Nocsak, ez a rezó ismerős fajta, Matlé barátomén is ilyen van, és igen meggyőzően megy vele a gép. Ránézésre tényleg OK a motor, a Berg-ed is tetszetős.
nem az adatlapomon van egyik haveré csak beleszeretett a bergembe amugy pöpec cr minden uj rajta pénz van doszt a csávonál most tettem rá az uj láncszettet neki és kitalálta h cseréljünk!amugy olyan 470-480 kikiáltási árra gondoltam a neten nézegetettek alapján ott ilyen 520aznak ezekkel!de még koriggálhato az ár!
volt ma velünk kint egy szívünknek igen kedves hölgy, aki egyre szebben tereli a gépet, meg a versenymezőnyben is akad lány, úgyhogy csak bíztatni tudlak.
mi a taksonyi krosszpályán rongáltuk az altalajt, elfáradtam. sajnos többet kivett belőlem az, hogy arra koncentráljak, hogy ne ugorjon ki a meghúzódott térdem, mint maga a motorozás. De azért nagyon nagyon jó volt.
üdv NÉktek!olyan kérdésem lenne h mostanság h lehet eladni a cr eket mert lenne egy 250es makulátlan beszámitott motorom 2001es és ezért kéne egy kis info!de érdeklősdni is lehet!áron alull lenne természetessen!
a fehér
Ha nem, akkor 2001-es zsír jó gépet olyan 400-450 körül lehet max. elpattintani. Vagy nem.