Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...ez kész.
Készítsd már ki azt a Husy hengert. Reggel 8 körül jönnek érte az arcok.
Látom, hogy nem viszik. Bezzeg a TM-be úgy kell extraként rápengetni sok dellát a gyári (egyébként állítólag kiváló) Paioli helyett, hogy Marzót kapj...Oh-yeah.
újak husqvarnaé crfbe már tettek 07be alul jó lett bele fölül 1mm-t le kellett esztergálni azt is érdemes tudni hogy a kutyának sem kell
hm, ezt nem is tudtam!

Mit kell tudni a nálad lévő Marzocchi Shiverekről? Belemegy az a 2003-as CR250-be? Milyen motorokat szereltek vele eredetileg?
meg szélesebb a hátsó felni
a 250-esnek picit öblösebb a vázbölcsője, hogy beleférjen a nagyobb blokk, és a központi rugó erősebb picivel, és ennyi. Ha jól tudom.
Hali mindenkinek!
Leendő cr tulaj leszek és azt szeretném kérdezni hogy a cr125 és a cr 250 váza megegyizek e?Persze futómű meg minden!Mert sok gyártó csinálja azt h nem csinál másik vázat csak a blokk külömbözik!
Üdv mindenkinek!
Múlthét pénteken elvittem a kicsikémet szervízbe... 2-3hét és készen lesz prox cuccoknál maradt a választásom a főtengelyemmel lesz egy kis baj mert a vízpumpa szimeringnél kopott... de mindent egybe véve 120körül lesz a felújítása.. szerintetek reális ár? a szerelés egy 20as
ha nem szimeringes akkor nem lesz ott olaj.
köszi Mátlé! lehet, h hülye kérdés, de a szerelésben amatőr vagyok. ha a motoron ülsz és a bal oldali deknit leszedem, nem fog kijönni olaj ugye? ott a gyújtótekercs van, de ha már a jobb oldali deknit szeretném leszedni, ott már dőlne az olaj ugye? de mondom amatőr vok a szerelésben, inkább a motorozás az erősségem, úgyhogy lehet h hülyének néztek, de komolyan kérdezem, de ezeket a szerelés dolgokat inkább szakemberr bízom, van jó szerelő haverom. nem szeretnék semmit elrontani, de az alap dolgokat meg tudkjuk csinálni(fékek, meg ilyenek) köszi a válaszokat.
tegnap este elkezdtem húzni, 96%-nál megszakadt. aszittem idegbajt kapok. ma délelőtt lejött faszán 100-130k/sec-el.
Köszi mégeccee!
másrész az sem mindegy hogy mosták a motort,jó alaposan vagy ésszel,mert a hűtőd lehet hőcserélő meg víz tároló is,kérdés mennyire vannak a cellák közt a lemezek elhajtogatva, ha vízpumpát csinálod 12x22x5,12x25x7 szimerineget NAK 400ft 16001 csapágy NTN ből 2000ft,persze ettől már csak olcsóbbat tudsz venni,de rád van bízva
nem biztos hogy előrébb leszel ha egy szerelő átnéz rajta! legjobb ha darabokra szét szeded.pl vízpumpára biztos hogy mindenki szarik,pedig nem egy nagy dolog a javítás,és elég nagyot lehet szívni ha eltünik a víz
Nekem aszonták,mer forgalomba volt olaszba. Nemtomm mennyi alapja van. Viszont annyi előnye hogy nem baszom össze a teló szárat
neked is CRE-d van?
nem tudom elképzelni,hogy az miért volt jó buli,hogy a fordíttott villát kivették,és helyette pedíg hagyományost tettek?
nem egy motoron látom már.
hálám örökké üldözni fog!
cső,adatlapon a címem,küld el a banksz.sz-ot és hogy mennyit küldjek,köszi.
Azt énis nagyon megköszönném!
Van valakinek elfekvőben, feleslegben gázmarkolat háza, mivel kicsit megnyekkent az enyém. CR250, 91
22-es vastagfalu alu kormány használtban?
Szeva
Szia mindenki!
hát lassú visszaeresztéstől feszmentesűl. Hőntartás itt nem annyira lényeg, hanem inkább a hangsúly a heggesztés előtti felmelegítésen van.
...de igazán nincs mit