Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali megtudnátok nekem mondani h a Cr 250 56,5vagy 56,4 lóerő mert ha csak 56,4 akkor nem veszek mert az már túl gyengeXD
Na,menj a icsába Mától mindennap leírom minden motor tesztjét
meg tudnád mondani hogy mennyivel megy egy crf 450r? az x lassabb?
szoktad ezt a motort használni vagy csak tologatod? életemben nem láttam még ilyen rozsdás vázat.normál esetben a csizma fényesre koptatja...
Moto-complet
Jogos az észrevétel, ez a teljes rendszer ára, dob+rezó, én néztem be

FMF rezó magában postával olyan 40-45
Hali mindenki!
Keresek 1994-96-os cr250-hez első rajtszámtáblát, első-hátsó sárvédőt!Vagy valamilyen oldalt ahol lehet hozzá neten is rendelni mert mindenhol csak 99 utánit találtam!
Legyen,holnap beidéztetem azt kivallatom. Majd felfektetem a sörpadra,de előtte aláteszek egy mérleget.Ha jó nehéz akkor sok lónak kell lenni benne,és akkor biztos nem is gebék Azt elmenek,veszek egy fojtott babetta csövet,nehogy nekem ijedtében nagyot fingjon azt szétszaladjon a ménes,me ússe terelném őket soha össze újbúl
...de lehet nem sokára jön megint a tegnapi gumicsizmás gyerek is
...csak hogy mára is meglegyen az átlag!
Neked hány lóerős a GasGas? Elég erős ez így? Biztos vagy benne? ...Szerintem el kéne vinni beméretni padon! Neked is jobb lenne, hidd el!
Ha valaki lelkét nyomja valami hülyeség az nyugodtan vesse papírra,ne lelkizzen rajta
Álmodozik ,majd rádöbben
Legyünk már egy kicsit őszinték,önmagunkhoz A cső választás kérdése,nem a lóerő növelésre megy? Akkor meg már megint ott vagyunk ,vagy a következő kérdésed az lenne hány lovat tesz rá.Én itt még egy emberkétől sem olvastam,hogy elvitte volna a moccát megméretni,mekkora ménese van.Na, majd ha valaki megméreti a gyárijával,és a tuninggal,akkor látja a különbséget megérte-é vagy szükség van-e egyáltalán rá.Ha meg van rá zséd, akkor meg ne kérdezősködjél,vásárolj olyat amit látni szeretnél rajta,vagy amivel szebb fiúnak látszol a haverok előtt. A parasztvakítás és butítás nagy divat a szíp országunkban Nédde nekem ilyenvane
mosmér.....elég ha a szelepeket kukázod hetente...
miért zavarna? ha ráérek irogatok...

nem lehet ezt egyértelműen kijelenteni, h melyik jobb...ennyi.

én pc-re szavazok, mert ott tudott, hogy majd minden csövük _tényleg_ az adott modellhez lett igazítva. sok gyártónál ez nem így van, csak összehegesztenek vmi szart azt kész. fmf is jó amúgy.

de wb (white brothers) a legjobb..kis cég, profi cucc....be is dőltek...
Forewer helyett az első belerokkanós nagygenerálig........
köszi, de ha téged zavar, hogy ilyet kérdek akkor inkább ne válaszolj és gondolom azért fórum, hogy tudjunk egymásnak segítséget adni a választásban, jah és ha ez elmúlt kommentárokban lettek volna válaszok, hogy pc akkor nem kérdeztem volna meg
Viszont az ilyen kérdésekben mint, hogy hány lóerős meg stb azok már tényleg gázak...lehet ez is az számotokra, de szerintem nem

Am szerintem CRF Honda4ever
melyik a jobb yzf, kxf, stb?

de ha választani kell akkor inkább pc
változó általában írják ott hogy ide meg oda ennyi meg annyi dollár, vagy esetleg ingyenes
hali ha ebayról rendelek mennyi a postaköltség kb?
szerintetek melyik a jobb az fmf vagy a pc ?
ezt hol nézted?
egy árban vannak...207usd. fmf is, pc is
Benne vagyok!