Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

schuber az kéne!
jó az enyémbe?
hi, fejidomhoz gondolom kellene vellany is, ez nem olyan elemes téma, szal cr az bukos? mostansag kevesbe latok jol a sotetben sajna.
megjelenés motorrral, alkoholfogyasztás kötelező, majd irány a pálya .... lennének szintidők
Egyszer, jó időben össze kéne hozni egy fasza, motorozással egybeekötött CR/Enducross- topik bulit! ...az lenne ám csak a "nem semmi"
van egy pár aproságom itthon ha kell valakinek,

felcstolhato fejidom: 4000 ft/ db.

keihin karbiba valo ujj suber+tű+fuvokák, egyben 2000 ft.

láncvédő ujj : 1000 ft

kézvédők,sárga és fekete : 1000ft/ pár

hátso sárvédő toldat ujj, : 1000 ft.
Anyám! ...miket hordtatok itt össze ... Fasza kis csapat!
láthattál,néha néha lejárogatok,régi haverokhoz,meg asszony is tatai
hát a gép most rehabilitálódik,egy piliscsévi motorozás után
de amugy minden rendben van vele,mostanában inkább utcai motriztam,mivel nem volt forint
Azt tudtátok hogy a HPP-s creket át lehet alakítani benzin üzemről zab üzemre? Kijutott egy titkos információ a Hondátol. Azért lett HPP a rövidítése minden hirekkel ellentétben mert ezt jelenti: Horse Power Póni. Miniatűr pónikkal lehet kiváltani a teljesítményt. Környezetbarát, és te is meg tudod otthon termelni a zabot a lovak etetésére.
Szia!

Mert ezek "buzik"...Szar a pálya de a pénzt azt szedik!A zsidó stílus nem jön be...
Amióta nem ide járok hanem kicsit messzebb levő pályákra azóta csupa öröm az élet!
De tényleg!
Mintha téged láttalak volna egyszer a Billiárdban...lehetett?
Te csak oda jársz? Gép egészséges?
nem látlak mostanában tatán
apropo, futomu, be kellene lonom a hatso telot, multkor kicsit lagyra vettem a figurat :-)
menek haza tekergetni rugot meg kiscsavart, oszt lesz valamit
na, ez beteges
szireintem egy kigyot fogok betenni belső helyett, az lyukadjon ki. valami kobrát vagy ilyesmit, oszt menő leszek
Sőt még az antigravitációs mező létrehozását is tervezem tesztelni a futómű kényelmesebbé tételéhez.
A legújabb ötletem a defekt elkerülésére az, hogy nem a gumiban hozok létre nyomást, hanem körülötte állandó vákuumot.
de nem ám...
valami pontosabb infót adhatnál azért amiről beszéltünk..
Jól van, látom senki sem hagyja magát lehangolni az esős idő miatt
Én futóművet tuningoltam, sok mindent kipróbáltam, de ami igazán sokat segített az, hogy a kormánycsapágyat átalakítottam elektromágneses csapágyazásúra. Most van fejlesztés alatt a teleszkópok átalakítása is. Rájöttem hogyha nincs csúszó kopó felület akkor sokkal pontosabban lehet szabályozni a csillapítást számítógép vezérléssel. Most azt tervezem hogy a rugózást vezérlő szoftver öntanuló legyen és tudja módosítani menetközben a beállításokat figyelembe véve még a pilóta fáradságát is
az x, mint a nevében is benne van 4 kerek meghajtású modell jele, tehát 4x olyan lassu, mint az r, mint road, ami csak a hatso kereket hajtja. nemá,hogy nekem kell mindent elmagyarázni, még a tojáshély is itt van a krosszos seggemen.
Egy ideig eladtunk-vettünk meg berhelgettünk öreg krosszmotorokat kiváló barátommal, Matléval, és az akkor zajlott beszélgetésekből is hasonlóan nívós írást tudnék tákolni 2 perc alatt. De én is kérdeztem már hülyeséget, nem nagy ügy.
tőlem annak idején szo szerint egy ilyen ökörállatistenbarma vette meg a KX-500-at aki utána állandoan utcán menőzött vele, persze rendszám nem volt rajta, és gyorsulási versenyekre járt crossgumival, szép ujj poloban meg csizmában,
árpádsáv tuninghoz féláron jár a hátranyilazós tuningkarbi, nagyon harap, nekem is az van, már 4 vadászt és 13 ártatlannak tűnő terroristát(túristát) szedett le az automata xenon vezérelt célkövető rendszernek köszönhetően.
ugyanitt megkímélt komárt cserélnék 2010-es crf-re, csak a színe miatt, mert a piros teccik ez meg ződ ....
én is pont ezt a típust használom erre a célra úgyan ilyen felszereltséggel nekem nagyon bevált csak az erővel van gon nem tudjátok hogy lehet növelni? nálam be tudod ezeket szerezni!
Hello, eladtam anyám Babettáját és szeretnék venni egy CRF450-est, vízitúrákra használnám. Nem tudjátok, hogy lehet rá evezőlapátokat, villanófényt, árpádsávos lobogót és kurblit szerelni? Nem tudjátok, krosszmotorral lehet salakmotorozni, dragster futamon indulni? Még nem ültem ilyenen, de biztos gyenge, ki tud hozzá tuningcuccot (kipufogót, amivel lehet nagyobb kiput is fogni, dobot, cintányért, hengerfej-és hengerláb tuningot, nagy fúvókát és két kisebb szívókát stb...) venni?
lehet a csizmaja a rozsdas, arrol tapadt a vazra, kozonseges erdei tapadorozsda, veszelyes nagyon ...
....hogy mára is meglegyen az átlag!