Nekem egy szerelő azt mondta, hogy ezt azért kell mert a szelepek el vannak kopva. Amúgy elég lenne annyi hogy szívatóval háromszor teli gáz, befecskendez és máris mehet.
felhivtam cimbit, mert erdekel a dolog, es mindig tanulok valami ujat, yamaha-ban szerelo 10 eve, velemenye szerint elofordulhat ....
lehet, hogy csak 10millibol egy, ez mar az en velemenyem, velem megesett, ennyi. az viszont uj volt, hogy a gombot nyomva inditjak el. a mocimnak viszont azota semmi baja, ennek orulok.
megyek, es elmondom az osszes cr tulajnak, hogy meg ne nyomjak inditas kozben, igy lehet nyerek aranyérmet, még nth is felhív, mekkora ász vagyok, igaz, ő ktm-el veret :-)
amúgy úgy van ahogy leírtad, a deknibe van a tekercs és a megszakító
na, nekem a "rárúg"-nál rajta maradt
ezért próbáld ki te is, hátha jó lesz
(ki ne próbáld :-) )
"az viszont uj volt, hogy a gombot nyomva inditjak el"
Nem. Hanem szivatót kihúz, gomb lenyomva tart, 2-3 rúgással lassan rápumpál, GOMBOT ELENGED, és rárúg.
lehet, hogy csak 10millibol egy, ez mar az en velemenyem, velem megesett, ennyi. az viszont uj volt, hogy a gombot nyomva inditjak el. a mocimnak viszont azota semmi baja, ennek orulok.
megyek, es elmondom az osszes cr tulajnak, hogy meg ne nyomjak inditas kozben, igy lehet nyerek aranyérmet, még nth is felhív, mekkora ász vagyok, igaz, ő ktm-el veret :-)