Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okk. megoldjuk
keme,psssssszt nem beszél
nah ne rontsd az üzletem kéne majd egy villavédő a lánchoz egy bergre holnap hivlak!
mik ki nem derülnek
lehet találkozom majd a mambo-ban a hölggyel?
avagy motorblokk
Oké, végül is nem pult vagy tálca...avagy króm rúd
Szokatlanul nagylelkű ma, kedves Pál.
én azt nem tudhatom
Vasárnap valami Monor vagy Bugyi...de főleg Monor, ott régen voltam, és szeretnék a gyakorlópályán is menni.
Tehát 350.
Sziasztok!

Végre egy csinos csaj akinek a motorja illene az enyémhez, ezekszerint mi is....ilünk.
Keme merre lesz a menet szerintem kakukk is jönne lehet? pl vasárnap
fángli...teeee...kőművesmókus.
nem úgy értettem
már itt se vagyok csááááá
azta
erre tévednek vicces lányok is?
üdv!479000a kikiálltási ár de ebből még lehet lefaragni!
egy fandli maltert
hello!
mit kérsz érte?
Egy jo állapotú honda cr250 motorkerékpár!Felujjított blokkal teljesen átvizsgálva költségmentesen, kopó alkatrészek kicserélve(dugó,csapágyak,összes kerékcsapágy,villaszimeringek friss olaj,fékbetét)himba lezsirozva, uj láncszett( D.I.D.),verseny kipuffal!A motor áron alul sürgősen eladó!Alkudni kötelező!
Alig várom...mármint nem csak a beállítást, hanem hogy téged utólérjelek. Szerintem az úgy korrekt lenne, ha te gyalog menekülnél, én meg motorral követnélek a pályán
na majd tutin beállítjuk lacházán csak nehogy utolérj aztán...
Helló mindenki

Én 10-re szeretnék legkésőbb kiérni. Most raktam össze a gépet, állítgattam a telót, teljesen jó. Minden teljesen rendben van, a motor kifogástalan
1:40 tökéletes bele a fullszint mai olajokból
és boldog névnapot kívánunk a képen szereplő hölgynek is
ezt még nem beszéltem meg a szülinapossal,de valahogy úgy. remélem jó sokan meg tudjuk majd cibálni a fülit