Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a kormányt ne felejtsd el betenni a rönyóba
Nem mertünk , de majd legközelebb.
Szípet...legközelebb hozzatok motoros cuccot
rendben. köszönöm szipen
Szíp estét
Sixsixone Defender 2.5
a fehér
keme megkérdezhetném a amit használsz páncél milyen tipus sixsixone....? köx
köszi!a te bringáid is tetszetősek
Nocsak, ez a rezó ismerős fajta, Matlé barátomén is ilyen van, és igen meggyőzően megy vele a gép. Ránézésre tényleg OK a motor, a Berg-ed is tetszetős.
megyünk lefelé hát az a helyzet h én már a 4t rabja vok ezért gyorsan elfog menni a házból!
125 os cr csere nem erdekel?
amugy full felujjitáson esett át tavasszal azota 22.5üzemorát ment vele!2 hete zsiroztam le neki miinden csapűágyat!
akad
kép van?
nem az adatlapomon van egyik haveré csak beleszeretett a bergembe amugy pöpec cr minden uj rajta pénz van doszt a csávonál most tettem rá az uj láncszettet neki és kitalálta h cseréljünk!amugy olyan 470-480 kikiáltási árra gondoltam a neten nézegetettek alapján ott ilyen 520aznak ezekkel!de még koriggálhato az ár!
volt ma velünk kint egy szívünknek igen kedves hölgy, aki egyre szebben tereli a gépet, meg a versenymezőnyben is akad lány, úgyhogy csak bíztatni tudlak.
mennyiert adnad el a 250 cr t?
húúúúú...én is kipróbálom majd egyszer megülni a krosszt biztos kegyetlen jó lehetett
mi a taksonyi krosszpályán rongáltuk az altalajt, elfáradtam. sajnos többet kivett belőlem az, hogy arra koncentráljak, hogy ne ugorjon ki a meghúzódott térdem, mint maga a motorozás. De azért nagyon nagyon jó volt.
game over vagyok party volt hajnalig
érdekes tanulmány, lényeg a magic tunning telo
Ami az adatlapodon van? Mert az 97-es vagy 98-as.
Ha nem, akkor 2001-es zsír jó gépet olyan 400-450 körül lehet max. elpattintani. Vagy nem.
Szia Pöttöm, mi újság?
üdv NÉktek!olyan kérdésem lenne h mostanság h lehet eladni a cr eket mert lenne egy 250es makulátlan beszámitott motorom 2001es és ezért kéne egy kis info!de érdeklősdni is lehet!áron alull lenne természetessen!