250 es crossendurónak power alatt is van nyomatéka,jól használtató
125 "fullcross"nak meg 0 a nyomatéka power alatt...csak power feletti fordulatszámtartományban haszálható normálisan
Nem maga a teló nem szerelhető, hanem felül a felső szelepet tartalmazó "patron" vagy mi a rák, angolul cartridge...Most este megnézem, mikor elhozom, telefonban nem akartam én se, hogy az öreg elmesélje, mikor úgyis látni fogom.
Ezt inkább majd szóban elmondom. Lényeg az, hogy kész vannak, és jobb lett, mint a gyári, mert azt összesajtolják, hogy ha elromlik, dobd ki, ez meg szerelhetőre lett megcsinálva, úgy, hogy mindenben a gyárival megegyezik, anyagában, súlyában, alakjában, húzó-és nyomófokozatszámban stb...
tegnap volt nagy perec, a kormanyom megint elment, kormanymagasitot hasznalok, es az a gumis csavaros dolog megint kimozdult a helyerol, vagy kb 2mm magasan kijott az eleje a jobb oldalom. cimbi ktm-jen eselye sincs, hondanan hogy lehet orvosolni ezt? csavart mar koppra huztam, valami olyan cucc kellene, aminek az alja felfekszik.
a kepen egy crf-alkatresz lathato, ne tevesszen meg senkit, a nyillal jelolt helyen az elso reszenel jott feljebb, ferde az egesz cucc.
ha odaértél csörgesd meg a papit,majd beenged