Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hála az istennek egy sem és ha rajtam múlik nem is lesz, azért hidd el láttam párat széthulva és nem kivánom senkinek de neked sok sikert hozzá, főleg a 250-hez! Gondolom most még hajt a lelkesedés, de majd elmúlik és akkor visszatérünk rá! Persze az is lehet hogy televagy zsével és akkor nem szóltam, de egy biztos 4T crossmotorral hobbizgatni nem "szegény" embernek való sporteszköz!
Csáó
Hány 4t motorod volt eddig?
Gondolom sok, hogy ilyen okos kijelentést teszel!
Te most hülyéskedsz? Ha nem akkor nehogy hozzányulj a motridhoz! Ez a kuplungod a kuplungkosár amiben a kopólamellák+fémlamellák vannak a másik a kuplung szerkezet "fedele" amit a kuplungkarral mozgatsz egy kinyomórúd segitségével+még pár dolog segitségével! Ha galyra ment szivás! Nagyjából ennyi!
Az X tartósabb az R-nél, mivel enduró, de viszont teljesitményben kb 15le-vel gyengébb is, nincs annyira kihegyezve mint az R! Enduróra mindenképp jobb, nagyobb hűtő+öninditó+világitás. Ha teheted vegyél 2T-t! Megfogod bánni a 4T-t és erről bárkit megkérdezhetsz a fórumon!
Köszönöm!
Hali! Van itt a felső (fekete) sorban egy olyan "fül", hogy "Boncterem". Nyisd meg és ott keress rá a típusra, néhányan - akiknek volt már ilyen mocijuk - nyilatkoznak a tapasztalatokról.
Szivesen,bárkinek
Kössz a jótanácsot!
tartósság,jaaaaa,asszem a benzinbe szalicilt szoktak tenni,azt neylon,azt meg befőttesgumival lefogatják.
Sajna nem új mociba gondolkodok!
Amúgy, ha már ilyen "jól" elbeszélgetünk nem tudnál egy kis segítséget adni a tartósság témában?
Írtad,hogy biztos,meg a válságba azoknak van pízük új motrira
Ezt miből gondolod?(Egyébként eggggyátalán nem)
Te ilyen biztosítási ügynök vagy?
s
Az bizto
Semmi,de,minden.
Jót beszélgetünk aza a lényeg
Mi?
Kit érdekel?
Már bocs,de eggyátalán nem azt kérdeztem, hogy hány lóerős és hogy mennyit eszik!
Csak arra vagyok kíváncsi kisebb-e a szervízigénye , mint az R-nek?!
Ja, nem vagyok 15 éves (25)!
És nem apuci fogja venni, hanem én!
76 lóerővel gyengébb,de ha két macskát rákötöl erősebb lesz Az a baje,mindig idejön valaki új,(ami nem lenne baj)de a fórumba bele nem olvas,egyből kérdezi ugyanazt,mint szinte lassan má mindennap.Ki a pöcsömet érdekli hány lóerős,meg mennyit bír,meg mennyit eszik,menjetek be kereskedésbe kérdezzétek meg ott,vagy nézzetek utána teszteknek.
Bocs,ez nem csak neked szól a többi 3-15 évesnek is Hány lóerős,ilyet bammeg,lehet egy 125-ös most 40,két perc múlva 38,4 perc múlva 35,azt megeteted főddel,mehet helyfoglaló porfogónak.apátok meg eladja,mert útban van,de elmondhatjátok a haveroknak,volt egy 40 lóerős mocim,amit megetettem,de megdöglött
Fostalicska az összes motri,fél év után,nekem elhihetitek,bár...
ui:Gyengeelméjű vagyok
Menek kávét kapálni,utána rizst szedni
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek a CRF450X-el kapcsolatba.
Arra lennék kíváncsi, hogy a kopó dolgok kb. hány üzemórát(km-t) bírnak ebbe a motorba(dugó,szelep,főtengely,vez. lánc) utcai használat mellett és néha endurózás. esetleg többet bír-e az R-nél?
Mennyivel gyengébb esetleg másabb az R-nél(illetve mennyivel tartósabb)?vagy egyéb tapasztalat is jöhet. A segítséget előre is köszönöm!
hello
azt szeretném kérdezni h ezt az alkatrész h hívják?
nekem van 1 eladó dugattyúm ha érdekel.alapméretes és NAMURA a gyártó.20-asért odaadom ha érdekel.
Hello!
Neked EZ veretlenül nem lenne jó vagy nem ilyent keresel?