tudom,kipróbáltam ha csontra fel van töltve akkor kb 30 percig szépen látni vele.
Kb 45 perc után csontra lemerül...
De ahogy beszéltétek arra pont jó ha este mész haza ne korom sötétbe menj.
Helló!
7-8-9ezer körül lehet, attól is függ honnan rendeled
Nem kell cserélni, csak ajánlottak 1 szettet és tartaléknak gondoltam!
azon a motoron dugo nélkűl m csak gyűrűt cserélni elég értelmetlen dolog, de te tudod,
Sziasztok. Kb árat tudna nekem vki mondani egy crf 450r-es gyűrűszettről? Előre is köszönöm!
errőlvanszó igen a kx 500 már megvan hozzá komplett fasza gép,majd jön rá pro circuit rendszer meg vforce 3 membrán hogy ne gyengélkedjen és ezekután jön majd a kxf ha minden összejön
igen, protaper kx high
az úgy eléggé ütős páros
aha találtam is. ebay
ProTaper KxHigh kormány van benne
milyen szép motor.tyü
aha. na hátha elárulja mi is az pontosan
sztem pro taper
hyy. milyen kormány van rajta?
majd ha lesz pénzem én is tervezek egy 450-es kxf et és meg akarom csinálni,belerakom az 500-as 2t blokkot sztem bomba lessz