attól nemjavul meg,okosabbat meg szerintem nemfognak írni,úgyhogy ballagjá sírjá egyet,azt nézzed át nyugodtan szépen,de előtte vágjál fel egy köbméter fát,hogy télleg lenyugodjál.
Ha a főtengelycsapágy kuka azt lóg,beleér a lendkerék a tekercsekbe akkó se nem van,de azt írtad,letedded,akkor jó volt.A kkor nemtudom látni kéne,így nem megy.
Alátétet mindig elrágta, max. egy hétig bírta. Aztán egy viszonylag lágy acél lemezből tudtunk a suli műhelyében olyat hőkezelni, hogy szerintem máig azzal megy.
Ezt csináltuk mi is, szépen fokozatosan kizártunk mindent, hogy mi jó és mi nem. Az eredmény az lett, hogy minden jó de még sincs szikra. Szal most elég jók a kilátásaink.
Az csak irányba pozícionál, a kúpnak kell tartania a lendkereket a főtengelyen a csavarral leszorítva, nem?
Igaz, a Simson Staromon el volt cseszve a főtengelykúp, ott 2 hónapig kísérleteztem, mi az az anyag, amiből lehet olyan éket csinálni, amit nem nyír el
Igaz, a Simson Staromon el volt cseszve a főtengelykúp, ott 2 hónapig kísérleteztem, mi az az anyag, amiből lehet olyan éket csinálni, amit nem nyír el
Nocsak, GG, négyütemű, hmmm... ezekről a motorokról aztán tényleg halványlila fingom sincs. A 2T versenyenduróikat nagyon dícsérik