Ha vasárnapra hozol nekem egyet, szentté avatlak
Azt a tippet kaptam eléggé megbízható forrásból, hogy ne hallgassak a gyári előírásra, és emeljek egyet...BR8EG helyett 9-esre. (ugyan a 10-es is szóba került, de azt nem tudnám kiégetni)
BR9EG-t nem a Parillában kell venni, én ezt említettem már itt a fórumon régebben. Azt hiszem tudok jó áron. A BR8EG volt néhány hónapja 1800.- pénz, ha nem verték fel nagyon az árakat, e-körül lesz a 9 is szerintem. Van itt nem messze tőlünk egy kifejezett NGK szakbolt!
Nekem új, fekete első sárvédőt küldött 3 nap alatt, a Kakukk CR125-öséhez, normális áron. Szerintem sincs vele semmi baj, bár egy embertől hallottam rosszat is, de eddig többtől jót.
nem akarok reklámot csinálni senkinek (pláne hogy nem is ismerem személyesen) de én már egy párszor rendeltem Marcitól (Basticz Marci), és kibaszott korrekt figura.Szinte mindent meg tud szerezni,frankók az árai,sőt azt mondom olcsóbb mint pl.Universal, és 2 nap múlva már a kezemben van a termék
ma matyi megpróbált venni valamit a pesti parillában, ami durva hibának bizonyult...holnap hív majd, megkérnénk, hogy segíts, inkább a kecskeméti üzletben bízunk...
Szasz Tom
nekem a legnagyobb lógást a központi teló felső szeme adta.Így hogy perselyeztem majdnem azt mondom,hogy kurvajó lett.
Egyébként asok minden összadódik a hátsó villánál amiból összejön egy jó fél centi.
Hello Sir! (...és egyébként mindenki) A jobb oldali lábtartót felhegesztettem feltöltő-hegesztéssel, köszönöm, hogy észrevetted és figyelmeztettél rá, valószínűleg nem esett volna jól, ha az egyik érkezőnél lecsúszik a lábam róla! A teljes himba-csapágyazás vadi új (halszem is) - muszály volt készlettel felújítanom, mert bár a görgőket cseréltem korábban, ill. a csapokat is lehet helyettesíteni dugattyú-csapszeggel, csak nekem a csapágy perselyek voltak szarrá kopva. Egyébként így, hogy mindene új, így is lóg a villavégen mérve vagy fél centit! (...De ez nem csak az enyémen van így, tudomásom szerint akármilyen felújító-készlettel is csinája az ember, akkor is marad lógása.) Arra lennék kíváncsi, hogy amikor legördült a gyártósorról, akkor milyen lehetett?) Jöhet a próba vasárnap!
Azt a tippet kaptam eléggé megbízható forrásból, hogy ne hallgassak a gyári előírásra, és emeljek egyet...BR8EG helyett 9-esre. (ugyan a 10-es is szóba került, de azt nem tudnám kiégetni)
ma matyi megpróbált venni valamit a pesti parillában, ami durva hibának bizonyult...holnap hív majd, megkérnénk, hogy segíts, inkább a kecskeméti üzletben bízunk...
nekem a legnagyobb lógást a központi teló felső szeme adta.Így hogy perselyeztem majdnem azt mondom,hogy kurvajó lett.
Egyébként asok minden összadódik a hátsó villánál amiból összejön egy jó fél centi.
jah...most ez megy itt. De csak olyant tudok akinek először el kell adni az endúrót, hogy tudjon venni egy crosst.
Mennyi az ára?
hozd ki ...aztán üzletelünk! Kuplung kosarad nincs véletlenül?