Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy-úgy. A futó árából meg egy kicsiből meg kigyün a dugó+a hajtókar.....
Elárulnám hogy azért volt olyan hangja mert nem volt szelephézag, meg a vezérműlánc is laza volt. Szal szerencsére nem nyert hogy főtengely. Egyszerűen verte a szelepet xD
Ügyes gyerek vagy te
Én má nemnyerek VB-t,mint ő! Akkor megy így futóstól 2003-as Gas-gas re cseríííbe
Nem én mondtam
Kár hogy összerakva sem eladható, nemhogy hibásan. Vedd meg bele a hajtókart és a dugót és hagyd meg. Jacky Martensnek jó vót nekd is jó lesz....
na szal, hol is kezdjem, mondjuk az elejénél. Most jutott az eszembe, hogy még soha nem szettem le a tankot, hogy megnézzem milyen szikrát ad. Hátha jó volt... Idáig úgy indítottam el, hogy nyomtam a leállító gombot 3 gyengébbet rugtam rajta, majd elengedtem és 1 nagyot. Így mindig pöcc-röff. Gondoltam, mi van ha ugyan azt megcsinálom most is. Meg drága laposracer barátom aka Attila adott egy két tanácsot. Szal végig nyomtam a gombot és így is adott néha szikrát. Jelzem csak néha és azaz csak egyszer. Hiába nyomtam tovább csak egyszer adott szikrát. Faterommal megnézettem mert elektroműszerész és a leállítógomb csupasz kábeleit összeérintette majd szét és ezt gyorsan és így már tökéletesnek tűnt. A megszakítóra gondoltunk, szétszedtem megint csak lecsekkoltuk és ugyan csak semmi baja. Tehát a motornak semmi baja és még sincs szikra. Mondom wtf?! Kerestem szerviz manuálokat és az elektronika robbantottján találtam meg hogy van benne egy elektronika ami csak így engedi indítani a motort. Aztán már csak annyi volt hogy kimentem és megpróbáltam hogy jó-e. Majd megint újra és még 1x megcsináltam és láss csodát pöcc-röff megint Tehát semmi baja nem volt
nem erre csak tankolni kéne utána meg egy szál gyufa
Ebbe is csak tankolni kell.
meg lehet bele kéne tenni egy gyertyát bruhaha
Mé nem kell senkinek?Bolond ez a nép,jó mocik azok, csak olajat kell sűrűn cserélni.
Ne bohóckodjá má,komolyan kérdem! Ennek még a hűtője is vadiújszerű,meg majdnem mindene 94-es.Nicasilos alapos henger,fasza,dugó hajtókar kell bele.Futómű,váz-fék minden baba.
a 12 db 4 T Husy mellé 13.-nak? Ktm 300 1991. Bár lehet el kéne hordatni a termeszekkel.....
na nee mindenki megriadt
adok érte egy kiváló állapotú kramit 125-t ÖHLINS központival motorja mint az álom
Mámmeg aztakarol?
Heló,ócska husky 610-é mit adnátok?Riga van?
Azt...a 2009-est a 2010-es CRF250 mellé...
Azé titokban naaaaaaa,betolnád az udvarra
Kell a francnak. Nem azt mondtam, hogy ÉN leszek a következő gazdája.
Úgy vann Tűntesd a portáról RONTÁS van rajta!
I R J A D M Á Á Á Á
leszarom nekem csak az ára kell
Mé kell az neked annyira?
Miért hasogatja a bal halántékom az a fájdalmasan szúró érzés, hogy ez a CRF hamarosan gazdát cserél...