Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali! Bettinek hívják a tevelányt! Hű mester nagyon hálás lennék,nekem is könne a 2003 as cr be légszürő,meg első fékbetét,meg ha már ott vagy lécci kérdezd meg hogy aprilia pegaso 650 1994 es be van-e fékbetétjük és mennyijé.Bocsesz most látom hogy kerestél,sztem 10 től be vagyok kapcsolva,majd felhívlak
megnézem alaposabban, küllő szám sztimmel azt már számoltam,majd méregetek aztán mondom stimmel e
hali! 10db ezresért vihető,ki van horpogatva,meg van heggesztve meg kiégetve,kb 1 órát volt a mocimon,vagy még annyit se,nem szép,de jó
Jóéjt!
Leléceltem! Sziasztok!
Itt veszett el a sb.váltókar vége. Ez után a kanyar után, az egyik perecnél.
...de a hentergés fogadjunk, hogy tetszett!
Nagyon faxa!
Hú, ez de rossz fényképezőgép volt, szenvedtem vele rendesen
Jó éjt! Ja, régen ezzel nyomtam . Eladtam.
én meg megyek elteszem magam, mert ma Pesten voltam és már alig látok. Kipihenem magam Vasárnapra
jó éjszak mindenkinek
milyen szörnyűség?
faxán összeraktad !
ezzel nyomtad anno a motorozást? Eladtad?
...megyek egy cigire! ...majd be dohányzok!
Igen! Olaj-levegő kombináció!
Ez volt az a szörnyűség!
az a baj,hogy ha autósuzelepet akarok betenni akkor fel kell fúrnom a teló gyári menetét M8-ra.Ahhoz meg szét kéne kapnom a telót,mert gyárilag M4 van benne.A gyorslégtelenítőt meg csak be kell tekerni és mehet.

De azok a régi CZ telók olajosak voltak....?
Hát nem egy klasszikus szépség, de van benne valami vonzó.
Fenét! Szerintem Kemének se kellene 2-szer mondani, ha a csaj bezárná előtte a bolt ajtaját úgy másfél órára.... ...persze belülről!
Okés, nem tudtam, hogy egyforma! ...De egyébként mi baj lenne az autószeleppel? Szerintem simán működik! Tömíteni lehet..... Persze megkérdezem! Egyébként pl. a czetka (biztos más gyártó is, csak én nem ismerem) csinált régen olyan telókat, amiken valóban autószelep vol, és a keménységet pumpálással lehetett állítani. Onnan tudom, hogy volt régebben egy barkácsolt MZ-m, és abban is CZ cross (vagy enduro, nem tudom) első villa volt, amit pumpálni kellett a megfelelő keménységre!
Olyan teveszerű. Magas, vékony, kissé görbén tartja magát, és folyton olyan szőrmés csukjás mellényben van.
mééé? púpos a csaj?...vagy köpködi a vásárlókat?
minden japcsi telóba egy fajta van...egyébként a teló 92!
majdnem off:
az egyik haveromnak egy-egy autószelep van beépítve az első telóiba. Nem ő csinálta , így vette. Mindig panaszkodott, hogy hamar szarrá mennek a telószimeringek, pedig minden mocizás után fújja őket. Én azt gondoltam,hogy valami sűrített levegővel kifújja a port a szimering alól.Hát mondom mi baj lehet.?
Aztán egyszer mentünk motorozni és a garazsamból indultunk. Jött is hogy adjak neki egy autópumpát.Adtam is. Aztán látom vazzeg, hogy a telókat fújja a szelepen keresztűl
hát mondtam neki, hogy te se vagy normális haver,ott ereszteni kell nem tenni. Erre azt mondja "akkor mi a fasznak van rajta az autószelep" ...hát egy darabig fetrengtem kínomban a röhögéstől