Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jólvan humorherold húzzál innét a gumicsízmáddal
ez mindenhova odaszart
tulajdonéppen kitérdekel a szar csízmád,pláne hogy akciós
...na nekem meg ettől van tele a faxom! Mit keres ez itt a CR-fórumban? ...még ha valami cross-motyi lenne...
Csúnya is,alaktalan is,betegséget kapna tőle a másik
Kérem karácsonyra a CR250 mellé:

http://www.youtube.com/watch?v...
Tudok egy kiváló kisbuszt 350-ért, oda is adnám érte a Rönyómat... De jó lenne...
Nem kéne millás gép motort cipelni, ez pont elég lenne, az öreg dízel.

(Renault Traffic)
na, csak beirtam az asszony account-javal, de ugyes vagyok, vehehhehehhe
ha lenne most egy millam mar dobnam is a kocsira, hoznam el a 96-os pajerot 2.8td, vehhehe, es mar lenne mivelszallitni a mocit, mert a vectra nem igazan alkalmas, se horog, sesemmi ...
persze a cr maradna, vehheheehheh
nem tudom, lehet ezek nem tudnak olvasni
4t fujj soha többé éljen a 2-t,ha lenne kéét millám már renelném is amcsiból a 2009-es KX 500 AF-et és más nem is kéne
4T fujjfujj, 2T a király mindenek felett. Ha lenne most másfél millám krosszmotorra, 2010-es CRF250-ért sétálnék be a TS-Integrálhoz
ÚJ!hátsó lánckerék is van(alu,50-s) 5000-
egy pár apróság még eladó!
telóvédő 2000-
féktárcsa védő(92-99) 2500-
rajtszám(04-)3000-
oldalidom(02-) 1000/pár,balos sérült,a többi idom sérülésmentes karcokat leszámítva
nem szabad cfr-et venni, fuj, nagyon rossz, csúnya, lassu, hangos, budos, kolteni kell ra, amugy is a riga450f sokkal jobban megy, vegyel azt, mert gyulának is az van a kocsma mellett lakik és aszonta, hogy a crf szar, mert az .... és még az is mondta, hogy öngyullad, berakod a garázsba, másnapra leég, mert a tankja olyan titánötvözet, megy nem fér meg a benzinnl, meg az injektor is mindig koszos le, tisztithatod minden este, szal, crf, az gáz, meg a turbó is szar rajta, nemtom miért rakták rá ezt a változó geomotriás szart, az pl rmz-nél a gyári interkúler cirkkumvenilációja sokkal jobb, mint a szar hondánál, hondából semmit, még fűkaszát sem.

a beküldő 214 éve motorozik, mikor a kritikát irja, háztömbkörüli bajnok rigával 1:34

jah, ez meg dúrva: http://sportmotor.hu/teszt/hon...
úgy látom manapság nem divat olvasni
Olvasd el ezt a hozzászólást és okosabb leszel: [22370] tegnap 20:25
Tudtommal kuplung agynak hívják
Csak egy szokásos hozzáértő
Na,má megint kezdődik előlről!Lelkesek adjanak má tanácsot
Sziasztok!Segitséget szeretnék kérni és véleményeket jót meg rosszat is!A honda crf 450 2004-esről lenne szó,hogy erről a mocirol mit tudtok?Mert most szeretnék venni egyet.válaszotokat előre is köszönöm.
itt a pont, szervíznék kiderul minden, 150 lesz vagy csak 70 :-)
Ennek sztem nincs külön neve, legalábbis nem nagyon hallotam, végülis a kuplungszerkezet közepe amiben a fém lamellák kapaszkodnak! Angol oldalakon is csak center clutch-ként irják ami lényegében kuplung közép, de miért is kellene ennek a neve! Sztem ha mondod hogy amiben kapaszkodnak a fémlamellák akkor a hozzáértő tudnifogja miről beszélsz!
Tudom mi a kuplungkosár meg a lamellákk,most rendeltem bele ujjakat...De nekem kifejezetten ennek a neve kéne