Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt egy kis emlékeztető a hétvégi Husqvarna tesztnapra, ami Nyáregyházán lesz.

Szombaton: 12-tól 16-ig
Vasárnap: 10-tól 16-ig
Igen, esett tegnap este elég rendesen. Olyan 3/4 10-körül kezdte és amennyire emlékszem, olyan 1/4 12- körül még esett. ...utána beájultam a TV előtt. Legalább por nem lesz!
Az első kereket be kell forgatni nekem befért, nem értem neked miért nem fér be.
láttam én már arról képet
próbáltam én már mindenhogy, max ha kiveszem a hátsó kereket akkor megy be. Egyenes vonalban 1,75 a berlingó belseje motorom gumitól gumiig meg 2,14
oké MA reggel voltam Kecskeméten fél 8-kor,jó nagy tócsák vannak a körzetben
ez azt jelenti hogy szakadt az eső,te tudsz erről valamit?
háát,Imivel mi vittünk már 2db cr-t A corsába,igaz darabokban
és ha mondjuk kivennéd az egyik kereket? kombi céges astrába is simán befér a cr kérdezd csak meg kemét
Kizárt dolog hogy nem fér be a cr. A kormányt lazítsd fel és úgy próbáld berakni. és hajtsd le.
engem hogy oltottak, mikor felraktam a 120-at, néha belenyom a láncba, de legalább fog a gumi, mint a ződfesték :-)
ha a felni felülete nem érdes, akkor egyben vagy kissebb darabokban lejön szerény véleményem szerint. érdemes lenne kipróbálni, hogy előtte pl valami érdes anyaggal, dúrva drótkefe vagy smirgli kicsit megzúzni a felnit ....
nem rossz ötlet végülis :-)
Tegnap kint voltam terepen dolgozni, és egy marha érdekes ötletet hallottam. Egy krapek feldarabolt kis fecnikre tejfölösdobozokat, majd egy nagy fémvödörben acetonba áztatta pár napot. Így egy fehér, tejfölszerű masszát kapott, amivel lekente a kerítést vagy mit, és ahogy az aceton elpárolgott, kész lett a műanyag bevonat.

Kérdezem én...ha ez tényleg működik...és fekete/kék/piros műanyagot oldunk fel, és neadjisten a motor felnijére kenjük...
tágítunk hát
főleg, hogy múlt héten felraktam egy 120as gumát...kicsit bele is ért a kipuffogóba
Én is 9-re ott leszek a pályán. Majd tágítunk azon az egy nyomon
lesz ott elég motor, hogy ki tudjon bontakozni!
ott van pl az enyém....ha nem zavarja a melegen zakatolás...mert azzal nem jutottam semmire
én ahogy mondtam már 6kor indulok...1/2 9re sztem ott vagyok.
Az a baj, hogy nem fér be a berlingóba a CR, így felpattintom az utánfutót is. Azzal meg kicsit lassabb vagyok.
akkor ne káromkodjál bassza meg aza büdös kurva élet!
Na de most akkor jössz?! ! ?...persze, hogy jössz
Heló! Valóban félreértettem, mert én egyedül a vasárnapi napról tudtam, azt nem értettem a telefonban, hogy te ma akarsz ezért Kecskemétre jönni (pénteken). Sorry! Különben meg félreértés ne essék, én senkit sem szeretnék megváltoztatni és különösebb elvárásaim sincsenek senkivel szemben, akivel telefonon keresztül beszélek. ...De véleményem lehet, és a beszélgetésünk 80 %-0 arról szólt, hogy szidtad őket mint a bokrot. ...Még majdnem én éreztem magam kellemetlenül, amiért nem volt alkatrész..... Na jól van felejtsük el!
hali! csak a kupuff nyiláson néztem be,de az 3-4 jó 30-40 nek is hót fekete a dugó tele hosszanti csíkokkal, a henger oldalára meg alaposan fel van kenődve az alu,még nem szedtem szét teljesen,remélem nincs nagy baja.gyújtás benzin szagú,szerintem a szimeringek is szarok,persze lánckerék és a berúgó alatt enyhe szivárgás nyom is van.na így kell venni autószerelőtöl motort hogy megesküszik mindenfélére hogy mit milyen alkatrészekkel cserélt
Akkor a Matyi lehet elgépelt valamit! mint korábban említettem én a tervezett időpontban indulok,ha valaki még ilyenkor fordul a bal oldára az csinálja csak nyugodtan,mert nem érdekel
te áááállat
nincs semmi bajom,olyan vagyok mint mindíg,csak ez nem mindenkinek jön be.Te is panaszkodtál már hogy káromkodok,ilyen vagyok senki kedvéért nem változtatok
Hát erre ő tudna válaszolni
csá,teljesen félreértettél,na mindegy..holnap csak a fékpedálért mentem volna a parillába,ne kavarj.fék nélkül is tudok menni.
nem tudtam hogy veled hogy kell telefonon beszélni,neharagudj ha nem úgy beszéltem ahogy te ezt elvárod,többet nem hívlak fel.
rám is rámfér a pihenés, lassan lépek. Jóéjt
Na jól van, látom ez ma nem az én napom, még írni se sikerül normálisan, megyek is a p.....a! Jó éjt mindenkinek!