most lépek aludni...6 óta fent vagyok, egész nap gazt nyírtam, a motort most hoztam haza éppen, mindkét kerék végigcentírozva, zsírozva, küllőzve, új lánc...
egy haverom ismerőse mesélte hogy összerakáskor kiesett a tügörgős kosár a kuplung alól amikor szerelte és nem vette észre,annak is elég visító hangja volt,de ment
az a baj,hogy szól a kuplungom
de tojok rá...annyira nem vészes,hogy ne bírná ki a holnapi napot.
Most akkor csak így szolidan megkérdezem:
Ki lesz ott holnap Kecskeméten?
ha rám hallgatsz ,egyenlőre nem teszel oda semmit,én kecskeméten hagytam el azt a dugaszt,meg a váltókarom,meg egy fék kart.... egyébként jó pálya,és tudok motorozni
ááá,az úgy lenne muri ha azt a srácot valahogy be tudnánk csalni az udvarunkra,aladdint meg hagynánk játszani,igy véletlen baleset,vagy illetéktelen behatolóként bünhődne
Szevasztok! Matlé Mester! Felni (Ráf) tárgytalan - bár az ajánlatod, mint egy "gentleman"! Ezt nézd mit találtam! ...beszarás! Itthon volt a "sufniban", nekitámasztva egy rahedli léc, úgy hogy nem is látszott!. Tök véletlen láttam meg. Arra sem emlékeztem, hogy ez egyáltalán van itthon (kb 1,5 éve lehet itt, még a lányom egyik haverja adta, neki már nem kellett), kicsit küllőhiányos a lelkem, de úgy tűnik, hogy a Ráf kifogástalan állapotú! Ahogy látod is a képeken, krómozott Japó (Dot) acélfelni (18-as, és hogy-hogy nem 36 küllős ). Ezt a mázlit.... ! Így már van tartalék felni, ha nem bírná a hátsó! Köszönöm még egyszer, de így megoldódott! Juhúúúúúúú......
Használtban itt érdeklődj:
http://krosszmotorok.hu/
Túrázni szeretnél egy üzemórás motorral?
Tudom, hogy retardált kérdés, de CR 125-t lehet rendszámoztatni?
de itt mond el inkább szóban
neámmá mindenki szunyál és én kelek a legkorábban
de tojok rá...annyira nem vészes,hogy ne bírná ki a holnapi napot.
Most akkor csak így szolidan megkérdezem:
Ki lesz ott holnap Kecskeméten?
készültem ! Van egy rahedli fékkar+kuplungkar, meg egy váltókar a Berlingóba
...és nem tudok motorozni