te is fizikus vagy? én is, hehe, ez az Egzistein pali ez sehol nem volt, ilyen relavilitás meg ezek, egyik fejlesztése sincs a motorsportban, seholsincs az oreg. bezzeg a nyúton, az almás fasz ... ha nem találta volna ki a gravitációt, nem folyna benzin szegén cr-ben. az nagy ember vót, mindig kerekezek egyet, ha rá gondolok ....
vágom én, ez a hondaherrier-cr-1.0
tegnap volt kémkamerás felvétel a diszkóverin, nem ujdonság.
azzal vigyázz, ha egykerekezel nehogy fékezz,mert kilő a holdig ...
Nekem csak kezdetlegess van.A fíknyeregtől kivezetve egy cső lóg a számba,azt amikor jön a kanyar" pfú bammeg" ez majdnem sok volt,na akkor a kifújt levegőtől nyomja a tárcsáknak a betéteket.Légteleníteni sem kell soha Eddig bevált
A teligázas fékezésről hallottatok már?
Apám rengeteget kísérletezett avval hogy vadászkutyára légféket szereljen. Innen jött az ötlet, hogy megcsináljam a CR re én is. Nem a hagyományos elvet követtem, hogy kompresszor meg ilyenek, hanem a hadiiparból lestem el az okosságot. Vannak azok a vadászrepülőgépek amik tudják változtatni a tolóerő irányát, így akár tolatni is tudnak. Innen jött az ötlet. A kipu végére rászereltem egy vezérelt fordító szelepet így az történik, hogy minél jobban húzom a gázt fékezésnél annál nagyobb a negatív tolóerő.
Még kicsit finomítani kell a rendszeren mert nagyon brutálisan fékez
Az az,azt kéne! Na végre már alakul a fórum Ez kell ide,a hülyeség,közbe úgyis segít mindenki mindenkinek,na de a hülyékbű má tílleg elég ezért kell hülyéket írni,a kömínymag vagy a kitartóak úgyis megmaradnak
latod ez meg nem jutott eszembe ... mennyit bir egy olyan kis akksi? latom ket izzo van a fejidomban, persze hulyed kerdes mennyi idot bir, de sac/kb tapasztalat alapjan ?
régebben crosszmotornál ami neked is van csináltuk hogy kis zselés aksit be a fejidom, vagy a légszűrő házba, és kapcsolo,
riasztos boltokban van az a kis zselés aksi amit az autoban is elszoktak dugni hogy arrol menjen a sziréna ha leszedik az akksit,
valami komoly 1000-1500 ft egy darab és elég kicsi
tegnap volt kémkamerás felvétel a diszkóverin, nem ujdonság.
azzal vigyázz, ha egykerekezel nehogy fékezz,mert kilő a holdig ...
Apám rengeteget kísérletezett avval hogy vadászkutyára légféket szereljen. Innen jött az ötlet, hogy megcsináljam a CR re én is. Nem a hagyományos elvet követtem, hogy kompresszor meg ilyenek, hanem a hadiiparból lestem el az okosságot. Vannak azok a vadászrepülőgépek amik tudják változtatni a tolóerő irányát, így akár tolatni is tudnak. Innen jött az ötlet. A kipu végére rászereltem egy vezérelt fordító szelepet így az történik, hogy minél jobban húzom a gázt fékezésnél annál nagyobb a negatív tolóerő.
Még kicsit finomítani kell a rendszeren mert nagyon brutálisan fékez
max oreganyam laba megfazik ....
riasztos boltokban van az a kis zselés aksi amit az autoban is elszoktak dugni hogy arrol menjen a sziréna ha leszedik az akksit,
valami komoly 1000-1500 ft egy darab és elég kicsi
tán még nekem is van itthon,
persze drágábban,