Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem oda kéne adni. Ha meghallanád a blokkját sírva könyörögnéd vissza a 3 kilót. De legalább jó benne a villa....
Azokat kiszedted?
szerintem add oda
most éppen lógok a kötélen és laptop van a kezembe
amúgy úgy van ahogy leírtad, a deknibe van a tekercs és a megszakító
Vagy má, rísz?
Na hun vagy?Vágod a fát?
Hallod?Na szóval levetted az oldalát! Igaz?A tekercsek az oldalfedélben vannak.
Na jó, de az 4ütem, enyémekben csak a kerekekben voltak szelepek
vagyis olvasom
sajnálattal hallom

na, nekem a "rárúg"-nál rajta maradt
ezért próbáld ki te is, hátha jó lesz
(ki ne próbáld :-) )
450-esnek találtem meg most csak a könyvét,nemtudom megegyezik-é?Sok cd-n assetudom mivan!Az ész nincs itthon 3 hét mire jön
Nekem egy szerelő azt mondta, hogy ezt azért kell mert a szelepek el vannak kopva. Amúgy elég lenne annyi hogy szívatóval háromszor teli gáz, befecskendez és máris mehet.
Valamit félreértetél abból, amit mondtunk:
"az viszont uj volt, hogy a gombot nyomva inditjak el"

Nem. Hanem szivatót kihúz, gomb lenyomva tart, 2-3 rúgással lassan rápumpál, GOMBOT ELENGED, és rárúg.
Köszi ezt a nagylelkű ajánlatot, de kicsit többe van a motor. Most csak átmeneti nehézségekkel küzdök
felhivtam cimbit, mert erdekel a dolog, es mindig tanulok valami ujat, yamaha-ban szerelo 10 eve, velemenye szerint elofordulhat ....
lehet, hogy csak 10millibol egy, ez mar az en velemenyem, velem megesett, ennyi. az viszont uj volt, hogy a gombot nyomva inditjak el. a mocimnak viszont azota semmi baja, ennek orulok.
megyek, es elmondom az osszes cr tulajnak, hogy meg ne nyomjak inditas kozben, igy lehet nyerek aranyérmet, még nth is felhív, mekkora ász vagyok, igaz, ő ktm-el veret :-)
Így látatlanban adok érte 300ezret MOST Hm?
Annyi pízed nincs
Minnyá szétnézek könyv utám,mert itt monden van,de most semmit nemtalálok,minden felvan forgatva,asse tudom hun vagyok
Dehogynem! Nagyon tetszett a nyugtató
kifizetem a benzint, eljössz?
Na, akkor told el
CRF 250R '05
Háde nem? Szeva,bííírod még?