Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...Felhívott - bocs (nem tudom mi akart lenni)
A kakukknak egyébként mi baja van, tudod? Fekólhívott alkatrész-ügyben, amit megkérdeztem, és utána csak káromkodott, meg hogy nem is jön Kecskemétre, mert hogy ő egyébként is csak a fékpedál miatt jött volna (pár napja még itt a NET-en mást írt mondjuk). Nem arról van szó, mindenki eldönti, hogy mit akar, vagy mit csinál, én aztán igazán nem akarok senkit semmire rábeszélni, csak furcsállottam a dolgot, mert egészen így ismertem meg. Mondjuk az is igaz, hogy nem is nagyon ismerem, ha jól belegondolok.....
itt a bécsinél ahogy van a teszkóó..na ott fent a hegyen egy kis völgyben,meg hegyoldalban
kis leugró..7-8 méteres asztalos felugró..mandínerek jobbra balra,több is
pit bike pálya eredetileg...de majd tolom rajta a tm el...jó kis teknikás
szerintem el tud menni érte majd
Hát, sajnálom, de azért az jó hogy jön! Lesz azért itt motor, fog tudni menni ő is!
Még ma is beszéltünk telefonon délelőtt, és nem említette, hogy valami lenne... Bár azt mondta, hogy leveszi a membránt, és belekukkant, hogy valóban 3-4 üzórás dugó van-e benne? Lehet, hogy mást tapasztalt? Vagy mi?
Inkább nem akar az én sorsomra jutni (átvizsgálás nélkül irány a pálya, és már meg is van a gyűrűtörés c. fejezet), ezért inkább szédszedte. De eljön fényképezni, videózni, és hoz ruhát is.
Miért? Mi lett a motorjával?
A mi pályánk az merre van?
A dobbal mi lesz, Béla el tud menni érte? Úgy néz ki, hogy én nem.
én csak hétfőn ülök motorra...
hétfőn a mi pályánkon...kedd vagy szerdán meg bugyi vagy solymár
Okés
Várom már a vasárnapot. Matyi motor nélkül jön
Az "R" csak a rádiózavarszűrést jelöli, más különbség nincs.
Igen, ezt kérted!
Szia!

Amit te szerzel, az BR9EG lesz?
...egyébként meg, még jó hogy engem le nem basztál, amiért nincs éppen raktáron alkatrész...
Kakukk! Ha vasárnap akkor nem jössz, szólj a Matyinak, mert ő meg egyenlőre úgy készül, hogy vár rád!
Szia Mester! Ha Sokadikx-nek nem lenne jó a ráf, akkor engem érdekelne, amennyiben 2.5x18/ 36 küllős!
Imi! Ezt most néztem, ha igaz, akkor verhetetlen áron van Universal-éknál! ...most már jön innen Kecskemétről, csak ha ez az ár tartós, akkor lehet érdemesebb lenne innen venni (ha éppen arra jár valaki). Gondolom az nem nagyon zavar, hogy nem "R"ádiózavarszűrt....
32 küllős az enyém asszem, és a mérete 2.15X18
A Pegaso-hoz hátsó van raktáron (4500.- Huf), elsőt nem tudnak rendelni, mert csak limitált darabszámban lehet, és nem gyakori, hogy keresnék (valami minimum 50 párat kellene rendelniük). Viszont van egy Aprilia szaküzlet is Kecsón, ott is van hátsó raktáron, 4.900.- Huf. Elsőt rendelni kell (kb. 1 hét, amíg megjön), 5.000.- Huf- körül-től 15.000.- Huf-ig minőségtől függően.
Szevasztok Huligánok! A vasárnapi kecskeméti résztvevőknek: Kakukk! Fékpedált rendelni kell, de lenne (de azért kérték, hogy be kellene vinni a mintát), 9.900.- Huf. Matlé! Fékbetétet kaptam, 5.400.- Huf. Légszűrő: 3000.- Huf/ db. Molnarzo! Légtelenítők megvannak, 5.600.- Huf (made in France). Azért jó hogy mondtad a méretét, mert ami volt ugye nem eredeti Japó, és az eladó meg is kérdezte, hogy milyen menetű kell, létezik többféle! Azt mondta mázlink van, mert perpill. csak ez a méret volt. Keme! Holnapra itt a gyertyád!
hello valakit nme érdekel csere van egy 600as ttém bizniszelném 250venes cr re 95 vagy utánira
Hali! Délelőtt megyek, ami kell (és van) veszek, az apriliát megkérdezem!
tegnap elég érdekes dolgot tapasztaltam.elöször elkapott az ideg, amikor gyönyörködtem a vas szép hangjában arra lettem figyelmes hogy minden gázadásra fordul egy kicsit a hátsó felniben a küllő.gyorsan szemügyre is vettem a dolgot,mert bizony laza volt a küllök 90 %-a és jó nagy 8 as volt a felnikben,főleg az elsőben, ott is volt laza küllő bőven,persze vételkor eszembe sem volt ezt megnézni,remélem más ezt nem halassza el ha motort vesz. de röpke 1,5 óra alatt sikerül kicentírozni a még nem szétgyötört felniket és kellően áthúzgálni mindent,sosem jártam még így
mhhh az a jófajta 96os :D nem volt nehéz vele fordulni