Ha valaki ismeri azt, hogy miért is van szükség a szívatóra az nem nagyon mond olyat, hogy szívatózást teli gázzal... szerintem de én csak egy tudatlan emberke vagyok.
A hidraulikus nyilván jobb. De ezekben is van különböző áttételű. Az a baj ha meghosszabbítod a lenti blokkon lévő erőkart, megnő a kupplungbowden útja ugyanakkora kiemelési értéknél, lehet hogy könnyebb lesz, csak a kar beleér a kormányba és nem emel ki.
Nem "bazi nehéz" behúzni a kuplungkart, csak amikor már fél napja kint vagyunk a pályán, utána más az érzés. Volt, hogy azért kellett megállnom, mert annyira elfogyott a kondi (meg "begörcsöltek" az ujjaim), hogy nem bírtam behúzni. Inkább az elvre voltam kíváncsi, de szerintem meg lehetne ezt oldai otthon "sufni"-ban is, mondjuk 2 normál csigával. Az valóban könnyítene! Nem is kicsit!
Fasza. Arrébb teszi az erőkart 1 centivel, ollé...inkább csináld meg, amit mondtam, toldj bele egy centit a kuplungmozgató-rúdba. De a tiéddel nem ez a baj, ha gondolod, átnézhetjük, kuplungkönnyítésben nagy vagyok, enyémet kisujjal lehet húzni.
Easy Clutch-nak hívják. www.trialsbits.co.uk/images/EA...
Konkrétan nem tudom ki forgalmaz ilyet Mo.-n, nagy valószínűséggel Auner vagy Motocomplet esetleg Parilla, Pinkmotors.
Üdv
Szeva Pali! Biztosan emlékszel, nem rég hoztam el tesódtól egy CDI-t 500-as CR-re (igaz 250-esét, de jól "muzsikál"). Nem is ez a lényeg, hanem ahogy dumáltunk, említetted, hogy lehet kapni valahol a kuplung kar elé valamiféle "csigás áttételt". Tipped lenne, hogy egyáltalán hol (akár WEB) lehetne megnézni a szerkentyűt? Esetleg tudsz olyat, ahol forgalmaznak is ilyet? Lehet érdekelne. Köszi előre is!
ha jól van elhelyezve az excenter-furat, akkor az előfeszítés után mér a szél is befújja....
na mindjárt nekiállok autoCadelni
www.trialsbits.co.uk/images/EA...
Konkrétan nem tudom ki forgalmaz ilyet Mo.-n, nagy valószínűséggel Auner vagy Motocomplet esetleg Parilla, Pinkmotors.
Üdv
na akkor amit beszéltünk tegnap! kell lánckerék de CSAK ha ACÉL!
lánc egyenlőre nem!
ACÉL Hátsó LÁNCKERÉK48 as
ü
Vegyetek Honda NS1-et, annak semmi baja, ott porosodik csajomé.