Ezek nagyon úgy hangzanak, mint az én első telóm méretei (2003 CR 250). A krómszár felpolírozására Bajner is azt mondta, hogy egy próbát megér, rosszabb nem lesz, de nagy eséllyel jobb se, ha mélyek a karcok.
Egy próbát megér,max a vízpapír árát bukod,bár én nem jósolok neki nagy jövőt,krosszmotorokon hirdetnek új Marzocchit 30e ért,állítólag CR250be már rakták be,ettől olcsóbban nem hinném hogy kijössz ha cserélni kell....
Hát nekem a felső villahíd: 52 mm, alsó villahíd: 57 mm, krómszár: 45 mm, teljes hossz: 910 mm.
Néztem 250-esét, de annál a felső villahíd 2 mm-el keskenyebb ls 80 mm hosszabbak a villaszárak!
Ha esetleg valaki ilyen méretű, azaz CR 500-as villaszáart tud akkor írhat.
Egyébként a krómszáron a sérülést lehet javítani?A sérülések nagyon aprók.. én arra gondoltam, hogy nagyon finom polírpapírral megpolírozni, hogy ne legyen rajt 'sorja' ami szétbasza a szimmeringet.
Életképes lehet ez az ötlet?
Erről a vicc jut eszembe, mikor Kovács minden délben hazamegy, és a főnöke kíváncsi, hogy mit csinál, ezért felbérel egy nyomozót.
Beszámol a csávó a főnöknek:
-Nos, Kovács minden délben hazamegy a házába, megeszi az ebédjét, amit a felesége csinál, megdugja a feleségét, majd elszívja az egyik kedvenc szivarját, és időben visszajön dolgozni.
Mire a főnök: Na, akkor jól van, ez egy rendes ember.
Nyomozó: Ne haragudjon, tegeződhetünk?
-igen, miért?
Nyomozó: Nos, akkor elmondom még egyszer:
-Kovács minden délben hazamegy a házadba, megeszi az ebéded, amit a feleséged csinál, megdugja a feleséged, majd elszívja az egyik kedvenc szivarjod, és időben visszajön dolgozni.
Ott a pont De hála Istennek már mindenkinek leesett kicsit hibáztam én is mert nem dobtam idézőjelbe és így félre érthető volt kicsit,de legalább kicsit felpörgettük a topicot
Néztem 250-esét, de annál a felső villahíd 2 mm-el keskenyebb ls 80 mm hosszabbak a villaszárak!
Ha esetleg valaki ilyen méretű, azaz CR 500-as villaszáart tud akkor írhat.
Egyébként a krómszáron a sérülést lehet javítani?A sérülések nagyon aprók.. én arra gondoltam, hogy nagyon finom polírpapírral megpolírozni, hogy ne legyen rajt 'sorja' ami szétbasza a szimmeringet.
Életképes lehet ez az ötlet?
Jóéjt
Jóéjt!
Csak hogy ne legyen félreérthetö
Annyira megzavart hogy most fölfogok bontani 1sört
Jelzem nem ittam hetek óta.
ezért nem is értettem hogy keme miért feszült rá
Beszámol a csávó a főnöknek:
-Nos, Kovács minden délben hazamegy a házába, megeszi az ebédjét, amit a felesége csinál, megdugja a feleségét, majd elszívja az egyik kedvenc szivarját, és időben visszajön dolgozni.
Mire a főnök: Na, akkor jól van, ez egy rendes ember.
Nyomozó: Ne haragudjon, tegeződhetünk?
-igen, miért?
Nyomozó: Nos, akkor elmondom még egyszer:
-Kovács minden délben hazamegy a házadba, megeszi az ebéded, amit a feleséged csinál, megdugja a feleséged, majd elszívja az egyik kedvenc szivarjod, és időben visszajön dolgozni.
szaraz bemásolta ami a hirdetésben volt...de neki lófasz köze sincs hozzá
"Képet kérésre küldök!
Ami a hirdetésben szerepel csak illusztráció."
Amúgy szép estét/hajnalt mindenkinek
...akkor nem hisszük mind azt, hogy ezek a te szavaid, és tudtuk volna, hogy idézel