szevassztok srácok, hétvégén motoroztam az új cr250r-emmel nagyon jó volt. igazi red bull. szó szerint nagyon kemény motor, de nagyon tetszik és egyre jobban megszokom, ezen a hétvégén 20 liter benzin elment, elég sok a DT után, de még a DT is megvan
Még a következő hétvége tuti kimarad, mert a cimbinek mocc felújítás van. Túrázni lehet menni addig míg van benzin meg erőnlét, úgyhogy nem mentünk 2x ugyan azon az úton.
Van egy verseny enduro pálya is, és még 2 nagy krossz pálya, 1 csiki csukis rövid meg 1 ahol lehet biztonságosan nagyokat ugrani, már aki tud.
Amúgy Keméék is hivatalosak ide csak még nem sikerült időpontot egyeztetni. Még akár együtt is jöhetnétek, de ha külön úgy is jó.
Hú az nagyon jó mert mostanában voltam ott kirándulni és nagyon tetszik.
Valószínűleg akkor ismer lehetőségeket, enduró/krossz ( mi más )Ha valamikor ráérsz és esetleg nagyobb motorozásba kezdesz betársulnék.
Ha esetleg szarakodik valakinek a berugómechanikája..az a kilincsmű+fogaskerék akkor van a polcon 2 szett nálam.
Honda CR500 előnyben, de pl, a 95ös 250-ben ugyanilyen van.Meg talán a többiben is. A 90es 250es tuti nem ilyen.
Nem biztos, az enyém gyengébb (vagy lustább), ezért nem félek tőle, és merek vele gyorsabban menni...Bár ma nem úgy tűnt a vége felé, hogy baj lenne a tempóval
azért van benne az a cső hogy ne tört szét a csapágyat amikor meghúzod a keréktengelyt,csak egy távtartó ami átviszi a felfekvő felületek közt a kapcsolatot,gonosz dolog ha nem teljesin derékszögre van levágva a cső vége,mert sose jösz rá mért lesz állandóan csapágyas a kereked
Ha van valakinek eladó 99es CR-re való rezonátora vagy tud olyan helyet ahonnan be lehet szerezni olcsón az légyszi szóljon!
köszi
Még a következő hétvége tuti kimarad, mert a cimbinek mocc felújítás van. Túrázni lehet menni addig míg van benzin meg erőnlét, úgyhogy nem mentünk 2x ugyan azon az úton.
Van egy verseny enduro pálya is, és még 2 nagy krossz pálya, 1 csiki csukis rövid meg 1 ahol lehet biztonságosan nagyokat ugrani, már aki tud.
Amúgy Keméék is hivatalosak ide csak még nem sikerült időpontot egyeztetni. Még akár együtt is jöhetnétek, de ha külön úgy is jó.
Hú az nagyon jó mert mostanában voltam ott kirándulni és nagyon tetszik.
Valószínűleg akkor ismer lehetőségeket, enduró/krossz ( mi más )Ha valamikor ráérsz és esetleg nagyobb motorozásba kezdesz betársulnék.
Ott Tatán , Mi ma Ácson voltunk!
Szasz!
őt látásból ismerem,kinnszokott lenni a tatai pályán
Nincs elfekvőbe 1 hátsó gátlód ami nem folyik?
Kellene 1 jó , mert az enyém ko lett!
Vagy ha valakinél van elfekvőbe irjon mennyi az annyi!
Köszi! Ja a CR-be kéne
...valakinek Showa teleszkóppárja nincs, 2002-2008-as CR250-hez?
Honda CR500 előnyben, de pl, a 95ös 250-ben ugyanilyen van.Meg talán a többiben is. A 90es 250es tuti nem ilyen.
köszi
szóval összeállt? Grat,szép darab ...sok örömöt meg adrenalint vele.
ennyi ép állapotú ülést csak keme mociján láttam eddig