Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi szépen gondoltam hogy olyan 15 körül lehet kapni vmi értelmes láncot a 6 az gyanúsan olcsónak tűnt mivel egy simsonra való lánc is szinte annyi
nemkell did lánc cz lácban is van jó és olcsóbb 15-16 ezerért tökéletes cz láncot veszel
JT-lánchoz: JT fogaskereket tökéleteset csinál de a lánc egy rakás szar egy motorozás után olyan mintha fél szezont menték volna vele,nem érdemes megvenni komolyabb motorra
Üdv Mindenkinek!
Hosszú hosszú idő után elkészült a motorom
prox dúgó és hajtó kar szett. koyo csapágyak, újszerű kuplung kosár, új váltókar tengely,váltókar, prox tömítés szett, garanciával így lett 115 a vége...
most még a hátsó kerékben kicserélem a csapágyakat meg a szimeringeket, aztán pinkéktől rendelek lánckerekeket 13/51, lamellákat, és szerintem a következő szezonra már jó is lesz
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy:
1: a központi rúgós tagon lévő kis tartály szerű szerkezetnek lehet előre-hátra olyan 1-2centi holt játéka?
2: a JT láncokról vkinek vmi vélemény az az igazság a D.I.D-re sajnálom azt a 24ezret

ja és ha vkinek van eladó idomok majd a későbbiekben érdekelne
Hát igen, az FMF az elég drága...Mennyit szánsz rá? Kérdezd meg a Bencsiket, hátha kallódik nála! Használt állapotú rezók nála olyan 15-20 körül futnak!
www.krosszmotorok.hu
köszi,de ez kicsit sok, pro circuit lenne 50 ezer itthon,ebay -on 38 ezer+posta,de nekem egy gyári is tökéletes lenne egy hibátlan de sehol nemtalálkok,esetleg nem tudsz olcsóbban?
rezót.
csak rezót vagy komplett rendszert?
konkrétan zsír új FMF-et tudok, krómozottat 70-ért.
de konkrétba 91-es a drága
88-04 ig jó nekem
félek nem stimmölne a nyílás leht beleesne a komplett rezó a hengerbe kösz azé
Mikori évjáratra kellene?
50-es Malagutira való zsír újom van,rápróbálod?Nemtudok sajna,csináljatok
apropó nem tudsz valahonnét kx 500 ra rezót? hibátlant
mivan veled elvagy szédülve?
Remélem, most alszik
gizgaz megy?
2t öccázas vazze
sztem van vagy 30-40 összesen kawa, honda, ktm, én konkrétan amit tudok olyan 10 db
867987653421675486986819785975135 db
Szerintetek hány 500-as lehet Magyarországon? Hányról tudtok konkrétan?
kennex mester jörőre össze lehetne hozni egy 500 as találkozót valahol,vagy csak ilyen fórumos találkozót