A motorom jelenleg szét van kapva, most 7végén házat felújítok, max. vasárnap krosszozok kicsit, azt is finoman, mert ma meghúztam a műtött térdem...most fáslizva van a térdem, és nem tudom kinyújtani
én nem tudok fogaskereket, vagy fogaskerék+tengelyt eladót...de le tudom gyártani...nem kell megijedni, nem horror áron, csak 1 kicsit időigényesebb az edzés miatt. De próbálkozz Mátéval, és ha neki nem olyan van mint ami neked kell akkor egyeztetünk....
és mondom...szinte anyagáron. A minőséggel pedig sztem nem lesz gondod...de majd ha 1x Kennex beépíti a prototipust akkor megerősít ebben.
nem tud kiszáradni alatta a homok és jó kemény marad!a legnagyobb melegben is vizes alatta!az elugró élei raklapból vannak,mindíg ugyanúgy dob el.van amelyik mindíg ugyanolyan szarul ,de csak egy olyan van
köszi KEME ! csak azért kérdeztem mert a powerszelep csapágya szétrobbant(anyaghiba) és a csapánygolyók betettek a váltónaik ,, javítgattunk rajta de 1 esbe meg 2esbe csak finoman megyek mert pár fog hiányzik a fogskerékből.és láttam a neten egy komplett blokkot 1990 -es évjárat gondoltam az jó lesz de inkább megkérdeztelek titeket ..am a hondánál 140 ezerből kijönn az összes .
Szia, mi a baj a váltóddal? Bontóban szokott lenni (60ezer Ft körül), szerintem a HPP-sek egyformák végig, de mérget nem mernék rá venni. A Hondában ezt szeretem, hogy nem sokat variálnak.
sziasztok! az okosoktól kérdezem ,hogy cr 125 nek a váltója különbőzik a 90 es meg a 94 között? vagy az összes fekete blokkos ugyanolyan?am kössz a linket KEME!
nagyon jól hangzik, ha Keméékkel össze lehet hangolni az király lenne, szivesen benne lennék
és mondom...szinte anyagáron. A minőséggel pedig sztem nem lesz gondod...de majd ha 1x Kennex beépíti a prototipust akkor megerősít ebben.
Ferihegy motocross
Tudok szerezni 1-es és 2-es váltófogaskereket, 8ezer darabja, jó állapotúak.