Hát nem értem.
Egy srác belinkelt egy általa Cr-re mondott főfékhengert a hirdetésében leírta,hogy csak illusztráció a kép.OK
Erre te írtad,hogy nem Cr-re való amikor a kép csak illusztráció nem biztos,hogy ugyan ilyen főfékhengert árul OK
Beírtam,hogy csak illusztráció lehetséges,hogy ez elkerülte a figyelmedet te erre azt írod nekem,hogy skizofrén vagy? és ezt nem tudom,hogy miért írtad ennyi
1: nincs bomlott személyiségem
2: Nem én vagyok 2T powa
3: Szerintem ma nem volt valami jó napod mert ahogy itt a fórumon "megismertelek" nem szoktad ilyenen magad felhúzni,hogy nem tesznek fel képet a cuccról hanem egy illusztrált képet raknak be.
4: Részemről a téma lezárva
Jó. Tisztázzunk két dolgot:
1. Ezek szerint mégiscsak bomlott személyiséged van, mert 2t powa is te vagy, meg szaraz 18 is, EZT kérdeztem az előbb, ember...
2. Ha van képed róla, a hírdetésben miért nem azt raktad fel? Ennek megint semmi értelme.
Ha ténylegesen ugyan olyan mint ami a képen van akkor valóban nem Cr-re való de ezt nem is azért írtam be,hogy valakivel is vitatkozzak részemről téma lezárva
Helló srácok honda cr 125öm van és besült a dugóm na már most arra lennék kíváncsi h ahol a power hozzá ér a dugóhoz az nekem elég csúnyán le van kopva, nem tudjátok h akkor az egész powert ki kell cserélni, vagy ki lehet azt a két kis részt is ami a dugónál van?
előre is köszi
Egy srác belinkelt egy általa Cr-re mondott főfékhengert a hirdetésében leírta,hogy csak illusztráció a kép.OK
Erre te írtad,hogy nem Cr-re való amikor a kép csak illusztráció nem biztos,hogy ugyan ilyen főfékhengert árul OK
Beírtam,hogy csak illusztráció lehetséges,hogy ez elkerülte a figyelmedet te erre azt írod nekem,hogy skizofrén vagy? és ezt nem tudom,hogy miért írtad ennyi
Értek mindent. Félreérthető volt, amit írtál, Szaraz, és mi mind félre is értettük. Én értem már. OK.
Ismered Te 2t powa-t?
Mert itt reklámozza a cuccodat...23.45
Ha még mindig nem érted, akkor elmondom szívesen, szólj.
2: Nem én vagyok 2T powa
3: Szerintem ma nem volt valami jó napod mert ahogy itt a fórumon "megismertelek" nem szoktad ilyenen magad felhúzni,hogy nem tesznek fel képet a cuccról hanem egy illusztrált képet raknak be.
4: Részemről a téma lezárva
1. Ezek szerint mégiscsak bomlott személyiséged van, mert 2t powa is te vagy, meg szaraz 18 is, EZT kérdeztem az előbb, ember...
2. Ha van képed róla, a hírdetésben miért nem azt raktad fel? Ennek megint semmi értelme.
Ami a hirdetésben szerepel csak illusztráció.
Amúgy szép estét/hajnalt mindenkinek
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
előre is köszi