halóhaló,
aki jön Kecskemétre és van véletlenűl egy darab vakdugója a lengővillához,akkor az ajándékozzon már meg vele....
én az enyémet bemostam a magasnyomásúval a lengővilla belsejébe,és az istennek sem tudom onnan kivenni
Kb. 4 menüpont volt teljesen hülyeségekre állítva rajta, mióta mindent a helyére tettem, jó lett. Nem is drága gép, és egész ügyes. Matyi faterjáé amúgy, akinek valami klímát ígértél.
nincs ezzel semmi baj,csak akkor mi a szarnak fényezgeti magát hogy milyen szuper 40-50%os kedvezményei vannak és nem téma egy olaj csere stb. nem tagadom volt egy olyan motorom amivel szinte csak estem és mentem,ami letört azt visszadrótoztam,de nem érdekelt, 15w-40 es tesco olajat raktam bele összrerakáskor ideiglenesen mert más nem volt itthon,és kb majd 1 évig benne is felejtettem, de amikor azt leengedtem közel sem volt olyan szutykos,darabos,reszelékes mint amit ebből leengedtem,és ez állítólag friss olajcserés persze elötte 5 üzemóránként cserélte benne a gazdája
nyílván üzemórás motorok,igyis-ugyis szétszedtem volna,nem értem mi a fasznak kell ennyit hazudozni,mért nem lehet azt mondani hogy nem tudom,nem emlékszem,vagy nem értek hozzá? mindegy is,inkább megyek dolgozni
A kutya se érti ezt!?!
Arra már én is rájöttem amikor autószerelőként elkezdtem csinálgatni a motorjaimat: egész más világ ám a MOTOR!
Nem szégyellem, inkább csináltatom
ime az egyik magyar "becsületes" autószerelő saját kezüleg kicserél 3-4 üzem órás dugója, és még sorolhatnám mi mindent rizsázott össze az olaj cserétől a himba felújításig
könnyen van akinek ennyi motorja van
olyanokat ugráltam,volt két gyertya de gecc jó volt
hogy rohadjon le a keze
hogy mennyit? azért a vakdugaszért?
akkor marad úgy ahogy van.
Azt gondoltam ez olyan2-3száz forintos dolog...
aki jön Kecskemétre és van véletlenűl egy darab vakdugója a lengővillához,akkor az ajándékozzon már meg vele....
én az enyémet bemostam a magasnyomásúval a lengővilla belsejébe,és az istennek sem tudom onnan kivenni
nyílván üzemórás motorok,igyis-ugyis szétszedtem volna,nem értem mi a fasznak kell ennyit hazudozni,mért nem lehet azt mondani hogy nem tudom,nem emlékszem,vagy nem értek hozzá? mindegy is,inkább megyek dolgozni
Arra már én is rájöttem amikor autószerelőként elkezdtem csinálgatni a motorjaimat: egész más világ ám a MOTOR!
Nem szégyellem, inkább csináltatom