Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha firkál a vége, az már félsiker ....
Mint a sport szelet
öööö, nade mennyire kell szilárdnak lenni,,?
azt nem is tudtad hogy a helyes technoligia eléréséhez a karbi felöl is öntögetni kell az alureszeléket,? hát ha csak a gyertya felöl öntögeted akkor csak a dugo teteje tuningosodik vissza, az alja meg gyengusz marad,

na űlljél le szépen, milyen egy szerelö vagy te még ezt sem tudod , ellenörzödbe irjál be egy szép nagy 1-est...
ÁÁÁÁÁ a szilárd hajtóanyag mindig emel a minőségen
ha esetleg kijön közben a Sportszelet, de van rajta FMF felirat az vesz el a tuning értékéböl,,,,? vajon?
ha kipufogon keresztul cserélsz dugot meg hatokart, az +5 pont, lehet dolgozni a technikán, hehehe
Bammeg én eddig csak reszelt alumíniumot öntögettem be a hengerbe a gyertyanyíláson át,azt így mindig új dugóm volt,bontás nélkül,mert beépült a hőre a reszelék a dugóba,de
Má csomagolom is a gyerekét,most még utógyújtásos a lelkem
ááááá én ennél tudok jobb modszert szerelés megbontás nélkűl, olajbetöltö nyiláson be kell szorni reszelt ferrodol-származékot homokkal keverve, utána pálcát hegyez, és rámondani,: - huss és pöcc, mukoggy....
Az attól is függ hogy mennyire kellett erőlködni a kitolási szakaszban.
Ilyen van nekem is hehe. 40 év környékén és felette ez automatikus
attol fugg, ki fingik. pl egy lo valszeg fingik vagy 0.1 loerot. egy ronis lehet csak 0.01-et. en én ha jobb napom van, akkor kifingom magunkat a tejutrenszerbol :-9
támogató: pannontej, tibi bácsi kalbászgyára, kisüsti bt
A kuplungról jut eszembe, hogy kísérletezek az emlékező anyagból készíthető lamellákkal. A lényege az hogy szerelés nélkül lehessen javítani. A kuplung kosárba beépítettem egy olyan fényképet, ami a lamellák új állapotáról készült így sose felejtik el hogy milyennek kell lenniük. Azóta nem is csúszik a kuplungja a motornak.
tényleg szerintetek egy fingás hány loerő,?

csak mert ha kell tudok tuning fingot eladni dunsztos űvegben, FMF felirattal,
én vegyifegyverben utazom, durvább feljáro fingok eggyet a közepén és ugy megyek fel mint rakettya, plussz garantáltan elhullanak az utánam feljönni akarok, csak annyit éreznek a közepén hogy valami kihuzta aloluk a talajt, megszédűlnek és utána egy két napig komoly fejfájással élnek,
ennyi, még a rubik ember is felveszi a nagy zs-t, aztán taknyos szemüveges kölkök kirakják 10mp alatt a kockáját.
rakja vissza a kuplungot 10mp alatt, hehehhe
Jaja,milyen hülye vagyok,télleg pedig gyühetne egy kis
A sok feltaláló meg felveszi a sok zsét, itt meg ontjuk a jobbnál jobb ötleteket
ó, ó-ó-ó, aki nem bolond, az mind részeg ......
vagy 2,4 méter,
ok, thx.
sacc/per/kb tököm tudja, nem emlékszem, mennyi ideig birja,

olyan régen volt hogy nem emlékszem, amugy is csak max 2 hetes a memoriám, a többi memoriám pedig éppen fűrdik,