hali! Bettinek hívják a tevelányt! Hű mester nagyon hálás lennék,nekem is könne a 2003 as cr be légszürő,meg első fékbetét,meg ha már ott vagy lécci kérdezd meg hogy aprilia pegaso 650 1994 es be van-e fékbetétjük és mennyijé.Bocsesz most látom hogy kerestél,sztem 10 től be vagyok kapcsolva,majd felhívlak
az a baj,hogy ha autósuzelepet akarok betenni akkor fel kell fúrnom a teló gyári menetét M8-ra.Ahhoz meg szét kéne kapnom a telót,mert gyárilag M4 van benne.A gyorslégtelenítőt meg csak be kell tekerni és mehet.
Okés, nem tudtam, hogy egyforma! ...De egyébként mi baj lenne az autószeleppel? Szerintem simán működik! Tömíteni lehet..... Persze megkérdezem! Egyébként pl. a czetka (biztos más gyártó is, csak én nem ismerem) csinált régen olyan telókat, amiken valóban autószelep vol, és a keménységet pumpálással lehetett állítani. Onnan tudom, hogy volt régebben egy barkácsolt MZ-m, és abban is CZ cross (vagy enduro, nem tudom) első villa volt, amit pumpálni kellett a megfelelő keménységre!
minden japcsi telóba egy fajta van...egyébként a teló 92!
majdnem off:
az egyik haveromnak egy-egy autószelep van beépítve az első telóiba. Nem ő csinálta , így vette. Mindig panaszkodott, hogy hamar szarrá mennek a telószimeringek, pedig minden mocizás után fújja őket. Én azt gondoltam,hogy valami sűrített levegővel kifújja a port a szimering alól.Hát mondom mi baj lehet.?
Aztán egyszer mentünk motorozni és a garazsamból indultunk. Jött is hogy adjak neki egy autópumpát.Adtam is. Aztán látom vazzeg, hogy a telókat fújja a szelepen keresztűl
hát mondtam neki, hogy te se vagy normális haver,ott ereszteni kell nem tenni. Erre azt mondja "akkor mi a fasznak van rajta az autószelep" ...hát egy darabig fetrengtem kínomban a röhögéstől
jó éjszak mindenkinek
faxán összeraktad !
ezzel nyomtad anno a motorozást? Eladtad?
De azok a régi CZ telók olajosak voltak....?
majdnem off:
az egyik haveromnak egy-egy autószelep van beépítve az első telóiba. Nem ő csinálta , így vette. Mindig panaszkodott, hogy hamar szarrá mennek a telószimeringek, pedig minden mocizás után fújja őket. Én azt gondoltam,hogy valami sűrített levegővel kifújja a port a szimering alól.Hát mondom mi baj lehet.?
Aztán egyszer mentünk motorozni és a garazsamból indultunk. Jött is hogy adjak neki egy autópumpát.Adtam is. Aztán látom vazzeg, hogy a telókat fújja a szelepen keresztűl
hát mondtam neki, hogy te se vagy normális haver,ott ereszteni kell nem tenni. Erre azt mondja "akkor mi a fasznak van rajta az autószelep" ...hát egy darabig fetrengtem kínomban a röhögéstől