mondja meg nekem lécci valaki mi az a vas cső az első kerékagyban ami a két csapágy közt van ?
....
Sokadik x, jól emlékszem te laksz a Szlovák határ közelében ?
Pontosabban az nem teljesen igaz, hogy simán szétszedtem, mert kellett csinálnom hozzá egy szerszámot, amivel be kellett nyúlnom a krómszár belsejébe, ellent kellett fogni egy 30 mmm-es hatlapfejű cuccossal, de patent lett! Ezzel ni!
A saját telóból az egyiket már szétszedtem, semmi baja egyébként, egészséges, csak nem annyira hatékonyan dolgozik, mint a Tied. Anyát hegesztettem az imbusz-csavar fejére, utána kijött. Nem sérült semmi, a húzó-fokozat ugyanúgy állítható alul a kis csavarral, és így már szerelhető! A másik még egyben van, nem volt rá időm. Majd a jövő héten.
...csak elküldetem Pinkéktől a teflongyűrűket hétfőn. Legyen rendben a cuccos, utána tuti egy darabig nem kell majd hozzányúlni. Nem kókányolok! Lehet több bajt csinálnék vele hosszú távon...
Akkor bocs... Én csak arra emlékeztem, hogy tavaly, amikor Nyársapáton voltunk azon a havas-trutyis pályán akkor mondtad, hogy most cseréltél nem rég szimeringet, de már megint folyik, és hogy cserélhetsz újra. Ha nem így volt, akkor elnézést!
Szeasz. ha ide ( enduroshop@gmail.com ) írsz egy mailt akkor megtudod. De ha jól emlékszem karral együtt 5500 Forintért adta Marci. 2 nap alatt nálad van.
Nem szenved vele.
A CR125-ösön fél év alatt kétszer cseréltem szimmeringet, vétel után rögtön, és eladás előtt egyszer, mert hagytam, hogy a csúszószárra száradjon a sár. A mostani 250-esben egyszer lett szimmering cserélve, még áprilisban, azóta azzal megyek. Szerintem évi 2 csere elég, ha minden hétvégén motorozik valaki.
Hagyományos telóban mondjuk nem emlékszem, hogy valaha is cseréltünk/cseréltettünk volna a Matyival szimmeringet...
.....esztergálhatok egy másikat......
mondja meg nekem lécci valaki mi az a vas cső az első kerékagyban ami a két csapágy közt van ?
....
Sokadik x, jól emlékszem te laksz a Szlovák határ közelében ?
az kiszedi a homokot és elvileg jó lesz
ha nem,akkor csere
csak úgy megemlítettem..bár ettől nem változik semmi
Majd hívlak
A CR125-ösön fél év alatt kétszer cseréltem szimmeringet, vétel után rögtön, és eladás előtt egyszer, mert hagytam, hogy a csúszószárra száradjon a sár. A mostani 250-esben egyszer lett szimmering cserélve, még áprilisban, azóta azzal megyek. Szerintem évi 2 csere elég, ha minden hétvégén motorozik valaki.
Hagyományos telóban mondjuk nem emlékszem, hogy valaha is cseréltünk/cseréltettünk volna a Matyival szimmeringet...