Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legutóbbi egész napos motorozás utáni állapota a légszűrő(k)- nek. Mégis csak működik ez több fokozatban is (bevált a "normál légszűrő belsejébe még egy kis légszűrő" + az egészre ráhúzva egy "műtős sapka")! Eredmény: egy szem por sincs a légszűrő mögött, a karbi és a szűrők közötti szívócsonkban! ...előtte meg állandóan törölgetni kellett onnan is a tisztításnál.
Jó Lakitelek! Nekem nagyon szimpi. Akárhányszor ott voltunk versenyen, mindig elkapott a gépszíj, hogy "de jó lenne itt menni"! Matyit is meg kellene kérdezni... Néztem a vidit Czuni-val, de nekem nem nagyon jött le a lacházi pálya a videóból. Az tetszett, hogy volt benne egy kis dimb-domb, de egyben kellene látni. Hát, ha nem gond a távolság, ...Én Lakitelekre szavazok!
Én Lakitelket szeretem, jópofa kis pálya, mehetünk oda is. Mondjuk nem lennék meglepve, ha pénteken ÉS szombaton ÉS vasárnap is mennék motorozni, annyira be vagyok sózva, hogy milyen faja lett a teleszkópom, csinált az öreg a tetejére egy KÉZZEL állítható tekerentyűt, azzal tudom finomítani a nyomófokozatot, akár menet közben is
Ok, megbeszéljük. Mindegy hova, csak menjünk.
Hali! Beszéltem du. Matyival, említette, hogy pénteken menjünk együtt mocizni. Tippként 'Lacházát és Nyársapátot említette. Olvastam az egyik hozzászólásodat, ahol felmerült esetleg Lakitelek is. Szivesen megyek veletek! (Első teló-pár fasza lett, új teflongyűrűk, olaj, szimering /karmantyú/ üléshuzatom pöpec - ma lett kész.) Nyársapátról beszéltünk Matyival, ha sok az eső, akkor az lehet, hogy sáros (biztos emlékszel tavaly télre). Lacházát nem ismerem, de mindjárt megnézem a vidit, amit belinkeltél. Lakitelek - leszámítva hogy nektek elég messze van - szerintem jó választás lenne, homokos és nagyon szimpatikus pálya, bár eddig ott csak nézőként voltam versenyeken, de bennem is felmerült, hogy oda kéne menni. Beszéljétek meg Matyival, aztán majd értekezünk itt a fórumon. Viszont, ha nagyon gané idő lenne (eső, szél), akkor én lehet kihagyom a crosst, mivel most is meg vagyok fázva. ...de iszom a mézes teát orrba-szájba! Péntekig még javulok biztos! ...de az esőhöz, meg szélhez már én öregnek érzem magam...így 40-en túl
na hello

itt van pár kép a páciensről
így képről kb. mennyibe fájna a javítás ?
hova is kéne vinni ha mondjuk nekem a Budapest lenne jó , meg mikor ? ( esetleg most csütörtök jó lenne neked valamikor 9 - 10 körül ) vagy ha nem jó akkor esetleg postán keresztül ?
Matyi, EZ Kiskunlacháza (2010 CRF450 teszt Czúni Lacival):

http://www.dirtsport.hu/joomla...
Heló!
Az én rezómat már nem tudja kijavítani annyira szar állapotban van... Azért keresek most helyette. Úgy néz ki van egy Pro Circuit egész jó állapotban, de 2000-es 2001-es évjárathoz van, azt írják. Az a kérdésem, hogy szerintetek megegyezik-e a 97-99-ig gyártott rezókkal !? Mert ahogy néztem ugyanaz...
Szerinted / szerintetek ?
A segítséget előre is köszi!
Használd egészséggel!
Sikerült rá gázszektort venni?
Teleszkóp ügyben szerintem ne késlekedj, egyre inkább úgy érzem, fontosabb, mint maga a motorblokk.
zizi.hu van már igy kedden, heheh
A nagy cső és a nagy satu segített a kormányon és nem tört el.
jaje
szerintem kiderült az utóbbi 10 hsz ből...hogy matlé
mi a baja a rezodnak? mar nekem is nagyon horpadt szegeny, lehet ezt is kellene mokoli, ki foglalkozik ilyesmivel?
Na, ma berakom a telókat a CR-be, tegnap este már nem volt rá energiám,

KI JÖN PÉNTEKEN krosszozni?
hali. Alsónémedi vagy Budapest
hello 3-4eft függően mennyi szívás van vele.a hopadás mellett mennyi lukat,repedést kell beheggeszteni.ha merevítés,heggesztés mentén horpadt,az nem nagyon szokott kijönni szépen.egy kép sokat segít,de minden a javításkor derül ki,de az ár e körül ingadozik amit írtam.
köszi!
akkor majd reméljük reagál valamit ő!
thx az infót
Sziasztok, Matlé taxizik ma este is, szerintem kora reggel vagy holnap tud válaszolni.
Hello!
esedékes lenne egy rezó javítás!
betudnád vállalni?hova kéne eljuttatni?
250 ben alatta is van valami erő
Hello Matlé

Mennyiért javítasz rezókat ? ( horpadásról van szó ) Vagy ez a rezó állapotától függ ? Esetleg ha kép alapján tudnál árat mondani akkor holnap felteszek egyet.

kösz
Most csomagoltam be a cuccot!
Holnap feladom...
de erore ertem power allat...?