Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi.
röviden: krva jó
alkatrészárakat nem ismerem, mert eddid 1 azaz egy darab dugószettet vettem hozzá. sacc 40 volt kompletten vez lánccal, tomítésekkel, kintről.
állítólag a legmegbízhatóbb széria a 07-es. én is így látom.
erős (alul is), fent is szeret menni. jók a shova-k alatta. jól fordul, levegőben is kezes, semleges. tényleg nem tudok rá hibát mondani. de tőlem meg is kap mindent ami jár neki.

ja de egy vmi: első fék lehetne jobb kicsit.
kurvajólnéz ki a motorod,milyen a gép amúgy? keveset hallani kxf ről,szervízigénye milyen? alkatrész ár ilyesmi?
olvastam a story-dat.....
még régebbről autó adás-vétel-es korszakból tudom a praktikákat....de azért köszi
címet és helyet ne mondj senkinek és minél messzebb az otthonodtól beszélj meg találkozóhelyet és vigyél magaddal 3-4 embert ,ha netán komoly érdeklődő van
sztem ne add el. Max ha vadonat újra lesz pénzed.
érdeklődő van elég sok...meg is lepődtem.
de komoly még nincs. van aki csak az extrákat venné meg...meg cserebere van sok...ilyenek.

nyílván drága...dehát ez van.
vagy felrakom extrák nélkül....vagy lehet el se adom
van érdeklődő/vevő a motorodra?
ja ebay...azt hittem vmelyik netes bolt
egy linkajánlón keresztül jutottam oda, de a termék asszem az angol e-bayen volt
hol van ennyiért?
két százas szöggel kalapáltam fel eddig,meguntam állandóan szögkihúzózni,meg utána kalimpálni
orvil majd elpostázza neked ,ő meg felrakja gyorskötözövel,
oda adom hozzá, bár az akksi itt van már vagy 1-1,5 éve, mondjuk pont semmiben nem volt benne, csak a polcon porosodott,
bammeg az oldala,nemérdekel,minél kopottabb,annál kisebb a surlódás,tartósabb,jobban megy,főleg ha indítás után közvetlen megkűdöm félmarék kvarchomokkal a légszűrő felöl,nem ezt nevezik nicasilozásnak
nem azt mondtam hogy a szeretőidröl kűldj ruhátlan fotot,,
azta,nem orrnehíz a gép? 2 rögzítőgumit elcsúzlizhatnál róla,má enyészeté lesz az enyim
Az FMF tuninggáz és szilárd anyag megfelelő keverékéhez erősen ajánlott oldszkúl análisan nem használt hőmérő elfogyasztása... erős tuning igény leküzdése érdekében... hatás garantált 1-2 percen belül extrának tudnám ajánlani a krómozott kormolónyilás takaró idomot
sexy ruhás is van:
tessék, mikor mehetek érte?
csak ha kűldessz a nejedröl egy ruhátlan fotot,
azért nappali világosságot ne várj töle,

arra jo hogy ne vakon menj haza,
adod az aksit az idomhoz?
kimentem lefotoztam az aksit, 1,2 AH / 12 V. zselés, olyan 1000-1200 ft körűl van.
magyarul higany ... 40-es keverékbe 2 lázmérőnyi ...
senki se használja a digitális lázmérőt, az még kiforratlan technika, lehet veszélyes, maradjatok az oldszkúlnál.
Van már benzinbe keverhető változata is intelligens alumínium, öntvény és csapágyfém kombinációval.