Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem megmaradt
Azt hittem msn-en olvastad,hogy Készül a project és,hogy készül a rezó
fasza...de nem adtad el a gépet végül nem?
hova mi van kiírva,ezt nem értem
Hello
Ami kivan írva az nem a Cr-re vonatkozik hanem egy Simsonra .
Nem tudom mennyire olvastad a fórumot rendszeresen,de egyszer kérdezte Keme,hogy miért akarom eladni a motort és akkor leírtam neki,hogy azért mert nem volt időm vele motorozni nem tudtam kihasználni.
Most volt érettségi az miatt nem igen tudtam vele menni,nyáron pedig nyári munka volt és azmiatt nem tudtam vele menni.
Most ha minden jól összejön akkor elmegyek dolgozni és akkor több mint valószínű,hogy több időm lesz hétvégén(nem kell tanulni stb).
Röviden ennyi
cső száraz
motorozgatsz már?
vagy még mindig csak építgeted a gépet?
tudtam hogy fog jönni valami ilyemsi
ez volt az uccsó 2t motorom....ez már 100000000%
Hello!
Nem Pápa környéki vagy nem Pápa környékéről vetted a Cr-ed?
Mert nagyon ismerős amikor én akartam venni gépet akkor nézegettem
...mondta Dávid, aki 2T-vel versenyzik évek óta...
ha versenyzel akkor 4t
ha nem,akkor 2t
2002 után bármelyik 2T 250 Honda jó lehet, a 4T CRF-ekre azt mondják, hogy 2007-től érdemes venni. A 4T felújítása egyszerre nagyobb összeg, viszont több üzemórát bír. A 4T-t kezesebb, nekem a 2T élvezetesebb. A 4T-be nem kell olajat venni meg kevergetni, ami ha jó minőségű, akkor eléggé drága. Ez örök kérdés, melyik a jobb...amelyik neked jobban tetszik, és amelyikből jobb állapotú használtat találsz, azt vedd meg.
Hej,ha télleg vót 2T-d akkor mit érdeklődöl róla? Üljé 4-re
sziasztok! lenne egy kérdésem hogy mit érdemesebb venni,2002 utáni 250es CR-be vagy CRF 450be gondolkozom.félek a 4T től mert ha meghal akkor mélyen a zsebbe kell nyulni,de mindig is tetszett a hangjuk!most adtam el egy 99es cr 250em,de nemtudom mit vegyek megint 2T vagy 4T! pár érvet ha irnátok,hogy melyiket lenne érdemesebb azt megköszönném!
én is ezt mondtam neki
majd rákapsz aztán a DH megy a levesbe
Attól tartok, hogy ha rájön, hogy a 125-öst sem kell tekerni, ellenben megy, mint a barom, lőttek a DH karrierjének, és rákap a fulltime krosszozásra...
már mondtam neki tegnap
van egy haver..junior DH bajnok...aztán elkezdett mororozni...edzés gyanánt.egy aprilia mx 50 el tolja...de hát az annyira nem alkalmas crossozásra
aztán mindig mondja hogy kéne nagyobb..akkor mondtam neki kakukk gépét...ráízzítottam rendesen
faterja nagy dakarmenő a srácnak
Ez neki jó hír lesz szerintem. Aki megveszi, jól jár...szerintem. Én is szívesen tudnám magaménak. Szerintem
lehet tudok vevőt kakukk cr re
ennyire jó lenne?
Soha még motort nem árultak ennyi ideig
mint egy roncstelep

mitől legendás ez a cr?
Hali az a moci tuti tőlevaló !
Ja és ki hogyáll az off road - dal ?
decemberben Mester trophy ! ! ! ! ! ! ! !
laposracer ismerted a gépet? hol készült a kép? kapott az élettől rendesen?
...olyan nincs! ...csak olyan, hogy az index a karterbe.
csáo!
neked nincs olyan problémád,hogy a hátsó fék beleverdes a kipufogódba?
nekem elő szokott fordulni,mivel nem a saját dobja van
mikor ?
Ha valakinek válaszolni akarsz,akkor kattitnt a válasz erre feliratra.Ugyanúgy kell írnod mint amott.Szmájlik vannak oldalt,kiválasztod amik kellenek,csak rákattintol,majd rájössz kiveszed a pipát az értesítésről,azt hozzászólás elküldése azt annyi.Segítek me,majd menek arra felítek