megyek még ki csak egy ember igérte hogy küld képeket én meg kíváncsi voltam elküldte-e tt600,xt600e meg egy pegaso650 állítólag most szedte őket össze ma.de még nem küldte
haverodna jó sok dolga lehet én amik itt voltak ugy emlékszem hogy a kicsi van felül de abban is biztos vagyok hogy volt már olyan is amin egyforma volt a kettő.vannak manualjaim ha annyira fontos megnézem..
szevasz, te, van egy ocsmány elmosódott képem egy manualban, amin úgy tűnik, hogy a két láncvezető görgő közül alul van a nagy, és felül a kicsi, és egy haverom folyton ezzel gyötör, hogy mindenki rosszul tudja, és felülre a kicsi kell...
Most akkor hogy van ez...
az a cr attól legendás hogy 2004ben még nem volt annyi motor mint most haverom hozta haza full felújította kereket átfűzette 19re világítószett le azután sokáig /1,5év/ megvolt neki nem akarta eladni nagyon jó bőrben volt ment vele pár tömegsport250b meg keletkupa 250b-n de általában mindig behullott persze azért mert a "bigbore" szerinte kezelhetetlenül erősre sikeredett a felújítás után.Bigbore mert gyárilag 68mm furatú nicasilos henger volt-van rajta mivel az cre260.Azután eladta nyíregyháza környékére ahol 1v 2 gazdája volt utána most pedig megvette valaki más. semmi extra de itt a haveri körömben az egy örök legenda maradt egyébként kb úgy megy mint egy fasza állapotú 250es
Mi a véleményetek a HONDA CRF 250 X ről? mennyire jó? (és ha van valakinek vagy valaki tud róla pár dolgot mondani íz írjon már vissza fórumban)
Előre is köszönöm
Most akkor hogy van ez...
Üdv, Cs.Miklós----Pécs
Ligeti versenyről tudtok valamit mondani?
Mi a véleményetek a HONDA CRF 250 X ről? mennyire jó? (és ha van valakinek vagy valaki tud róla pár dolgot mondani íz írjon már vissza fórumban)
Előre is köszönöm