Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvileg ha valami nem jön közbe akkor megyünk vasárnap
fasza!
én örülnék ha jönnél....de gondolom nem csak én!
csákány
kakukkal lehet én is megyek kecskemétre, ha lehet.
jó lesz az! Nekem legalábbis jó! Majd kijárjuk a bütykössel!
Én is csajjal megyek!
gyorsjavítás megkezdődött...Péntekre összeáll a gép, Vasárnap Kecskemét!
Esetleg ha van valakinek 2 darab húzórugója, ami a rezót tartja az hozhatna nekem kölcsönbe Kecsóra, mert valószinű azt nem fogok találni...de he nem lesz akkor marad a hőálló gyorskötöző
azt hiszem szar 5let volt ma tőlem a délutáni motorozás...gondoltam rendezek egy endúró világbajnokságot az erdőben, hát nem kellet volna.Az erdő közepén jó tempóban elakadtam valami "láthatatlan" tuskóban, és olyat pereceltem (megint) ahogy az meg van írva. Én szerencsére puhára estem,így egy pár karcolással megúsztam, de szegény Cr nem volt ilyen szerencsés. Az idomok a tankon eltörtek, a rezómat letépte a tuskó,és ami a legszebb az olajleeresztőcsavarom meg kiszakadt ... ....de nem adjuk fel
Az egészet nem jártam be, de akác azért nincs benne ! A nyomvonal középen nem gazos, csak a széleken. Annyira azért nem kell túlzásba vinni, hogy még fűkaszáljunk is, szerintem az nem kell! Gödrösnek csak annyira gödrös, mint amilyen volt is, attól nem jobban. Keveset mentek rajta, attól gazosodott ki.
ha szavazhatok akkor kecskemét
üdv. mester! nálam változatlanul nyársapát a best of,de ha a többiek a költségtakarékos pályadijmentességet választják akkor kemét megfűzöm hogy hozza ki a motoros fűkaszáját! flexel megéleztem az acéltárcsáját az akáchajtásokat is könnyedén lehet vele írtani,vagy elintézi a bütykös gumi! mennyire gödrös? engem az érdekelne jobban
cross, adatlapomon van kép 920 ezer
Cross vagy supemoto?Ár?
Nekem van egy eladó 2007-es nemtudom érdekel-e
Hi mindenkinek! Keme, Matlé, Kakukk, Molnarzo! Voltam ma kint a pályán, és hát nem egészen olyan állapotban van, mint amikor itt voltatok utoljára. A nyomvonal rendben van, de szinte az egész pályát felveri a gaz (a nyomvonal két szélén látszik nagyon). Motorozni lehet rajta, szerintem egy óra alatt kitaposnánk a gazt is, de inkább rátok bízom a döntést, ne hogy csalódás legyen belőle, eléggé elhanyagoltnak tűnik most (nem egy Nyársapát, vagy Lakitelek). Beszéltem telefonon a yamahásokkal, azt mondták, hogy most az ősszel mindenképpen karban fogják tartani, de azt nem tudták megmondani, hogy melyik héten csinálják. A mostanin biztosan nem, mert valami bemutatóra készülnek, meg hét végén is programjuk van, még crossozni se érnek rá. Hát ez a helyzet. Egy előnye viszont van, nem kell érte fizetni. Gondoljátok át, aztán jelezzetek vissza! Én biztosan kimegyek a csajokkal vasárnap!
Sziasztók
Segitségeteket kérem!
Szeretnék vásárolni egy Honda CRF 450 "supemotot" hobbi célra amatör kicsit profi versenyekre. A motor nagyon tetszik mi a tapasztalat mi jó mi rossz a motorba?
És persze ha valakinek van eladó rendszám nélküli (olcsón) vevö lennék egy jó gépre persze azonnal K.P val fiszetek.
Semmi baj, csak a főgengszter felejtette el bevenni a Cavintont.
ha szépen megkértek, és jo sokat fizettek érte , akkor barátilag elmondom sok év fejlesztő munka gyűmölcsét hogyan tudtok a legolcsobban,és legegyszerűbben csinálni hűtő merevitöt,
Szeva "Öreg harcos"! Ha netán én baszarintottam volna el ezt a hétvégét, kérlek ne haragudj rám, egyáltalán nem volt szándékos, nem szerettem volna elcsábítani a fiúkat, ha tudom, hogy ti már megbeszéltetek valamit erre a weekend-re! Csak Matyi erre járt a múltkor, beszélgettünk is róla, hogy jönnének valamikor szivesen, meg mostanság bkerítettem én is egy CDI-t a "múmiára", és így alakult. ...De tényleg nem volt szándékos, ne haragudj!
Szia! Természetesen abszolúte rendben van így!
Hali Tom....akkor nem postázom a berugómechanikádat, hanem elviszem....remélem megjön holnap a hőkezelésből...
Gratula! Pöpec!
Hol van ez a helyszín?
Érdekelne engem is egy többnapos röfögtetés
nádasdy :) na én mentem szétkapom a cr-t
kispest jókai u 181 vagy 171 nádasi vagy milyen utca van ott attól még a nagykörösi felé esik,nagykörösitől kb 70 méterre csak nem tudsz onnan bemenni mert zsák utca,a másik vége meg az üllői úton van 204705787 gyors,szépen dolgozik és olcsón
Nevet váltok Ganxta Keme-re
Kéne segítened műanyaghegesztés ügyben...ahol a lökhárítót csináltattad pl.
az lehet,csak nekem június 1 én összecsukták a motorom