JT-lánchoz: JT fogaskereket tökéleteset csinál de a lánc egy rakás szar egy motorozás után olyan mintha fél szezont menték volna vele,nem érdemes megvenni komolyabb motorra
Üdv Mindenkinek!
Hosszú hosszú idő után elkészült a motorom
prox dúgó és hajtó kar szett. koyo csapágyak, újszerű kuplung kosár, új váltókar tengely,váltókar, prox tömítés szett, garanciával így lett 115 a vége...
most még a hátsó kerékben kicserélem a csapágyakat meg a szimeringeket, aztán pinkéktől rendelek lánckerekeket 13/51, lamellákat, és szerintem a következő szezonra már jó is lesz
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy:
1: a központi rúgós tagon lévő kis tartály szerű szerkezetnek lehet előre-hátra olyan 1-2centi holt játéka?
2: a JT láncokról vkinek vmi vélemény az az igazság a D.I.D-re sajnálom azt a 24ezret
ja és ha vkinek van eladó idomok majd a későbbiekben érdekelne
Hát igen, az FMF az elég drága...Mennyit szánsz rá? Kérdezd meg a Bencsiket, hátha kallódik nála! Használt állapotú rezók nála olyan 15-20 körül futnak! www.krosszmotorok.hu
köszi,de ez kicsit sok, pro circuit lenne 50 ezer itthon,ebay -on 38 ezer+posta,de nekem egy gyári is tökéletes lenne egy hibátlan de sehol nemtalálkok,esetleg nem tudsz olcsóbban?
Hosszú hosszú idő után elkészült a motorom
prox dúgó és hajtó kar szett. koyo csapágyak, újszerű kuplung kosár, új váltókar tengely,váltókar, prox tömítés szett, garanciával így lett 115 a vége...
most még a hátsó kerékben kicserélem a csapágyakat meg a szimeringeket, aztán pinkéktől rendelek lánckerekeket 13/51, lamellákat, és szerintem a következő szezonra már jó is lesz
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy:
1: a központi rúgós tagon lévő kis tartály szerű szerkezetnek lehet előre-hátra olyan 1-2centi holt játéka?
2: a JT láncokról vkinek vmi vélemény az az igazság a D.I.D-re sajnálom azt a 24ezret
ja és ha vkinek van eladó idomok majd a későbbiekben érdekelne
www.krosszmotorok.hu