Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8 körül szerintem már simán lehet menni
ha odaértél csörgesd meg a papit,majd beenged
250 es crossendurónak power alatt is van nyomatéka,jól használtató
125 "fullcross"nak meg 0 a nyomatéka power alatt...csak power feletti fordulatszámtartományban haszálható normálisan
helllo:P .....halljatok-e ? szeritnetek sok kulombseg van 1 250 es endurokrossz 2 t - es egy 25 os fullcross kozottt?
halihooo
Hétvégén megyünk krosszozni nyáregyházára! nyitvatartást vki nem tud?
Nem maga a teló nem szerelhető, hanem felül a felső szelepet tartalmazó "patron" vagy mi a rák, angolul cartridge...Most este megnézem, mikor elhozom, telefonban nem akartam én se, hogy az öreg elmesélje, mikor úgyis látni fogom.
A gyári nem szerelhető alapból? Sajtolva van? Na, ezt se tudtam!
Ezt inkább majd szóban elmondom. Lényeg az, hogy kész vannak, és jobb lett, mint a gyári, mert azt összesajtolják, hogy ha elromlik, dobd ki, ez meg szerelhetőre lett megcsinálva, úgy, hogy mindenben a gyárival megegyezik, anyagában, súlyában, alakjában, húzó-és nyomófokozatszámban stb...

Most nagyon boldog vagyok, fülig ér a szám
Tudod mi volt a bajuk? Ha jól emlékszem nem is túl régen is javították... Vagy akkor valami más volt?
Pszt...MA este megyek értük, KÉSZ vannak...sssshhh!
Szasz! Mi van már a telókkal? Még mindig nincsenek kész?
Miért akarsz másik rezót? Ha a régi horpadt vagy lyukas, itt a Matlé néven nyüzsgő srác megcsinálja, nekem is kijavította, teljesen jó lett.
Hali Mindenkinek! Molnár Zotyó! Ma feladtam a motyit ajánlva, szerintem holnaputánra ott lesz! Csá!
A 2000-es és 2001-es CR 250 rezonátora jó a 1999-es évjárathoz szerintetek? Ahogy nézem a képeket nincs különbség...
Valaki rendelt már ebay-ről?Megosztaná velem, hogyan is kell? Postaköltség mennyi stb...
Sziasztok!

99es 250es CR-hez keresek rezonátort. Ha tudtok segítsetek. Köszi !
Már megpucolgattam, de ugyanúgy folyik..
tegnap volt nagy perec, a kormanyom megint elment, kormanymagasitot hasznalok, es az a gumis csavaros dolog megint kimozdult a helyerol, vagy kb 2mm magasan kijott az eleje a jobb oldalom. cimbi ktm-jen eselye sincs, hondanan hogy lehet orvosolni ezt? csavart mar koppra huztam, valami olyan cucc kellene, aminek az alja felfekszik.
a kepen egy crf-alkatresz lathato, ne tevesszen meg senkit, a nyillal jelolt helyen az elso reszenel jott feljebb, ferde az egesz cucc.
Azt hittem rönyóval mégy dolgozni
Most mennem kell aludni. Ha ez a lelki bajod, ami most kialakult, holnapig nem gyógyul, majd megdumáljuk.
Jóéjt!
ez az
pl. egy zsír új, 2010-es CRF 250, FMF dobokkal és Tribal Skull matricaszettel
keme,mondj valami szépet
benne van...akkor ne tegyem át, a Toyotába?