Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem, hogy csak 45 km-re vagy tőlem
Milyen motor ez?
Olvasd el mégegyszer!
attól nemjavul meg,okosabbat meg szerintem nemfognak írni,úgyhogy ballagjá sírjá egyet,azt nézzed át nyugodtan szépen,de előtte vágjál fel egy köbméter fát,hogy télleg lenyugodjál.
Na, az meg lánggal megeresztett laprugóból, de ez már másik mese
még 1x mert nem igazán értem. Amúgy nemsokára összegyűlnek a tippek és megint megyek megnézni őket.
Azt abból lett a kard
Húzd le a cdi-t 1 percig,vissza, azt próba.Vót má ilyen,csak azé,főleg mosás után.
Pórbáld meg rugdosni balra, majd jobbra fordított kormánnyal is...
Ha a főtengelycsapágy kuka azt lóg,beleér a lendkerék a tekercsekbe akkó se nem van,de azt írtad,letedded,akkor jó volt.A kkor nemtudom látni kéne,így nem megy.
Alátétet mindig elrágta, max. egy hétig bírta. Aztán egy viszonylag lágy acél lemezből tudtunk a suli műhelyében olyat hőkezelni, hogy szerintem máig azzal megy.
Megvolt az is. Most jelen pillanatban nyomkodom a frissítés gombot minden másodpercben, hogy válaszol e valaki.
Leállítógomb vezetékét lehúztad már?
Sima alátétből csinált éket se nem nyír el,gyerekként azt csináltuk,semmi baja nem volt.Hú,de gyorsan jössz rá dolgokra.
Főleg ha nem parádézni kell, hanem dolgozni. Csak a szamár megmakacsolja magát. Enyém már csak az utolsó seggrecsapásra vár, és mehet is a pályákra
Elnyíródik és elmozdul
Ezt csináltuk mi is, szépen fokozatosan kizártunk mindent, hogy mi jó és mi nem. Az eredmény az lett, hogy minden jó de még sincs szikra. Szal most elég jók a kilátásaink.
Az csak irányba pozícionál, a kúpnak kell tartania a lendkereket a főtengelyen a csavarral leszorítva, nem?

Igaz, a Simson Staromon el volt cseszve a főtengelykúp, ott 2 hónapig kísérleteztem, mi az az anyag, amiből lehet olyan éket csinálni, amit nem nyír el
Vagy a jeladó és a tekercs közötti légrés jó e?
Voltmá a portán ,aszongyák ha nincs ló a szamár is jó
Az, hogy tud tönkremenni?
Ne golyózzá be!Kezdjed alulról.Mindent mérjél ki,lehet csak test baja van,kitudja,távszerelni ilyet,még isten se tud.Nyugodtan,okosan
Lendkerék "ék" nincs kampecára menve?
Szépet ugrott, az biztos, csoda, hogy ki nem tépte a kormányt a befogókból...

Nocsak, GG, négyütemű, hmmm... ezekről a motorokról aztán tényleg halványlila fingom sincs. A 2T versenyenduróikat nagyon dícsérik