Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Nem néztem, sajnos csak tippelni tudok, 6 óra körül volt benne reggel, most 7:45 van, de legközelebb majd megnézzük.
Jó homokos meg rumplis ez a taksonyi pálya, de ez addja a kondit.
azért nem mindenki vérre ment,1-2 kamikaze résztvevőt leszámítva szerintem csak a saját tempóját mente mindenki,megpróbálom megfüzni sanyát hogy szombaton legyen,nekem speciel sokkal jobb lenne,de ha másoknak jobb a vasárnap igy marad
még most nem mondok semmit.
Majd a héten kiderül. De mindenféleképpen hasznosnak éreztem. A végén a kis versenybe mindenki vérre ment, pedig elvileg csak motorozás volt, volt feelingje.
kemének van,ha tisztába teszi magát szinte biztos hogy lesz itt is. jövőhét ugyan így?
Mé, nemtudsz otthon elszámolni az időddel?
király volt Taksony! köszi mindenkinek

Akinek esetleg van üzeóra számlálója leírhatná az edzés alatt mennyi ment bele.
kösz mindenkinek a taksonyi részvételt,nagyon szuper nap volt
Bencsik Attila 06 70/ 385 96 00
itt az oldaluk
talán eléred még mert indul olaszba!
Telefonszámát megtudnád adni?Nem tom ki ez de annyit tuti adnék érte ha zsír új még!
Szeva! Érdemes lenne megkérdezni Attilát is (laposracer), úgy emlékszem, mint ha lenne neki vadonat új nicasil-os hengere 250-re 30 ropiért (még nem volt motoron). Évjáratot nem tudom milyen, de valami van neki. Egy telcsit megér.
Pénteken szétszedte Kun Peti és mondta h gatya a henger azért is csörög kicsit!Szal az lesz hogy kap egy új hüvelyt!Tudsz vmi fasza szakembert itt a közelünkben?
Megakarod hüvelyeztetni? De én úgy emlékszem, hogy jó volt annak a hengere.
Aki nekem a hüvelyt csinálta, gondos, precíz, jó áron. Még talptömítést is csinált hozzá. Motorszerelést oktat, Zsilják Lajos.
Ebay-ról szoktam mindent hozatni álltalában de hengert nem találtam újat 250ccm-est csak 330ccm Prox power nélküli tuninghengert Wiseco dugóval 450 dolcsiért!Ez nekem itthon 90ezerből ami aránylag nem vészes csak akkor új erősített főtengely, hajtókarom új prox az nem kéne, összes csapágy stb...!És rögtön ottvagyok 150-180ezernél amit nem ign akarnék!Szal marad a hüvelyesztetés, dugót nem kell vennem az új pros kb 8-10 üzemóra ha van benne!
Az USA-ból postaköltséggel együtt 100ezerből kijön. Itthon 175ezer Ft a Honda márkakereskedésekben.
ujj Henger Egészen 120ezertől a csillagos Égig..
Én hüvelyeztettem. Megéri. 53 volt dugószettel együtt. Henger az e-bayen is 300 dollcsi, és ahhoz jön még a dugószett.
Szerintetek megéri újrahüvelyezni vagy inkább új henger?Hol lehet neten venni új hengert és mennyibe kerül kb?250cr
rendben. Nagyon szépen köszönöm. Akkor erre visszatérünk a hét folyamán....
Én úgy emlékszem, hogy 91-es motorról van levéve, de nem vagyok paréj, ha nem jó, visszaadom a pénzt.
ha meg lesz a jövő hét folyamán lehet érdekelne... gyüjtögetni kell tutira jó lenne rá? adatlapomon van egy kép a mociról.
Bontókban 10-ért dobálják, legyen 8ezer, ha megfelel.
mennyiért adnád?
Ülésem van.