Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motorom jelenleg szét van kapva, most 7végén házat felújítok, max. vasárnap krosszozok kicsit, azt is finoman, mert ma meghúztam a műtött térdem...most fáslizva van a térdem, és nem tudom kinyújtani
Üdv

nagyon jól hangzik, ha Keméékkel össze lehet hangolni az király lenne, szivesen benne lennék
vagy cáfol......
jaaa vazzeg....könnyen vagy így...csak 10 perc azt ott a pálya
én nem tudok fogaskereket, vagy fogaskerék+tengelyt eladót...de le tudom gyártani...nem kell megijedni, nem horror áron, csak 1 kicsit időigényesebb az edzés miatt. De próbálkozz Mátéval, és ha neki nem olyan van mint ami neked kell akkor egyeztetünk....
és mondom...szinte anyagáron. A minőséggel pedig sztem nem lesz gondod...de majd ha 1x Kennex beépíti a prototipust akkor megerősít ebben.
nem tud kiszáradni alatta a homok és jó kemény marad!a legnagyobb melegben is vizes alatta!az elugró élei raklapból vannak,mindíg ugyanúgy dob el.van amelyik mindíg ugyanolyan szarul ,de csak egy olyan van
üdv azért a tied is érdekelne..te is vegyél föl msn-re dg.gabcsi@hotmail.com
ide szoktunk kijárni,10percre van tőlünk,most különösen jó lesz a talaj ennyi eső után
nincs meg az e-mail címe az adatlapján így nemtudok de ha olvasod MATLÉ akkor írj itt az msn-em : dg.gabcsi@hotmail.com
klafa....jók ezek a gumiszőnyegek az ugrón...
oks kössz
Mmm, keresd már meg itt a fórumban Matlé-t, neki van. Általában egész este dolgozik, hagyj neki üzenetet.
üdv akkor érdekelne ,, de de az 1es az tengellyel együtt van mert nem szétszedhető.
fmx park
Ferihegy motocross
na így már tudom...
ez hol van?
kennex,itt vannak a képek az elugróról
a power csapágya...a váltóban...?
Tudok szerezni 1-es és 2-es váltófogaskereket, 8ezer darabja, jó állapotúak.
ha csak a fogaskerék a törött akkor tudok segíteni....
köszi KEME ! csak azért kérdeztem mert a powerszelep csapágya szétrobbant(anyaghiba) és a csapánygolyók betettek a váltónaik ,, javítgattunk rajta de 1 esbe meg 2esbe csak finoman megyek mert pár fog hiányzik a fogskerékből.és láttam a neten egy komplett blokkot 1990 -es évjárat gondoltam az jó lesz de inkább megkérdeztelek titeket ..am a hondánál 140 ezerből kijönn az összes .
Szia, mi a baj a váltóddal? Bontóban szokott lenni (60ezer Ft körül), szerintem a HPP-sek egyformák végig, de mérget nem mernék rá venni. A Hondában ezt szeretem, hogy nem sokat variálnak.
köszi
sziasztok! az okosoktól kérdezem ,hogy cr 125 nek a váltója különbőzik a 90 es meg a 94 között? vagy az összes fekete blokkos ugyanolyan?am kössz a linket KEME!