Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én szerintem le se fekszek mert ma 13ig sikerült aludni megint el vagyok csúszva egy napot
Menek én alunni
megyek még ki csak egy ember igérte hogy küld képeket én meg kíváncsi voltam elküldte-e tt600,xt600e meg egy pegaso650 állítólag most szedte őket össze ma.de még nem küldte
Április?
Tegyen egyformát,azt nincs vita
Nem szerelsz? Hideg van? Nekem is kéne csinálnom a BETA-t, de majd ha süt a nap...
haverodnak..
haverodna jó sok dolga lehet én amik itt voltak ugy emlékszem hogy a kicsi van felül de abban is biztos vagyok hogy volt már olyan is amin egyforma volt a kettő.vannak manualjaim ha annyira fontos megnézem..
szevasz, te, van egy ocsmány elmosódott képem egy manualban, amin úgy tűnik, hogy a két láncvezető görgő közül alul van a nagy, és felül a kicsi, és egy haverom folyton ezzel gyötör, hogy mindenki rosszul tudja, és felülre a kicsi kell...
Most akkor hogy van ez...
Okok kösziszépen
irtam a hirdetésbe is hogy yamaha wr 250-450 asszem 2007-től a mai napig
Jah, tegnap délben jött ugyhogy szerintem hétfőre vagy keddre várható :D Különben ez mien moci elsö fejidoma?
ok várom az árát
na hali meg jött a fejidom... Ha te vagy az a Laposracer :D Nem akar küldeni a citromail üzenetet ezért kerestelek meg itt :D
Üdv, Cs.Miklós----Pécs
ez meg nem roncstelep hanem aranybánya volt akkor és most is az
az a cr attól legendás hogy 2004ben még nem volt annyi motor mint most haverom hozta haza full felújította kereket átfűzette 19re világítószett le azután sokáig /1,5év/ megvolt neki nem akarta eladni nagyon jó bőrben volt ment vele pár tömegsport250b meg keletkupa 250b-n de általában mindig behullott persze azért mert a "bigbore" szerinte kezelhetetlenül erősre sikeredett a felújítás után.Bigbore mert gyárilag 68mm furatú nicasilos henger volt-van rajta mivel az cre260.Azután eladta nyíregyháza környékére ahol 1v 2 gazdája volt utána most pedig megvette valaki más. semmi extra de itt a haveri körömben az egy örök legenda maradt egyébként kb úgy megy mint egy fasza állapotú 250es
Sziasztok!

Ligeti versenyről tudtok valamit mondani?
ja hát nekem is mondta de aztán a végén már azzal mentette magát hogy nem ért hozzá ammyira,de mindegy mert legalább lejjebb nyomta az árat!
van,de csak a telefonomba arrol meg nemtudok feltenni a gépre képeket,csak digi fényképezőről tudom!
van a 99-esedről kép?
Aham akkor azért volt nekem annyira ismerős....csak a srác már a telóba kamillázott,hogy 97-es stb,és hagytam a fenébe ha már telefonba hazudik.
dede! de nem volt meg az sokáig kb 1honapig mert el tudtam adni nagyon jo áron,és abbol vettem a 99est!
És nem is pápa környékéről hoztad?
Hello! nem pápai vagyok kiskunhalas melett lakom!
Hi

Mi a véleményetek a HONDA CRF 250 X ről? mennyire jó? (és ha van valakinek vagy valaki tud róla pár dolgot mondani íz írjon már vissza fórumban)
Előre is köszönöm