Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jájá
A kuplungot nem szabad sokat húzgálni mert kiszőrösödik a bovden. Induláskor meg megállásnál azt annyi
ááááá....csak egy kicsit sokat szippantottam a gyepből
Nincsen sajnos. Matlénak van, ha jól emlékszem, 86-oshoz való. Vagy Laposracernek.
Nekem az egész szar , kell egy jó!
Akkor leállításnál is el kell hogy romoljon mert ugyan az történik..
Ha valaki ismeri azt, hogy miért is van szükség a szívatóra az nem nagyon mond olyat, hogy szívatózást teli gázzal... szerintem de én csak egy tudatlan emberke vagyok.
szia,te is láttad az ufót?
mint a ...
ha jól van elhelyezve az excenter-furat, akkor az előfeszítés után mér a szél is befújja....
na mindjárt nekiállok autoCadelni
vagy egy fél excenter csigával, minta csigás íjban....
A hidraulikus nyilván jobb. De ezekben is van különböző áttételű. Az a baj ha meghosszabbítod a lenti blokkon lévő erőkart, megnő a kupplungbowden útja ugyanakkora kiemelési értéknél, lehet hogy könnyebb lesz, csak a kar beleér a kormányba és nem emel ki.
Nem "bazi nehéz" behúzni a kuplungkart, csak amikor már fél napja kint vagyunk a pályán, utána más az érzés. Volt, hogy azért kellett megállnom, mert annyira elfogyott a kondi (meg "begörcsöltek" az ujjaim), hogy nem bírtam behúzni. Inkább az elvre voltam kíváncsi, de szerintem meg lehetne ezt oldai otthon "sufni"-ban is, mondjuk 2 normál csigával. Az valóban könnyítene! Nem is kicsit!
Tiszta felesleges nekem is ui. volt a 480-ason,nem sok célt szolgál,inkább érdemes más megoldást keresni!
Fasza. Arrébb teszi az erőkart 1 centivel, ollé...inkább csináld meg, amit mondtam, toldj bele egy centit a kuplungmozgató-rúdba. De a tiéddel nem ez a baj, ha gondolod, átnézhetjük, kuplungkönnyítésben nagy vagyok, enyémet kisujjal lehet húzni.
megjött a cucc,köszi
Köszi!
Easy Clutch-nak hívják.
www.trialsbits.co.uk/images/EA...
Konkrétan nem tudom ki forgalmaz ilyet Mo.-n, nagy valószínűséggel Auner vagy Motocomplet esetleg Parilla, Pinkmotors.
Üdv
Szeva Pali! Biztosan emlékszel, nem rég hoztam el tesódtól egy CDI-t 500-as CR-re (igaz 250-esét, de jól "muzsikál"). Nem is ez a lényeg, hanem ahogy dumáltunk, említetted, hogy lehet kapni valahol a kuplung kar elé valamiféle "csigás áttételt". Tipped lenne, hogy egyáltalán hol (akár WEB) lehetne megnézni a szerkentyűt? Esetleg tudsz olyat, ahol forgalmaznak is ilyet? Lehet érdekelne. Köszi előre is!
ok
cső
na akkor amit beszéltünk tegnap! kell lánckerék de CSAK ha ACÉL!
lánc egyenlőre nem!
ACÉL Hátsó LÁNCKERÉK48 as
ü
18"as jó állapotú cross gumi érdekelne, és ha van mennyibe?
mi kellene emailt esténként nézem
Helló, e-mailt szoktátok nézni vagy telón érdeklődjek?
arcokkal mi van jönnek?
Ennek örömére mentem is haza. Majd otthonról leszek.
Vegyetek Honda NS1-et, annak semmi baja, ott porosodik csajomé.