Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az csak egy zacskó ropi Óccsó
Hondáéknál nagyjából egy százas, használtan 20-25 ropi!
csak körülbelüli öszegre vagyok kiváncsi
srácok menyibe fáj 1 cdi a cr be 93-as
Távtartó szerepe van!
Willkommen in CR-fórum, Herr Sutyerák!
és kösszi a gyors választ
valami ilyesmire gondoltam én is de nekem kicsit meg van kopva és útközbe csörög
.....esztergálhatok egy másikat......
az tartja a helyén őket
Sziasztok,

mondja meg nekem lécci valaki mi az a vas cső az első kerékagyban ami a két csapágy közt van ?
....
Sokadik x, jól emlékszem te laksz a Szlovák határ közelében ?
Beléptem közétek
Nekem nem volt, de összesufniztam egyet!
Az,az.Annyi ilyen szarom van má,hogy ihajjj
Pontosabban az nem teljesen igaz, hogy simán szétszedtem, mert kellett csinálnom hozzá egy szerszámot, amivel be kellett nyúlnom a krómszár belsejébe, ellent kellett fogni egy 30 mmm-es hatlapfejű cuccossal, de patent lett! Ezzel ni!
A saját telóból az egyiket már szétszedtem, semmi baja egyébként, egészséges, csak nem annyira hatékonyan dolgozik, mint a Tied. Anyát hegesztettem az imbusz-csavar fejére, utána kijött. Nem sérült semmi, a húzó-fokozat ugyanúgy állítható alul a kis csavarral, és így már szerelhető! A másik még egyben van, nem volt rá időm. Majd a jövő héten.
bölcs gondolat,szerintem jól döntöttél
...csak elküldetem Pinkéktől a teflongyűrűket hétfőn. Legyen rendben a cuccos, utána tuti egy darabig nem kell majd hozzányúlni. Nem kókányolok! Lehet több bajt csinálnék vele hosszú távon...
szedd la porvédőt és hézagmérővel húzkodd körbe a szimering alatt.
az kiszedi a homokot és elvileg jó lesz
ha nem,akkor csere
amit mi hívunk fordított telónak..valójában az a szimpla teló...az volt előbb...
csak úgy megemlítettem..bár ettől nem változik semmi
hobby használatra szerintem jobb a hagyományos,sosem volt gondom vele
Akkor bocs... Én csak arra emlékeztem, hogy tavaly, amikor Nyársapáton voltunk azon a havas-trutyis pályán akkor mondtad, hogy most cseréltél nem rég szimeringet, de már megint folyik, és hogy cserélhetsz újra. Ha nem így volt, akkor elnézést!
Juhuhuhú!
Majd hívlak
Telóharisnya a tuti!
Szeasz. ha ide ( enduroshop@gmail.com ) írsz egy mailt akkor megtudod. De ha jól emlékszem karral együtt 5500 Forintért adta Marci. 2 nap alatt nálad van.
Nem szenved vele.
A CR125-ösön fél év alatt kétszer cseréltem szimmeringet, vétel után rögtön, és eladás előtt egyszer, mert hagytam, hogy a csúszószárra száradjon a sár. A mostani 250-esben egyszer lett szimmering cserélve, még áprilisban, azóta azzal megyek. Szerintem évi 2 csere elég, ha minden hétvégén motorozik valaki.
Hagyományos telóban mondjuk nem emlékszem, hogy valaha is cseréltünk/cseréltettünk volna a Matyival szimmeringet...