azt nem is tudtad hogy a helyes technoligia eléréséhez a karbi felöl is öntögetni kell az alureszeléket,? hát ha csak a gyertya felöl öntögeted akkor csak a dugo teteje tuningosodik vissza, az alja meg gyengusz marad,
na űlljél le szépen, milyen egy szerelö vagy te még ezt sem tudod , ellenörzödbe irjál be egy szép nagy 1-est...
Bammeg én eddig csak reszelt alumíniumot öntögettem be a hengerbe a gyertyanyíláson át,azt így mindig új dugóm volt,bontás nélkül,mert beépült a hőre a reszelék a dugóba,de
ááááá én ennél tudok jobb modszert szerelés megbontás nélkűl, olajbetöltö nyiláson be kell szorni reszelt ferrodol-származékot homokkal keverve, utána pálcát hegyez, és rámondani,: - huss és pöcc, mukoggy....
attol fugg, ki fingik. pl egy lo valszeg fingik vagy 0.1 loerot. egy ronis lehet csak 0.01-et. en én ha jobb napom van, akkor kifingom magunkat a tejutrenszerbol :-9
támogató: pannontej, tibi bácsi kalbászgyára, kisüsti bt
A kuplungról jut eszembe, hogy kísérletezek az emlékező anyagból készíthető lamellákkal. A lényege az hogy szerelés nélkül lehessen javítani. A kuplung kosárba beépítettem egy olyan fényképet, ami a lamellák új állapotáról készült így sose felejtik el hogy milyennek kell lenniük. Azóta nem is csúszik a kuplungja a motornak.
én vegyifegyverben utazom, durvább feljáro fingok eggyet a közepén és ugy megyek fel mint rakettya, plussz garantáltan elhullanak az utánam feljönni akarok, csak annyit éreznek a közepén hogy valami kihuzta aloluk a talajt, megszédűlnek és utána egy két napig komoly fejfájással élnek,
ennyi, még a rubik ember is felveszi a nagy zs-t, aztán taknyos szemüveges kölkök kirakják 10mp alatt a kockáját.
rakja vissza a kuplungot 10mp alatt, hehehhe
na űlljél le szépen, milyen egy szerelö vagy te még ezt sem tudod , ellenörzödbe irjál be egy szép nagy 1-est...
támogató: pannontej, tibi bácsi kalbászgyára, kisüsti bt
csak mert ha kell tudok tuning fingot eladni dunsztos űvegben, FMF felirattal,
rakja vissza a kuplungot 10mp alatt, hehehhe
olyan régen volt hogy nem emlékszem, amugy is csak max 2 hetes a memoriám, a többi memoriám pedig éppen fűrdik,