Hali mindenki!
Keresek 1994-96-os cr250-hez első rajtszámtáblát, első-hátsó sárvédőt!Vagy valamilyen oldalt ahol lehet hozzá neten is rendelni mert mindenhol csak 99 utánit találtam!
Legyen,holnap beidéztetem azt kivallatom. Majd felfektetem a sörpadra,de előtte aláteszek egy mérleget.Ha jó nehéz akkor sok lónak kell lenni benne,és akkor biztos nem is gebék Azt elmenek,veszek egy fojtott babetta csövet,nehogy nekem ijedtében nagyot fingjon azt szétszaladjon a ménes,me ússe terelném őket soha össze újbúl
Legyünk már egy kicsit őszinték,önmagunkhoz A cső választás kérdése,nem a lóerő növelésre megy? Akkor meg már megint ott vagyunk ,vagy a következő kérdésed az lenne hány lovat tesz rá.Én itt még egy emberkétől sem olvastam,hogy elvitte volna a moccát megméretni,mekkora ménese van.Na, majd ha valaki megméreti a gyárijával,és a tuninggal,akkor látja a különbséget megérte-é vagy szükség van-e egyáltalán rá.Ha meg van rá zséd, akkor meg ne kérdezősködjél,vásárolj olyat amit látni szeretnél rajta,vagy amivel szebb fiúnak látszol a haverok előtt. A parasztvakítás és butítás nagy divat a szíp országunkban Nédde nekem ilyenvane
nem lehet ezt egyértelműen kijelenteni, h melyik jobb...ennyi.
én pc-re szavazok, mert ott tudott, hogy majd minden csövük _tényleg_ az adott modellhez lett igazítva. sok gyártónál ez nem így van, csak összehegesztenek vmi szart azt kész. fmf is jó amúgy.
de wb (white brothers) a legjobb..kis cég, profi cucc....be is dőltek...
köszi, de ha téged zavar, hogy ilyet kérdek akkor inkább ne válaszolj és gondolom azért fórum, hogy tudjunk egymásnak segítséget adni a választásban, jah és ha ez elmúlt kommentárokban lettek volna válaszok, hogy pc akkor nem kérdeztem volna meg
Viszont az ilyen kérdésekben mint, hogy hány lóerős meg stb azok már tényleg gázak...lehet ez is az számotokra, de szerintem nem
FMF rezó magában postával olyan 40-45
Keresek 1994-96-os cr250-hez első rajtszámtáblát, első-hátsó sárvédőt!Vagy valamilyen oldalt ahol lehet hozzá neten is rendelni mert mindenhol csak 99 utánit találtam!
nem lehet ezt egyértelműen kijelenteni, h melyik jobb...ennyi.
én pc-re szavazok, mert ott tudott, hogy majd minden csövük _tényleg_ az adott modellhez lett igazítva. sok gyártónál ez nem így van, csak összehegesztenek vmi szart azt kész. fmf is jó amúgy.
de wb (white brothers) a legjobb..kis cég, profi cucc....be is dőltek...
Viszont az ilyen kérdésekben mint, hogy hány lóerős meg stb azok már tényleg gázak...lehet ez is az számotokra, de szerintem nem
Am szerintem CRF Honda4ever
de ha választani kell akkor inkább pc
egy árban vannak...207usd. fmf is, pc is