azért nem mindenki vérre ment,1-2 kamikaze résztvevőt leszámítva szerintem csak a saját tempóját mente mindenki,megpróbálom megfüzni sanyát hogy szombaton legyen,nekem speciel sokkal jobb lenne,de ha másoknak jobb a vasárnap igy marad
még most nem mondok semmit.
Majd a héten kiderül. De mindenféleképpen hasznosnak éreztem. A végén a kis versenybe mindenki vérre ment, pedig elvileg csak motorozás volt, volt feelingje.
Szeva! Érdemes lenne megkérdezni Attilát is (laposracer), úgy emlékszem, mint ha lenne neki vadonat új nicasil-os hengere 250-re 30 ropiért (még nem volt motoron). Évjáratot nem tudom milyen, de valami van neki. Egy telcsit megér.
Pénteken szétszedte Kun Peti és mondta h gatya a henger azért is csörög kicsit!Szal az lesz hogy kap egy új hüvelyt!Tudsz vmi fasza szakembert itt a közelünkben?
Ebay-ról szoktam mindent hozatni álltalában de hengert nem találtam újat 250ccm-est csak 330ccm Prox power nélküli tuninghengert Wiseco dugóval 450 dolcsiért!Ez nekem itthon 90ezerből ami aránylag nem vészes csak akkor új erősített főtengely, hajtókarom új prox az nem kéne, összes csapágy stb...!És rögtön ottvagyok 150-180ezernél amit nem ign akarnék!Szal marad a hüvelyesztetés, dugót nem kell vennem az új pros kb 8-10 üzemóra ha van benne!
Nem néztem, sajnos csak tippelni tudok, 6 óra körül volt benne reggel, most 7:45 van, de legközelebb majd megnézzük.