lehet hogy egy kis homokszemcse került bele egy 10-es hézagmérővel pucold ki és lehet hogy rögtön megszünik a szivárgás ha ez nem segítakkor látni kellene a szárat hogy mekkora asérülések
Hello!Nemrég kérdeztem itt, hogy mi lehet a baja az első telómnak, mivel folyik és kb 1 hónapja lett benne szimmering cserélve...Sajnos apró kis 'sérülések, karcok' vannak a becsúszószáron a szimmering alatt kb 5 centire.Lehet szimmering cserekor lett felsértve, nem tudom azt nem én csináltam.Esetleg van valami gyógyír erre a problémára, vagy kuka az egész?
tegnap motoroztam egyet, de nem úgy ment a szerencsétlen, mint legutóbb -- még 30 fokban. Egyszerűen nem akart leforogni teljesen és alul is gyengébbnek éreztem (bár ez lehet azért volt, mert jobban fogott a gumi).
A kérdés, hogy honnan érdemes fúvókát venni?
Honda szalonra gondoltam, van esetleg olcsóbb megoldás, illetve, ha a szalon a megoldás, BP-en melyiket ajánljátok?
Van más dolog, amit a hideg beálltával érdemes átállítani, elvégezni a motoron?
Engem nem érdekel a fagy. Ónoseső ne legyen, a többi nem számít. Ha lesz olyan 1-2 hét majd, mikor fagyott jég dermed a pályákra, akkor ripityára szedem a motort.
Jövő hét végére csak meglesz...ha nem, veszek két első telót az e-bayről, és nem eszek 2 hónapig.
azt a térdem, amelyiket műtötték, és hiányzik egy keresztszalag, megrántottam
Motoromban az első telókon dolgozik még a Zsilják, kicsit lassú, de olcsó és ért hozzá. Meg közel van. Bár szerintem te is meg tudnád csinálni, de már odaígértem neki.
mi van a láboddal rossz útra tévedtél? holnap pannonhalmára megyek szerelek a czúninak ez az utolsó verseny majd jövöhéttől beindul a téli motorozás mi van a motoroddal?
Szasz. Holnap páran kimegyünk Taksonyba motorozni egyet. Szerintem rakunk tüzet, szalonnázunk, forró tea, én meg ott bicegek fel-alá a meghúzódott térdaszalagommal, és aki megszán, annak megyek egyet a motorjával
Jössz?
tegnap motoroztam egyet, de nem úgy ment a szerencsétlen, mint legutóbb -- még 30 fokban. Egyszerűen nem akart leforogni teljesen és alul is gyengébbnek éreztem (bár ez lehet azért volt, mert jobban fogott a gumi).
A kérdés, hogy honnan érdemes fúvókát venni?
Honda szalonra gondoltam, van esetleg olcsóbb megoldás, illetve, ha a szalon a megoldás, BP-en melyiket ajánljátok?
Van más dolog, amit a hideg beálltával érdemes átállítani, elvégezni a motoron?
Thx!
Jövő hét végére csak meglesz...ha nem, veszek két első telót az e-bayről, és nem eszek 2 hónapig.
Motoromban az első telókon dolgozik még a Zsilják, kicsit lassú, de olcsó és ért hozzá. Meg közel van. Bár szerintem te is meg tudnád csinálni, de már odaígértem neki.
Jössz?
mikor megyünk már csapatni egyet?
idáig csak figyeltem a fórumot most rászántam magam és reggeltem:D
Nem lenne 1 hátsó központi telód!?
CR-250-hez , meg mennyi lenne!?
köszi meg rajtszám műanyag is kellene az ülés alatti 2 oldalra!