nem jó. csak 4t lehetne az is xl v xt v tt v xr vagy drz de az drága. a bérmotort meg fossá szétüti mindenki,eszébe nem jut olajat ellenőrizni,nem ér annyit az egész.egyszer volt egy tenerém azt vitték páran. mire visszakerült a 23literes tankba belefért 17l
Közben én találtam az amerikai e-bayen és az angolon, ha szükséges lesz, és addigra nincs más megoldás, akkor onnan lesz. Köszönöm szépen a fáradozásod!
Kár:S:S Akkor ugyláttom szerelőlesz a vége.... pedig már kéne... Nah hát azét kösz.... (Husgy) És szted nem lehet ne megprobálni pl egy simsonnak a trafojával h ade ugy szikrát?
Széttörve a gyertya ? Huzd le a hengert, de sztem ne számits semmi jóra! A szikra más kérdés, talán a Cdi, de az ügyben is szivesen segitenek sztem a hozzáértő arcok!
csak motorral gyere tavaly 36 motor meg 28 autó volt idén csak többen lesznek.meg azóta itt a környéken legalább 10el több embernek van enduroja ök mind jönnek.meg a mester trophy az olaszba járó arcok gyűjtője is,ált az összes kereskedő haver jön,tavaly már a felvonuláson behullott a mezőny 1/3a na jó ez poén volt
Szevasztok! NEkem egy Honda Cr 125 van. Egy egyenes részen mentem vele egész gyorsan és egyzsrcsak állt megfelé:S Szét szedtem és megnéztem a gyertyát és szét volt törve alul... Azóta nem indul:S Probáltam már gyertyával is de még szikrát se ad:S:S szerintetek mi a baj irjatok lécci fontos....
nem küzdöttem hanem fölényesen megnyertem -volna,de miután ráébreszettek hogy pecséteket is kellett volna gyűjteni/10ből 2t találtam egyet meg átleheltünk így lett 3/ igy sokra nem mentünk vele hogy du 2re az utolsó speciálhoz értünk azt a motort itt is szokták hirdetni csak most fekete
meg: "mi van, még mindig nem sóztad el ezt a lomot?"
dehogy megyek én oda motorral, nincs endurom.